2.Evlilik ve Eşimin Yaşattığı Sorunlar

musuz bir evliliktense milletin sizin duymayacağınız şekilde 2 evliliği de bitti demesine takılmayın
asla kızımla aynı ev içerisinde kan bağsız erkek bırakmazdım neler neler var öz kardeşine yavşayan var
gönderin eşinizi gitsin

siz halisiniz. budan vazgecmeyin taviz vermeyin.
sizin basta planlariniz ne güzelmis yalniz kalip tatili birbirinize zaman ayirmak gibi. bence bunu tekrar hatirlatin ben kendimi buna ayarladim hazirladim sevindim deyin ve sonuc ne.
böyle konusabiliyosa deger mi? cok istiyosa kalsin yegeniyle. icat cikarmak onun ki.bu adam durup durup hep biseyler cikaracak gibi.

zaten huzurn yokmuş boşver canım elalemi ya.bir hafta malzeme olursun sonra başka birini dillerine dolarlar .
neler neler duyuyoruz evlat önce evlat ille evlat önemli olan.

Dengesiz adam,o senin kızını gerçekten sahiplenseydi zaten o yeğeni eve sokmazdı,sonuçta dünya çok kötü ne olacağı belli olmaz...bence kafası karışmış ve yeğeni bahane ediyor

o adam olmamış er geç boşanacak sizden pişman olmuş sorun yaratıp duruyor sizden boşanırsa nereye döneceği de besbelli.

İşte bu yuzden bunların olacagını tahmın ettıgım ıcın 2. evlılıgımı bekar bırıyle yaptımm
Ortada kı tek ve bızden ayrılmayan cocuk benım ılk evlılıgımden olan ve kafa dınlemek ıcın tatıle gonderılmeyen bır cocuk var .

Bu sorunların olması normal bence herkesde oluyor bunlar

öyle deme cute. kanı bozuk olsa bekar olan eşin bile istemiyorum babasını bul, annanneye gönder diyebilir.
bu tamamen insanlıkla ilgili.

Aşkımdan gebersem,o insanda dünyanın en iyi insanı da olsa (ki bence değil)o evlilik Ben senin kızını çekiyorum lafıyla biterdi benim için.İsterse de 5.evliliğim olsun.Ve sonu ne olursa olsun önceliğiniz kızınız olsun lütfen.Bu arada gıcık oldum eşinize,kızınızı kızı gibi görmediği çok aşikâr

öyle deme cute. kanı bozuk olsa bekar olan eşin bile istemiyorum babasını bul, annanneye gönder diyebilir.
bu tamamen insanlıkla ilgili.
Kendisini kapının önünde bulur bana kocamı yok derim
ki
oda bunu bilir.
Ama bahsettgıım sey bu degıl kıyaslamadan karsılastırmadan esım Egeyı sevdı cunku tek cocuk oydu hep halada oyle bızım bıyolojık olarak cocugumuz olmadı , olmama ıhtımalıde var ayrıca saglık d urumundan oturu
Evlenelı epey oldu sımdı yıne ayrılmıs olsaydım kesınlıkle karısı hayatta + bekar+ cocukları olan bır adamla evlenmezdim

İkinci evlilik olunca çok kötü oldum be arkadaşım. Elim kolum bağlı sanki. Babam üzülecek falan. Offf
Arkadaşım boşver babanı. Önce evladın. Babana uygun bir dille açıklarsın. Sen sonuna kadar haklısın. Eşin yeğeni için 2. evliliğini bile bitirmeyi göze almış gibi görünsede yeğen sadece araç bence Bana sizi boşanmaya zorlamak için bahane aramış gibi geldi. Daha önce sorun yaşadığınız birini eve getirmek istemesi masumca değil.

Bence üzülme bosanmaya gidecekse bu is de bosan. Kocanin böyle düsüncesiz cikacagini nereden bilecektin?
Asla kizini o yigeninle ayni evde barindirma böyle birsey olamaz her gün neler neler okuyoruz Allah korusun. Onun yigenini cekeceksin de senin kizin ne? Sanki köle almis yanina. Esin seni hic düsünmüyor bir kiz evladini da düsünmüyor akil var mantik var. Sende erkek yigenini getir kocanin kizinin yanina yerlestir aylarca. Kocan göz mü yumacak bu duruma? Asla ! Kapiya koyardi sizi!

Katiliyorum. Ayni dusuncedeyim. Tekrar yazmamayim dedim.

İlk eşin boşandığına şaşırmamak lazım. Ama eşinize sorsanız çok ilgisizdi falan filan diyecek. Ben de kendi adıma konuşayım. 2 çocuklu Ada'mla asla evlenmem. Sanki kızınızın eşinizle kan bağı var mı da yeğeni o kadar sorun ediyorsunuz. Keşke önce kızınızı büyütseydiniz sonra evlenseydiniz.

Kesinlikle haklısın. Sakın taviz verme. Sen yenilip, o yeğenin evde kalmasına izin verirsen, zaten evliliğiniz senin için bitmiştir. Bir daha hiçbir önemli mevzuda ne sana, ne kızına saygı duymaz. Ki şu anda yaptığı da bu kesinlikle. Senin ondan ayrılamayacağını, çaresiz olduğunu bildiğinde artık istediğini yapar.

O çok gözü kara demek ki, evliliğinizi gözden çıkarıyor hemen. Bu arada senin için mi geldi o şehre, Hemen gitmekle tehdit ediyor?

Aynı durum kendi kızları için geçerli olsa ne der çok merak ediyorum. Bu arada eşin senden gerçekten ayrılmak istiyor ve bunun için bahaneler üretiyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…