2.Evlilikler ve eşimin ailesi ile yaşama ısrarı

Evet bir tane daha almak zorundayım o zaman dedi o da anneme babama baksın diye sonra da şaka yaptım dedi
Anasına babasına baksın diye hizmetçi tutsun o zaman.. gerçi adamın gözünde eş=anaya babaya hizmetçi demek ki😬 kusura bakmayın eşinizin şakası da kendisine benziyormuş iğrenç.. ki şaka filan değil resmen gerçek düşüncesi bu

Madem durumunuz iyiydi neden eşinizin kızının servis parası dert oldu neden sizinle yaşamıyor ?
Anne zaten başından atmış baba desen kendi yuva kurmuş başkasının çocuğuna bakıyor yazık üzüldüm o kız çocuğuna ben.
Hanımefendi okullar yeni açıldı ve bu durum da o sıralar başımıza geldi zaten yaz tatili ve öncesine kadar hep bizimleydi şu an arabayı bile sattığımız için çocuğu götürüp getirme durumu olmuyor bilmeden yorum yapıyorsunuz eşim benim oğluma benim kızım sana ne yaparsa yapsın sen ona yapamazsın aynısını diyen biri hiç kızını ezdirir mi bir çocuk kızına vurdu diye ortalığı ayağı kaldırdı kızının yanında beni hiç sayıyor kıskanmasın diye bile doğru değil bu tavrı ama kıskanç olduğu için duygularını kabartmak istemiyor

Anasına babasına baksın diye hizmetçi tutsun o zaman.. gerçi adamın gözünde eş=anaya babaya hizmetçi demek ki😬 kusura bakmayın eşinizin şakası da kendisine benziyormuş iğrenç.. ki şaka filan değil resmen gerçek düşüncesi bu
Her şakanın altında bir gerçek yatar dedim bende zaten uzatma işte ben öyle bişey yapar mıyım falan dedi uzak davranıyorum o günden beri

Yani haklısınız bakıcı tutabilir illa evlenmek zorunda değil ki zaten benimle evli 2 tane resmî nikah yapılmıyor dini de yapamaz çünkü ben izin vermem ilk eşin izni olmadan yapılmıyor diye biliyorum İslami olarak ya çokta dert etmiyorum çünkü kendisi zaten zor bir adam anlaşılması zor biri ailesi de çok tutucu evleri sürekli dolup taşıyor kızının da psikolojisi bozuk yani o eve sokakta kalan biri bile gitmez parayla birini tutsa o bile dayanamaz o kadar diyorum

Evet bir tane daha almak zorundayım o zaman dedi o da anneme babama baksın diye sonra da şaka yaptım dedi
Gayette rezil iğrenç bir baba kendisi , çocuğu zerre umrunda değil köylü anasına hizmetci tutma derdinde anca.
Ana babası evlattan daha değerli , ama gün gelir sizin çocuğunuz da yük olur kendi çocuğuna adam gibi baba olamayan biri sizin çocuğunuza nasıl olur bir düşünün bugünün yarını da var

Cin şişeden çıktı diye bi tabir vardır.

Yorumlarınızı da okudum, aileyi de anlatmışsınız.

Bu tarz aileler çok baskındır. İlle yanına almak için ellerinden geleni yapar.
Eşinizde maddi olarak kendini bi yerlere dayamak istediği için oda bastıracak.

Umarım boşanma ile sonuçlanmaz.

Gayette rezil iğrenç bir baba kendisi , çocuğu zerre umrunda değil köylü anasına hizmetci tutma derdinde anca.
Ana babası evlattan daha değerli , ama gün gelir sizin çocuğunuz da yük olur kendi çocuğuna adam gibi baba olamayan biri sizin çocuğunuza nasıl olur bir düşünün bugünün yarını da var
Çocuğunun yanında benim yanımda bile oturmuyor çocuğuna saygısızlık olur diye 😃 kızı bizimleydi zaten okulu o tarafta olunca işler böyle olunca şimdilik böyle kaldı kızını ailesi çok kötü yetiştirmiş yatak odamı dinliyor babasıyla mesajlarımızı gizlice okuyor sürekli telefonum çalsa mesaj gelse kim kim diyor cevap vermeden de susmuyor kim olduğunu öğrenmeden babasının eski kırıklarını bana anlatıyor sus diyorum yine dinlemiyor temas bağımlısı dedesi şımartmış babaannesi sıkmış çocukta değişik bişey olmuş yaşlı kadınlar gibi dedikodu yapıyor her şeyi biliyor herkesin her sırrını ve bildiklerini anlatıyor söylüyor mahallede bir kadınla beni papaz etti ve babası hala o durumu bilmez bile çocuk gibi değil minyatür kaynana gibi bana ben seni sevmesem anne sana bir iftira atar babandan ayırırdım dedi ne söylerdin mesela dedim bir erkek çamaşırı alırdım yatağın altına koyardım babama gösterirdim sonra sen yokken eve erkek alıyor derdim zaten sana inanmaz bana inanırdı dedi ve ben şok oldum yani bildiğiniz bütün çocuk stillerini unutun bu çok başka

