2 çocuklu adamla olur mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi desin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay bu işin şakası işte o kadarını anlayın . Henüz ortada bişey yokken ben nelerin olup olmayacağını düşünüyorum demek istedim, şaka yapmalık yerler aramayın ya ben ciddiyim :( beyfendi hoş birisi nie anlamıyorsunuz :(
Ne yapalım yani adam hoş diye yalan mı söyleyelim?

Çok canın çektiyse aşkını doya doya yaşa bebeğim, açık açık söylersin, seninle evlenmeyi düşünmüyorum, cocuklarinla tanışmak istemiyorum ama doludizgin aşığım, var mısın? diye... Mecbur musun bununla seviştim diye evlenmeye?
O noktaya gelemiycem heralde

Ay bu işin şakası işte o kadarını anlayın . Henüz ortada bişey yokken ben nelerin olup olmayacağını düşünüyorum demek istedim, şaka yapmalık yerler aramayın ya ben ciddiyim :( beyfendi hoş birisi nie anlamıyorsunuz :(

Dünyada son kalan erkek olmadığı için anlayamamış olabilirim

Her insan farklıdır, o yüzden bu sorunun genel bir formülü olamaz diye düşünüyorum. Kendi tecrubemi yazayım. Eşimle evlendiğimde 6 yaşında bir kız çocuğu vardı ve annesindeydi. Hafta sonları ve onun dışında da bazı günler bize geliyordu. İletişimimiz hep iyi oldu. Şimdi genç bir hanım , çok şükür bir sıkıntı yasamadık. İlişkimizin iyi olmasında annesinin düzgün bir insan olmasının etkisi çok büyük bence. Bizim evlendikten 8 yıl sonra çocuğumuz oldu. Ben eşimin kızına ablalık yaptım daha çok. Onunla oyunlar oynadım . Birbirimizi çok sevdik , seviyoruz. Başka bir annenin çocuğu olsa ve onu doldursa bu şekilde olur muydu bilemiyorum. Belki olurdu ama çok zor ve yıpratıcı olurdu herhalde. Kısacası ille de çok kötü olur ya da iyi olur diyemiyorum. Hayırlısı neyse o olsun.
Ben de iyi insanlar da vardır, iyi eski eşler de vardır , iyi ikinci evlilikler de vardır inşallah diye fikir almak için buradayım. Sizin adınıza sevindim , daim olsun mutluluğunuz :)

Evet çocuk istemediğimden eminim, altındaki nedenleri net bilemem ama sonuç bu yaşımda hiç çocuk eksikliği hissetmedim. Yiğenlerim var , onları seviyorum ama benm de olsaydı keşke demiyorum hiç. Başkasının çocuğunu sevip bırakmak sonra sakin sessiz evime dönmek çok güzel :) ama bu adamla ilişkim olursa tabiki şuanki konforum bozulacak onu biliyorum. Aşık olacak kadar zaman geçmedi, o kadar yakınlaşmadık ama şuna eminim ki şartlar mantığıma biraz daha uysaydı koşa koşa giderdim bu adama :)
Ama işte mantiginizi devre dışı birakacak kadar aşık olmadan emin olun cocuk istemeyen ben vede yegenlerim icin bile onlari sevip sessiz eve dönmek çok güzel diyen biri iken eşimin iki tane çocuğuna ne kadar tahammül edebilirim diye.
Hiçbir erkek çocuğu olmadan çocuk istemeyen bir kadin ile evlenmez diye düşünerek de yanlış bir karar vermeyin. Sanirim az değildir bu sayı heleki bu zamanda. Once en az iki haftada bir haftasonu vede bazi tatillerde bizde kalacak cocuklari kaldirabilirmiyim diyede dusunun.

Hoşlandığınız kişinin de size simdi çok iyi davranmasina kanmayın. Yani onun için bir nebze bulunmaz bir nimetsiniz; çocuksuz çocuk istemeyen iki çocuğuna da kendisiyle birlikte göz kulak olacak bakımını vesaire üstlenecek bir kadınsınız. Bu yüzden tabii ki evlenene dek gayet olumlu davranacaktır her konuda diye düşünüyorum. En azından birçok erkek böyle yapardı. O yuzden zaman taniyin kendinize derim ben.

