2 Haftalık Evliyim Boşanmak İstemiyorum Yardım Edin

toksik bir ilişkiniz zaten varmış bunu evlilikle taçlandırdınız. yaşadıklarınızı normalleştirmeyin normal bir evlilik böyle olmaz :)
bunlar atlatılır kocam çok sinirli biri ama hepsini atlatırız diyip kendinizi kandırıyorsunuz saçma sapan bir evlilik saçma sapan bir ilişki. kendinize zarar vermeyin daha fazla bu normal bir evlilik değil.

Arkadaşın bundan anlayabilceği zihniyette olmadığını düşünüyorum. Herkes hata yapabilir durumundan öte karakterle ilgili sorunlar görüyorum. Siz sırtını sıvazlamakta özgürsünüz tabi.

Baya yazan yazmış ama kendin etmiş kendin bulmuşsun bacım, bu yaşta bu kadar koca merakı 3 tane düşük yapmışsın ama bana mısın demiyor :) koca çok önemli tabi tut bırakma

şu davara kocam deyip durma seninle bekarken takılmak hoşuna gitmiş bu adamın evde yuvada gözü yok git kurtar kendini çocuk olursa yazık olur git çalış oku bişeyler yap bu mikrobu neden çekesin yazık değilmi anne babana

Kocaniz o yastan sonra asla duzelmez. Esiniz tam bir kolpa. Bunun gibi 20 milyon tane var bu ulkede. Cok mu aradiniz?

Konunun en mantıklı yorumu, boşanmamak için ellerinden geleni yapan üyelerin boşanmış erkeklerle olma çabaları bir akıllı kendileri diğer kadınlar pisss cadı kendi akıllarınca

Sizi temin ederim erkeklerin hepsi böyle değil. Mutsuz evliliğiniz veya ilişkileriniz için üzüldüm…

25 yaşında kızın düştüğü hallere bak yazık yazık yani.
19 yaşında eşşek kadar adamla hemde dul çocuklu lütfen kimse alınmasın da ne işin vardı ?
Bu kadar mı degersiz gördğn kendini.
Merak etme bırakmaz seni bu adam.
Pıskolojık şiddet göre göre yaşarsın ömür boyu .

Çok şey yaşamamişsiniz sadece olarak kendi kendinize çok şey çekdirmişsiniz. Arkasinda aikesi durmayan kadina ilk tekmeyi eşi vurar çoğu ailede bu boyledir. Ailesini ayaklayip evlenip de el ustunde tutulan parmakla sayilir kadin vardir. Zararin neresinden donerseniz kardir diycem ama belki barişmak için yalvaracaksiniz ona. Allah yardimciniz olsun. Bari bundan sonra akillica dusunun de hayatinizin geri kalanini zayi etmeyin

Adam sizinle evlenmek istemiyorken yaşadığınız 3 hamileliğin düşükle değil KÜRTAJ ile sonlandığını düşünüyorum ben.
Adamda evlenecek g.t yokken çocuğu doğurmanızı mı istedi yani? Hiç sanmıyorum.

Çok kavga atlattık, ayrıldık ama sonunda hep barıştık diyorsunuz ya; heh işte öyle olunca woooww ne aşk amaa!!! olmuyor. TOKSİK ilişki oluyor. Balık baştan kokar oluyor. Ayrıl barış bir ilişki sağlıklı o la maz. Bununla övünmeyin.
Gerçek ilişki küfürsüz, hakaretsiz, engelleme engel açma olmadan, birinin diğerinin kapısında yatmasına gerek kalacak şeyler yapmadığı, saygılı ve sevgili ilişki oluyor.

Adam ana kuzusu,
size gram saygısı ve sevgisi yok,
eski eşini aldatmış ki bunu bile bile nasıl bir adamla aynı hayatı paylaşmak istersiniz anlayamıyorum,
başkasının yanında eşine ses yükseltecek kadar da seviyesiz..

Halaaaaa alışma süreci kocam kocam kocam bla bla diyorsunuz. PES!

Yanlış bir evliliğin neden arkasında dursun?
Erkeklerin dengesizliklerini çözmeye çalışarak her gün yeni bir şey(!) öğrenmektense açıp iki kitap okuyarak her gün yeni bir Ve erkeklerin hepsi asla böyle değil bilginize.

Deneyimlerinize dayanarak böyle bir varsayımda bulunmadınız mı? Ordan burdan mı duydunuz? Anlama

gördüğüm öle erkekler yani değişik hepsi bence :)
kitapda okurum hemde çok tavsiye ederim okuyun .....
yalnış evliliğin arkasında dur durma o kendi bileceği iş !!!

not :sabahtan beri hangi konuya cevap yazsam biri çıktı tersledi bu ne yaa allah aşkına

Tabi kocam da kocam diyecek, az uğraşmamış o nikah için.

Boşanma canım,tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.Boyle adamı arasanız bir daha bulamazsınız.Saka değil gerçek ne yapıp edin gerekirse ayaklarına kapanıp yalvarin ayrılmayın Ayrılıp ikiniz başkalarının başını yakmayın.Ne mal olduğu belli adamı ailenizi ezip çekin
istediğiniz evliliği yaşıyorsunuz sürpriz değil .Bir de bebekle taçlandırdınmi tadından yenmez!!!!!!!Normaldee ailenize dönün derim ama sizde geri dönüp ailenizi suçlama potansiyeli var ........

Kitap okumamı neden önerdiniz anlamadım? Erkekleri anlamak için mi? Ne alaka kitaplarla gerçekten anlayamıyorum sizi. Ne terslemesi?
Yanlış evliliğin arkasında dur durma kendi bileceği iş ne demek?
Bi de unutmadan ‘da’ ayrı… hani ben sizin kadar okumuyorum ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…