Hanımefendi okullar yeni açıldı ve bu durum da o sıralar başımıza geldi zaten yaz tatili ve öncesine kadar hep bizimleydi şu an arabayı bile sattığımız için çocuğu götürüp getirme durumu olmuyor bilmeden yorum yapıyorsunuz eşim benim oğluma benim kızım sana ne yaparsa yapsın sen ona yapamazsın aynısını diyen biri hiç kızını ezdirir mi bir çocuk kızına vurdu diye ortalığı ayağı kaldırdı kızının yanında beni hiç sayıyor kıskanmasın diye bile doğru değil bu tavrı ama kıskanç olduğu için duygularını kabartmak istemiyor
Ben sizin anlattıklarınız üzerinden yorum yaptım bütün hayatınızı bilemem tabiki o kız çocuğunun pskolojisi bozuk olması normal anne yok baba başkası ile ve onun çocuğu ile yaşıyor siz ne derseniz deyin ortada büyük haksızlık var bence.
Böyle bir babanında zaten işi gücü düzgün ilerleyip mutlu mesut evliliğine devam etmesi beklenemez kimse kusura bakmasın ilahi adalet var.

o ne demekmiş? iyi baba mı oluyor bunu diyen adam.
En ufak bir söz bile dedirtmiyor kızına onu anlatmak istiyorum ben bir hatasını bile söyleyemiyorum çünkü bana inanmıyor kızına inanıyor tavrının doğru olduğunu savunmuyorum ama ona göre doğru o onun doğrusu o

Cin şişeden çıktı diye bi tabir vardır.

Yorumlarınızı da okudum, aileyi de anlatmışsınız.

Bu tarz aileler çok baskındır. İlle yanına almak için ellerinden geleni yapar.
Eşinizde maddi olarak kendini bi yerlere dayamak istediği için oda bastıracak.

Umarım boşanma ile sonuçlanmaz.
Ailelerde oğlu ile oturma merakı niye olur bilmiyorum benim de oğlum var oğlum istese bile ben istemem kimsenin huzurunu bozmak istemem tartışmak bile istemiyorum bu konu üzerine ama durup dinlenip gündeme getiriyor sürekli benim kızıma anne lazım benim anne babama bakmam lazım diyor savunması bu

Ailelerde oğlu ile oturma merakı niye olur bilmiyorum benim de oğlum var oğlum istese bile ben istemem kimsenin huzurunu bozmak istemem tartışmak bile istemiyorum bu konu üzerine ama durup dinlenip gündeme getiriyor sürekli benim kızıma anne lazım benim anne babama bakmam lazım diyor savunması bu
İflas edince mi kızı aklına gelmiş.
Üzmek istemem ama kocanız gerçek bi karaktersiz.
İflas edince kızım, anne, baba diyor.

Zaten kızı ayrı ellerde değil ki annesinde, hafta sonları sizde.

Sizin bir evladınız var. Ve üveyliği dibine kadar yaşatır bu insanlar. Asla gitmeyin. Olan o yavrucağa ve size olacak. Sizi de ırgat gibi kullanırlar.

Durumla değişince ilk karısını değiştiren bir erkeğe denk gelmişsiniz…

İflas edince mi kızı aklına gelmiş.
Üzmek istemem ama kocanız gerçek bi karaktersiz.
İflas edince kızım, anne, baba diyor.

Zaten kızı ayrı ellerde değil ki annesinde, hafta sonları sizde.

Sizin bir evladınız var. Ve üveyliği dibine kadar yaşatır bu insanlar. Asla gitmeyin. Olan o yavrucağa ve size olacak. Sizi de ırgat gibi kullanırlar.

Durumla değişince ilk karısını değiştiren bir erkeğe denk gelmişsiniz…
Bana eski eşi için dedikodu yaparlarken bile (ailesi) ben onun üzerine gelmedim o da benim gelmedi tanımam etmem hiçbir kadın ayrılmak için evlenmez illa ki bir çok nedenleri olmuştur bu konular hakkında konuşmak istemiyorum dedim ve dedikodusunu yapmalarına bile izin vermedim