İşinde gücünde çoluk çocuk derdinde koşturup duruyor. Aklı iki karış havada bekar evinde ps5 oynayandan veya aile yanında anasının sözünden çıkmayandan iyidir tecrübelidir aklı başındadır dedim .
aynı sizin gibi düşünen kadınların olduğu bir program bırakıyorum aşağıya. ha izlemekle uğraşmazsınız özetini söyleyeyim: "sen eş mi arıyorsun, anne mi?!!?!" güzel bir program, ben izlemiştim. :ıslık:
.
.

.
.
onun dışında konu hakkındaki fikrim: siz çocuk istemiyorsunuz. adamın çocuklarından uzak olmak istiyorsunuz. çok şaşırdım kimse dememiş bunu: vicdansız olmayın, bencil olmayın, çocukları düşünün. çocukların ne kadar hassas olduğunu düşünün. ayrıca çocukların hayatlarına gerçekten, samimi şekilde dahil olmayan bir adamdan romantik ilişki içinde insani davranış bekler misiniz gerçekten? kendisi de bencildir bunu vicdanı kaldırabildiğine göre. sizin çocuklardan uzak olmanız ne demek? sizin çocuklardan uzak olmanız adamın da çocuklarından uzak olması demek değil mi? bence konu kilit burada zaten. next

Ben de iyi insanlar da vardır, iyi eski eşler de vardır , iyi ikinci evlilikler de vardır inşallah diye fikir almak için buradayım. Sizin adınıza sevindim , daim olsun mutluluğunuz :)

Trde yok öyle şeyler yumoş ruhlu insan varsa Isviçrede vardır😁😁😁valla hayat çok pahalı artık, insanlar sevsin sevmesin tahammül edemeyecek noktaya kadar zorluyor çünkü 2 ayrı ev çok pahalı. 😑😑

Herkes çok haklı ya canım sıkıldı iyice :(
Peki arkdaşlar bu beyfendi tekrar evlense nasıl birisi ile evlenir? Bu profilde bir adamla nasıl kadınlar evleniyor? Kendisi de çocuk isteyen veya zaten çocuğu olan kadınlarla mı? Benim de çocuğum olsaydı veya çocuk yapmak isteseydim nasıl cevaplar gelecekti bana?

Hayır aksine kimse kolay kolay beni kandıramıyor/etkileyemiyor diye bu kadar az ilişki yaşadım. Yukarda biyerde yazdım, boşandıktan sonra 1 yıl kadar bir ilişkim oldu, yaklaşık 4 yıldır da kimseyle olmadım. Uzaktan hoşuma giden birisi bu beyfendi, henüz çok az tanırken bile evlenirsem haftasonu çocuklar bana gelirse hasta olurlarsa çorba yapmam gerekecek diye düşündüğüme göre çok da aklım havada değildir di mi :)
Kız sen daha çorbada pes ettiysen hiç bulaşma bu işlere😂 yeri geliyor insan kendi çocuğuna bile yetemiyor, tahammülü, parası, sabrı , sağlığı onun uğruna tükeniyor, çaresiz kalıyor, yine de evlat diye dayanıyor, sen bı de uveylik bayrağı altında tükeneceksin, allah razı olsun diyenin bile olmayacak , of desen "bile bile geldin" diyecekler...

Peki arkdaşlar bu beyfendi tekrar evlense nasıl birisi ile evlenir? Bu profilde bir adamla nasıl kadınlar evleniyor? Kendisi de çocuk isteyen veya zaten çocuğu olan kadınlarla mı? Benim de çocuğum olsaydı veya çocuk yapmak isteseydim nasıl cevaplar gelecekti bana?

Adamın profili ne bilelim?

Genelde seçeneği az olan olan yada talepsiz bazi detayları ölçmeyen kadınlar oluyor. Bazı kadınlar ise adam çok zengin ise bundan dolayı evliliği kabul ediyor.

Yani ben de öyle baktım aslına adama. İşinde gücünde çoluk çocuk derdinde koşturup duruyor. Aklı iki karış havada bekar evinde ps5 oynayandan veya aile yanında anasının sözünden çıkmayandan iyidir tecrübelidir aklı başındadır dedim . Yaş itibariyle de sıfır tecrübeli birisi hiç ilgimi çekmiyor. 20lerde olsak tamam da bu saaten sonra hayatı biraz daha ilerlemiş erkek normal geliyor bana. Ama herkesin yazdığı da aşırı doğru

Ama burdaki konularda hiç boşanan kadınlar eski eşleri evlendiğinde çocuklarını yeni aileye bırakmıyor? Hatta tam tersi eski eş evlenince yeni kadından olabildiğince uzak tutuyorlar çocuklarını? Konuların çoğu yeni işler tarafından açılmış ve birçok sorun sa var bu kesin . Ama kaç tane kadın çıkıp da diyebilir ki “benm eski eş bi evlensin bak çocuklarımı vereceğim yeni kadın baksın”? Yabi ben annelerin çocukları yeni eşe çok da güvenip vermek isteyeceklerini gözlemlemiyorum. Yeni eş iyi birisi bile olsa anne sırf kıskandığından çocuklar o kadını aever de iyi anlaşırlar korkusu ile bile isteye soğuk ve uzak tutarlar. İşte ben de tüm bunlardan kendi adıma daha iyi işte bana çok iş düşmez diye düşünmek istiyorum. Yanlış mıyım?

