AKIL vermek başka, hakaret etmek başka. Önce bunun ayrımını yapın, aşağı yukarı tüm konularda aynı şeyi yazıp duruyorsunuz. Size ne ? Koca eline bakmayi kim savunuyor, her kadin ekonomik ozgurlugunu eline almali elbet buna karsi olan yok.Konuya attigim ilk yoruma bakarsan, ne akil verdigimi anlarsin 2'nci cocugu yap diyen de yok.Bosta kalmamak icin cocuk yapiyor diyemezsin, sen evlenme cocuk da yapma. Bundan da bize ne ! Çocuk yetiştirmek için sadece ekonomik refah değil, psikolojik yeterlilikte lazım..Sende de o yok bana kalırsa, içindeki irini akıtmaktan öteye gidemiyorsun. Papagan gibi evlenen ya da cocuk yapanlara karsi nefret soylemlerin var.Insanlara akıl vermek, aşağilamak değildir. Klavye basinda yazmasi kolay, gercek hayatta birinin karsisina gecip boyle konusuyor musun ? Hic sanmam :) Bana gelince, paşalar gibi bakıyorum çocuğuma. Özel okuluna yeni 97 bin bayıldım, geçen hafta aracıma özel plaka aldım, kocaminda parasını yiyorum. Kendi paramı da kazanıyorum. Nereden vuracaksın şimdi beni ? Üniv desen okudum, iş desen çalıştım, para desen var. Tuh bak azarlayacak yer kalmadı. Tum bunlarin yaninda insan olmayi biliyorum, sanada tavsiye ediyorum