2.Evlilik ve Eşimin Yaşattığı Sorunlar

Allah yardımcınız olsun. Burdan tüm ayrılmış ve çocuğu olan annelere sesleneyim lütfen evlenmeyin.

Aynı düşüncedeyim ama korkularım var. İkinci olunca işte... Çok dardayım çok...

Hemde sürekli karar değiştiriuor arkadaşım. Hep alttan alayım diyorum yıkılmasın yuvam diye ama nereye kadar. Onun iki kızıda gelsin başımın üstünde yerleri var. Ama genç bir erkek olmaz ki...

Sanki adamda senin kizin yaninda da benimkiler niye degil hinci var. Kizlarini getiremiyorsa misilleme icin yegenini cagirmis.

Siz sonuna kadar haklisiniz. Kizinizi koruyun. Esiniz olgun biri gibi durmuyor. Gidip yegeniyle ev tutmalar eve gelmemeler. Halbuki ortada buyuk bir sorun yok. Sizde konusmus derdinizi anlatmissiniz.

Su mubarek gunlerde Allah yar ve yardimciniz olsun. Uzuldum sizin icin. Rabbim yuvaniza huzur mutluluk versin. Esinizede size karsi anlayis ve merhamet versin.

Söylediklerinizin aynısını söyledim. Sen haklısın o zaman ben gideyimde kızlarımın başında durayım dedi. Şimdimi aklına geldi. O zaman benim neden günahıma girdi. Benim eski karım evlenmez diyo bide utanmaz...

Aynı düşüncedeyim ama korkularım var. İkinci olunca işte... Çok dardayım çok...

ya olmuyorsa olmuyordur isterse 10. olsun. etrafımda kimin ikinci evliliği kimin beşinci evliliği bilmem bile ben. eskisi kadar göze batmıyor, dikkat çekmiyor. ailen de üzülür ama geçer. senin mutsuz bi hayat yaşamandansa bir ay üzülsünler ne çıkar.

Birak Allah aşkina.
Elaleme kulagini tikamayi hala ogrenemedin mi? Ogren, rahat et.
Gidene yol vereceksin, erkek yegeni eve getirmek de neymis? Bu adamdan sana ne fayda gelir?
Ben kizina katlaniyorum sen de bedel odeyeceksin kisasa kisas.
Bunu kendine layik goruyorsan bana laf dusmez zaten.
Aklini basina al. Her sey 'evli olmak' degil.
Uzuntuden stresten sagligini kaybedene kadar, otur kizinla, adam kahri çekene kadar.

Yegenime ev tuttum gerekirse gider onunla yasarim diyen adama bisey yapilamaz diye dusunuyorum
Bosa gitsin yegeniyle takilsin okuz
Diyorum mutlu olmak bu kadar zormu. Neden bir başkasının çocuğunun sorumluluğunu alalım. Muhtaç olsa anlarım. Ama yinede aynı evde olmaz. Maddi yardım yapılır. Bulunur bir çare. Ama tükendim artık...

Ayy kicimin kenari. Ne saniyorsa kendini, atarli ergen. Vur kicina tekmeyi.
Duanla dogmadim ki bedduanla oleyim de sonra da buna. Aa adama bak. Nasil sinir oldum.
Ben hem sinirli hem kızgın hem yorgunum. Ne hayallerle başlamıştım. İlk evliliğimde bulamadığım herşeyi bunda bulacaktım. Ama ne oldu gene yalan oldu. Allahın şanslı kulu değilim ben biliyorum.

haklısınız , ben olsam ben de istemezdim
kızım olmasa dahi istemezdim ,
bir baskasının cocuguna annelık yapamam yanı, ayrı bir yük benim için

Bana otel bak falan demişti geçen hafta. Ama dediğim gibi sanırım bahane. Bu olmasa başka olay olacaktı. Ama karşıma çıkıpta demiyorki. Ben seni sevmiyorum, çocuklarımın annesine döneceğim dese dakika tutmam.Ama aramız iyiyken görseniz adam sevgi kelebeği oluyor.

zaten huzurn yokmuş boşver canım elalemi ya.bir hafta malzeme olursun sonra başka birini dillerine dolarlar .
neler neler duyuyoruz evlat önce evlat ille evlat önemli olan.
Yok ben zaten kesinlikle evladımdan taviz vermem. Kim ne derse desin. Ama böyle oluşu çok yıktı beni. Güvenmiştim ama hayallerim yalan oldu.

Bikaç içinde belkide yumuşayacak ama ağzından çıkan sözleri değiştirmeyecek bu. Bu olay olmasa başka bişey çıkacaktı belki. Hergün başka aksiyon.

Allah yardımcınız olsun.çok üzüldüm sizin için ama en cok kızınız için.öz babasından ayrı ve kendisini göründüğü kadarıyla sevmeyen bir adamla aynı evde yasamak zorunda.yetmiyormus gbi birde yegeni gelecek.bu küçük yasta belki cogu seyi algılayamıyor ama yinede üzüldüm.maddi imkanlarınız nasıl bilmiyorum.ama işiniz var ve yeterliyse lütfen bosanın ayrı bir evde kızınızla cok huzurlu ve mutlu olun.szin için bu mübarek güzel günlerde cok dua edecegim.

Cute senin konularını ve yorumlarını özellikle takip ediyorum. Belki kendimden bişeyler bulurum diye. Ama bende tam tersi ikimizinde kızları var. Hemde aynı yaşta. Birbirimizi daha iyi anlarız diye düşünmüştüm. ama yanıldım. Yine yanıldım. Ben zaten bu hayatta hep yanıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…