2. kez evlenenler

Kizlaaarrrrrr ! Beni benden etmeyin.
Kafaniza taktiginiz seye bak ayol, evvela bir okuyun, kendinizi gelistirin. Bende 28 yasindayim, 6 ay oluyor bosanali, keyfim acaip tikirinda.. Yemisim kismeti, görücüyü. Evlendikte ne oldu? Basimiz göge mi erdi?

Hayati güzellestirmek insanin kendi elinde bir kere.

Hayatimda bir erkek filanda yok.. E olmasinda su an, ben bir toparlaniyim hele.. Okulum bitiyor bir sene sonra, her sabah uyanip sükrediyorum o evliligi bitirdigime.. Insan yanliz basinada mutlu olabilmeli. Dünya erkeklerin etrafinda dönmüyor, buna el birligi ile bir inanalim !!

Yasin cok Kücük konu sahibi.. Hayati yasa lütfen, bosver kismet mismet, hem evde cürümekte nasil bir kavram.. Okuluma isime gidiyorum ne cürümesi??? Seni mutsuz eden bir erkegin hizmetciligini yapmaktir cürümek, illakide cürümekten bahsedeceksek...

Sen birak kismeti filan, bak senden 10 yas büyügüm, hic telas etmiyorum evlenmek icin, afedersin b..k mu var evlilikte??? Denedin gördün sende, simdiden sonra kendin icin yatirim yap, seni mutlu edecek seylerle ilgilen, meslek al ki, bir erkege muhtac olma..

Sevgiler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesfedilmen lazım.. giyin gez kehdine güven...:) korkma kız amaan evlenen naqıo banki elin kahrını çekeceğine...

Baba evinde kalanlar çürüyor mu?
Çürüyen ne çok merak ettim

İlk evliliğim 3 sene sürdü, ayrıldıktan 2 sene sonra tekrar evlendim ve şu an 12 senedir evliyim
Rabbim sizin de gönlünüze göre versin.
Ama aileniz size sahip çıkıyorsa, aileniz yanında huzurunuz varsa ille de evlilik demeyin. Benim huzurlu bir ortamım yoktu ve 2. evliliğimde gerçek huzuru buldum...

Reactions: s u
Ben ikinci kez evlenmeyi dusunmuyorum sahsen.. rahatlagimi bozmak istemiyorum.. ztn zar zor toparlandim.. evet baba evindeyim meslek sahibiyim ama isim yok.. evet zor evlerini tekrar acmis olsalar bile insan cekiniyor ama napalim yani ikinci evliligin guzel olacagi ne maglum belki daha mutsuz olucaz.. ayrica curumek ne demek ya .. kim ne derse desin umrumda degil .. ozgurum, huzurluyum ve gucluyum.. elin kokmus ogullarindan bananeee yani.. evlen diyenlerde oluyor tabikide ama salliyorum resmen..

Konu ben uydurmayim diye bagiriyor. Basbaya fake. Yeni uye zaten. Dalgasini geçmiş.

Gorucun gelmiyor mu falan ne bileyim,bu sekilde okuyunca bir tuhaf oldum.Kendinizi degerli gorun lutfen..Evlilik hersey demek degildir.Her evlilik sonsuza kadar surmeyebilir.Babanizin evinde mutluysaniz, onlarda size olmasi gerektigi gibi kucak actiysa,bu kotu bir evliligi yurutmekten cok daha iyi birsey degil mi?
Yasiniz cok genc lutfen egitimizi tamamlayin.Mesleginizi elinize alin bi once,sonra bulursunuz ruh esinizi.inanin oyle cok daha mutlu olacaksiniz.

otuzuncu doğum günümü kutladım. gelenler kaçıyor evlendiğimi duyunca yada başka şeyler düşünüyor. yada tam oldu bu iş diyeceğim ailem diyor gene gidiyor :))

cok genc yasta bır evlılık yapmısın , henuz kendını kesfetmeden bır erkegın esı olmusun dua etkı cocugun olmamıs yoksa cocuklu genc bekar bır anne olmak daha da zor bır durum.
bence evlenmeyı dusunmek yerıne herseyden once yapabılıyorsan egıtımıne devam etmeyı, sonrada ıyı bır ıs bulup para kazanmayı, kendıne kendın yetebılmeyı ogrensen daha ıyı olur dıye dusunuyorum.varsa kaderınde kısmetınde yenıden evlenmek sen ıstemesen bıle evlenırsın zaten gunu geldıgınde...
hem evlılık kendı ıcınde guzel bır sey olsa da dogru zamanda ve dogru kısıyle yapılmıyorsa tam bır ezıyete donusebılıyor. bu nedenle gorucu beklemek yerıne kendını gelıstır, çalış,para kazan, kazandıgınla kurslara yazıl,sosyal hobılerın olsun mesela ve yenıden evlenme fırsatın oldugunda karsındakını ıyıce tanımadan evlılık kararı alma.
benden sana dost tavsıyesı canım...

anamm kız bende 30 yaşındayım 5 sene oluyoo ayrılalı çürüdümmü nettim

insanlarla burada dalga geçiyorsanız resmen kul hakkı bence

soruyolar cvap vermiyorsunuz madem gerçeksiniz neden okumayı düşünmüyorsunuz

20 yaşında görücüm gelir mi diye düşüneceğine keşke okusan, meslek yapsan, sonra iyi bir yerlere gelsen, yurt dışına iş seyahatlerine gitsen, evini arabana alabilsen ne bileyim hayatı bir erkekten ibaret sanmasan en azından.
Anneannem- ki kadın eski kafalı olmalı- derdi ki, koca ararsan sokakta çok, iti, kopuğu, işsizi, ayyaşı, kumarcısı, önemli olan altın bileziğin (altın bilezik meslek sahibi olmaktı ona göre, şıkır şıkır düğünde takılan ama bozdurulunca uçup giden bilezik değil) oku kızım, kendi hayatını kendin kazanabil kimseye muhtaç olma. Bunları söyleyen kadın yaşasaydı şuan 85 yaşında olacaktı ve karşımda 20 yaşında bir kızın söyledikleri. Üzülüyorum sadece.

19 yasında evlendım 4 sene sonra bosandım
2.5 sene sonra evlendım
3 senedır evliyim
arakdaslara basarılar dılıyorum

görücü denizde kum gibi kaynıyordu , kendinizi eve kapatmayın derim

Açık konuşmak gerekirse, güzel, bakımlı, eğitimli, kendini geliştirmiş ve özgüveni olan kadının kapısından görücü eksik olmuyor. boşansa da bekar erkekler tercih ediyorlar. çocuğu da yoksa hele...isterse 2. ye de evleniyor 3.ye de. benim gördüğüm bu. bekar erkekle evlenmesi bir sorun olmuyor eğer kadın belli özelliklere sahipse....anlatabildim mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…