Burda belki onbinlerce yazar var. Birileri de yazsın ki ben eski eşim evlenince çocukları üvey anneye bırakacağım/bıraktım. Kaç kadın diyor bunu? Ben neden göreniyorum böyle yorumları? Çocukları öz babalarına bile güvenmeyen anneler yeni kadın gelince nasıl bırakıyorlar çocuklarını??

Hayır aksine adamın iyi bir baba olup çocuklarıyla ilgilenmesini hoş karşılıyorum, saygı duyuyorum, iyi adam imajı veriyor bana. Benm derdim benm rolüm ne olacak konusunda

Adamı beğenme nedenlerinizden biri de iyi baba olup, çocuklarıyla ilgilenmesiydi hani ?

Sizinle bir ilişkiye başlarsa, çocuklarıyla nerede ilgilenmesini bekliyorsunuz ?

size attığım programda yanlış hatırlamıyorsam anlaşabilen tek çift vardı. kadın aşşırı kalabalık aileden geliyor, bir sürü çocuk var hep etrafında ve çocuk büyütmeye alışkındı. adam ilk etapta kadına mesafe tanıdı, direkt yaklaşmaya çalışmadı. çocuklarıyla olan ilişkisine de karışmadı, özgür bıraktı ama izledi. çocuklar anasız büyümüş çok yaralıydı. kadına bir aşık oldular anlatamam, kadın da kabul etti ilgilerini, karşılık verdi. sonra adamla yavaş yavaş seviyeyi arttırdılar. ben de ikisini çok yakıştırmıştım.:KK51:kadın sanki hazır kurulmuş aile aldım diyordu ama hoşuna da gidiyordu. ileride kendi çocuklarım da olur demişti galiba. adam kadının ailesiyle tanışmaya eyalet değiştirdi, çocukları da aldı tabii. ev kalabalık olduğu için göze batmadı. yine de kadının ailesi durumu pek onaylamamıştı sanırım. senin hiç kocanla keyif çatmaya hakkın yok mu gibisinden..
yani anaç ve kalabalık aileye alışkın diyebiliriz herhalde. ama o kadının ailesi de çok haklı bir yandan.
ben 2 kişilik evde büyüdüm mesela. aile yönünden eksik kaldığım için sanırım fazla merhametli olurdum çocuklara. o da beni üzebilirdi, istemezdim o yüzden.

Adamın mesleği geliri, boşandığı kadının mesleği nedir? Bunları ver ben sana nokta atışı yazayım.

10 ve 5 yaşında iki küçük çocuğu olan boşanmış erkek.
Tek bildiğin bu değildir herhalde? Belediyenin sosyal yardim kuyruğunda mi görüp vuruldun bacım? Ne iş yapar? Nerde yaşar? Nelerden hoşlanır? Stalk da mı yapmadin?

Adamın mesleği geliri, boşandığı kadının mesleği nedir? Bunları ver ben sana nokta atışı yazayım.

Tekstil işinde kendi işi var, gelir durumu net kestiremem ama olsun olsun uzman doktor kadardır. Eşini bilmiyorum

10 ve 5 yaşında iki küçük çocuğu olan boşanmış erkek.
Konunun esas teması adamın çocuklu boşanmış birisi olması, başka tüm özelliklerini buraya yazmaya gerek yok ki konu dağılır. Benm aklıma takılan nokta etrafında yorumlar beklediğim için bu kadar yazdım. Yoksa boyu benimle aynı mesela bunu belirtmedim ki normalde ben uzun boy severdim boyunu kabul ettim :)

Genelde seçeneği az olan olan yada talepsiz bazi detayları ölçmeyen kadınlar oluyor. Bazı kadınlar ise adam çok zengin ise bundan dolayı evliliği kabul ediyor.
Ffdsadgh benden cadısı da varmış... İlk atişta tutturdun valla😂

Back
X