Merhabalar eşimle ikinci evliliklerimiz 1 yıl önce evlendik benim ilk evliliğimden bir oğlum var 6 yaşında ve benimle kalıyor eşimin de ilk evliliğinden bir kızı var 11 yaşında okulu yakın diye kayınvalidemle kalıyor hafta sonu bizde oluyor (daha doğrusu nikahsız bir ilişki yaşıyor 12 yıl önce hamile kalınca birlikte yaşıyorlar ve bebek doğunca da ayrılıyorlar ve annesi yabancı bir kadın çocuğa bakmıyor veriyor eşimin eline sadece bir kaç kez eşimin ailesi annesine göstermişler o kadar) eşimin işleri çok iyiydi ama akrabası tarafından ailecek dolandırıldık ve şu an milyonlar kadar zararımız var işler tersine gitti ve şu an maddi sorunlar yaşıyoruz bundan 1 hafta önce kadar bu durumları baza alarak ailemle birlikte niçin yaşamıyoruz falan dedi önce evin tek oğlu olduğu için 4 tane abla ve kardeşini göz önünde bulundurmadan tek evlatları oymuş gibi annem yaşlandı artık bakmak zorundayız yanlarında olmak zorundayız vs diye konuşmaya başladı akabinde bende olmayacağını söyledim ev evin üstünde üstelik özlük üveylik var bizim evde sonra ben zaten sana evde ne yapsam börek çörek aklınıza ne gelirse annesine de götürüyorum poşet poşet buzluğuna koyuyor yemiyor bile yaşlı hasta diyorsun ama yan apartmanında oturan ablan yaştayken kalkıp evini temizlemeye yemeğini yapmaya gidiyor ben hastayken bile evindeyken de benden hizmet bekliyor bir de yaptığım işe bile kusur buluyor(ben iş yaparken balkon bununla siliniyor ben onu kullanmam ben şöyle yaparım böyle yaparım başımı bekliyor gardiyan gibi sofra kurarken kayınbaban bu bardakla içer bu şu bardağı vs kadın kontrol manyağı resmen) annen hasta ama ablan taşınırken diğer kızlarını da alıp taşınmasına yardıma gitti ve 4 kadın yapamayıp seni aradı senden temizlikçi istemediler mi peki ben tek başıma bir ev taşıdım beni aramadılar bile niye böylesin dedim senin annen kızlarına hizmet ediyor bana gelince benden hizmet bekliyor zaten yapıyorum ama bir de eleştiriyor üzerine birlik oturamam dedim olmaz eviniz yol geçen hanı gibi kapınız bile hep açık eve günlük 5 aile misafir geliyor en az şehir dışından her gelen sizde ve kalmalı misafirleriniz de ayrı o evde gelin oturmaz kimse de o hayatı kabul etmez kusura bakma o zaman dedi ben bir tane daha alacağım öyle dedi inanın tepki vermeden yanından kalktım sonra başladı yine yanıma gelip maddi durum iyi değil ondan diyorum biz kira veriyoruz borçlar var ne olacak belli değil ya tamam da sen ne dediğini bilmiyorsun ben şaka yaptım diyor maddi durumun yok bir tane daha alacaksın zaten tüm kızlar da sıraya girmişti senin ailene hizmetçilik yapmak için dedim sonra tek sorun bu değil kızın onları görünce beni dinlemiyor takmıyor aşırı şımarık sınır bilmiyor ben ona aşırı kilolu olduğu için diyet uyguluyorum uyuması gereken saatleri vs söylüyorum ama eşimin ailesi bunu üvey annelik olarak algılayıp eşimin aklına saçma sapan şeyler sokuyorlar çocuk 11 yaşında 145 boyunda ve 64 kilo laf taşıyor sürekli kiminle ne konuşursan dinliyor öyle alıştırmışlar ve beb bunu düzeltmeye çalışınca da üvey anne oluyorum dün akşam da eşim yine babam dedi ki diye başladı evet dedim ne dedi oğlum gelin bizimle yaşayın iş yerinin geliri bize yeter vs lütfen şu saçma konuyu kapat onlarla yaşayamam beni aldığında ben annemle bile yaşamıyordum ayrı evim vardı lütfen bu konuyu kapat dedim inanın artık sıkıldım yani kafa yapısında. Var bence ailesiyle yaşama fikri maddiyat falan değil bence çünkü bir kira ona dokunacağını düşünmüyorum değilse diğer giderler ev halkı değişmeyeceği için yine aynı olacak ve evini dağıttığın için yaşadığın pişmanlık ve onların ettiği eziyetler de cabası olacak not( kayınvalidemler son derece tutucu çarşaf giyen ve sadece kendilerini namuslu gören açık olan herkesi tuhaf gören namussuz gören bir kafa yapısına sahip insanlar) bu durumda tutumum doğru olduğunu düşünüyorum ekstra ne yapmam gerekir fikirlerinizi öğrenebilir miyim? Şimdiden teşekkürler
Siz aileyi, aile sizi benimsememiş demek ki. Adam zaten Allahlık... başka bi tane alacağı şey ne? Extra yapmanız gereken tek şey adama kibarca bir bay bay demek..

X