2. kez evlenenler

Arkadaşlar araniza yeni katıldım ve bir derdim var... 19 yaşındayım ve 5 ay süren bir evliligim oldu. . Ama bosandim kayinvalidem oğlunu sisirip sisirip saldı üzerime şu anki korkum bir daha evlenememek acaba aartık gorucum gelir mi yoksa babam evinde çuruyup gider miyim ne olur yardım edin...

19 yaşında okuyup güçlü bi kadın olmak için çalışmak var ne evliliği? arkandan kovalayanmı vardı be kızım?
ayrıca bu görücü bekle inadı da ne?
kendin bulamazmısın hayat arkadaşını?

seni nasıl yetiştirmişler.. yazık yani.
bence en kısa zaman üniversiteye hazırlan. en iyi çözüm bu sana.

Arkadaşlar araniza yeni katıldım ve bir derdim var... 19 yaşındayım ve 5 ay süren bir evliligim oldu. . Ama bosandim kayinvalidem oğlunu sisirip sisirip saldı üzerime şu anki korkum bir daha evlenememek acaba aartık gorucum gelir mi yoksa babam evinde çuruyup gider miyim ne olur yardım edin...
Bismillah 19 yaşında evde çürücem diye mi endişeleniyorsun hakkaten?
Lütfen bu ruh halinle 2. bir talibe şıp diye evet deme sakın
Kendine yatırım yap mümkünse, oku ya da çalış; bir adamı bekleyerek vaktini öldürme. Zamanı gelince zaten olur o.

gelir gibi oldular sonra geri gittiler valla halen bekarım görücünün her türlüsü kabulüm
çünkü kız çocuğu baba evinden çıktıktan sonra tekrar sığamıyor
... ( evet eski rahatlığı bulamadım babam evinde ) inşallah ikimizde bir an önce hayırlı biri ile evleniriz. ..

Herkesin kismeti kendinedir.
Baskasina gorucu gelmediyse gelmemistir.
Ona buna gelmedi diye sana da omur boyu gorucu gelmeyip, gorucuyu gectim yeni bir insanla tanismayacagin anlamina gelmez..

Yasin daha cok kucuk..

Acele etmeye ne gerek var..

gelir gibi oldular sonra geri gittiler valla halen bekarım görücünün her türlüsü kabulüm
... ( evet eski rahatlığı bulamadım babam evinde ) inşallah ikimizde bir an önce hayırlı biri ile evleniriz. ..
bebeğim kocayı değil de okumayı denesen :KK66:

inşallah canımmmm

Görücü beklemektense ,
Bence akademik olarak kendını geliştirebilirsin ,
Kurslara katıl ,
Arkadaşlarınla buluş ,
Daha cok kucuksun .

aman haaa sakın hemen ilk bulduğun adama yapış mazallah evde falan kalırsın. ilk evliliğinden ders almamışsın anlayacağımız.

hayatı görücü ve koca bulmaktan ibaret sanan pasif bir genç kız..
yazık üzüldüm gerçekten.

bence konu sahibini el birliğiyle üniversiteye hazırlamak için destek olalım hayatın farklı yönlerini görsün.

Sırf dalgasına gelip konu açmışsın. Neymiş baba evinde çürürmüymüş ( konu olsun diye değil babam evimde rahat değilim eskisi gibi değil hicbirsey çokfena bbaskı var ve bu bbaskıdankkurtulmak istiyorum

X