• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizcee?? Çalışmak mi kızıma mi bakmak istismar ve travalarim

Kendime bile detaylandirip anlatamıyorum nasıl baskasina anlatırım ☹️ nefesim kesiliyor dusundukce
Ağır olmasa da farklı boyutta sizinki gibi yaşadım bende bir kereye dayalıydı hayatımdan çıkaralı amca bozuntusunu 12 sene oldu bizimkiler inansada bişi yapamadı biz ilk değildik kuzenlerim kendi kardeşleri belki de en hafif yaşayan bizdik ama başka olayda bana patlak verdi 20 sene önceki şey o terapi de oraya konu gelince çok zordu ama öyle bir yük kalkıyor hafifliyorsunuz ki benim de kızım var oğlum da var gözüm tabi ki üzerlerin de ergenliğin verebileceği bişi olmaması adına ama sizinki gibi büyük değil anksiyetem lütfen yardım alın ve çocuğunuzu kreş zamanına kadar annenize emanet etmeyin size kötü gelecekse belki bakıcı tutar eve kamera koyarsınız bilemem
Zaten kreş de ve sonrasında öyle güzel özel bölgeleri kişisel alan öğreniyorlar ki kızım öğmeye çok karşıydı özel alanıma girmek için izin aldınız mı diye bize bile sınır koyuyordu

Siz bu denli mutsuzken hayatınızı mahveden o şerefsiz amca ölmüşütr inşallah keşke yengene yâda çocuğu varsa onlara anlatsaydın o rezi olurdu adi pislik
Kuzenim anlattı da noldu hicbirsey onu suçlu çıkardılar yaşıyor 45 yasinda

Bunu yaşamak çok ağır.
Sizi çok iyi anlıyorum babamın kuzeninin oğlu (15 yaşlarındaydı o zaman) tarafından bende uğradım 8 yaşındayken.
Elini p.p.ma soktu.. o günü asla unutamam odanın kokusunu bile hatırlıyorum.
En acısı da yıllarca hatırladığımı bilmesin diye "abi abi diye hep iyi davrandım ona"
Normalde tuttuğunu koparan ben, bir şey olduğunda car car konuşan asla altta kalmayan ben.. bu konuyu kimselere anlatamadım. Kendimle bile konuşamadım hep beynimden silmek istedim.
Bir keresinde ünideyken arkadaşıma, sanki başka birinin başına gelmiş gibi anlattım.
Ta ki geçen seneye kadar.
Kız kardeşime ve kuzenlerime bir gün anlattım. İnanılmaz hafiflemiş hissettim.. annemle babam duysa kahrından ölürler.. Allah'tan başka bir sebepten onlarla görüşmüyorlar..
Ben zaten yolda görsem suratına tükürecek kıvama geldim.
Tüm arkadaşlarıma anlatıyorum artık.. herkese! Evlatlarınızı koruyun sakın komşuya, arkadaşa, kuzene, aile fertlerine yalnız bırakmayın!
Valla 5 yaşında çocuğum var asla ama asla bırakmam!
Kendi yaşıtı arkadaşı gelse bize sürekli kulağım üzerlerinde olur oyun oynarken.
Ben tek başına başkasının evine yollamam.. karşımdakine de açık açık söylerim

Kreş, bakıcı ksrışık ilerlersiniz 3 yaş civarı. Evin her yerine kamera takarsınız çalışmak istiyorsanız.

Kizlar annem ile cok yakin oturuyoruz kizim 5 aylik maddi durumumuz iyi kızım uc yasina falan geldiginde anneme birakip calismayı düşünüyordum çünkü bekarken çalışıyordum.. 😔😔 Ama küçükken amcam tarafindan cinsel tacize maruz kaldım (defalarca) büyüdükçe psikolojim bozuldu anladıkca lise zamanlarım berbat gecti bir kac tacize daha maruz kaldim aileme cok öfkeliydim sürekli anksiyete geciriyordum kulaklık takip sürekli uyuyordum kimseye anlatamadım çünkü hslamin kizini da taciz etmişti üstünü dedemler ortmuslerdi bunu görünce hic cesaret edemedim tüm hayatım hayal dünyamda geçti maddi durumumuz çok kötüydü anksiyete yüzünden hic yemek yiyemedim yedigimi icim almiyor kusuyordum cok cok agir seyler yasadim tek tek anlatamiycam babamla da hiçbir zaman baba kiz olamadık siddet gösterip hakaret ederdi tişört giydin yok dar giydin diye cehennemi yasadim diye bilirim sonrasında yanlış bir evlilik yaptım kurtulmak için orasida daha berbattı hemen boşandım sekiz ayda annem babam destek çıktı çocuğum olmadan ayrıldım yillar sonra eşim çıktı karşıma mutluyum ufak tefek tatli tatlı tartışmalarımız olsada şükür iyiyiz sever saygi gösterir herseyimi düşünür kızım dogduktan sonra bende krizler daha çok artti ya kızım da aynı şeyleri yaşarsa diye erkeklerin kucağına gitmesini istemiyorum vermiyorum kimseye ergenlik çağında küçük kardeşim var ise gitmeyi çok özledim ama annem beni koruyamadi zamaninda kızımı da koruyamaz diye korkuyorum o yüzden eliyorum bu secenegi kpss çalışıyordum biraktim kızımi kimseye güvenemem diye atlatamıyorum yüksek oranda anksiyetem var farkindayim olmuyor nasıl kurutulucam ☹️ atamıyorum üstümden hicbirseyi çocukluğumu geçmişimi geleceğimi çaldı amca denen musvedde muhafazakar diye takilir her pisliği yaparlar iğreniyorum ( psikolojik destek aldim ilaç kullandim birakinca tekrarliyor şuan zaten kızımı emziriyorum kullanamam 😔)
Yine gidin, atlatana kadar gidin psikoloğa.
Emniyete suç duyurusunda bulunun, bu tür şeylerde zaman aşımı olmuyor. Kim bilir şimdi kimlere uyguluyor o pis fantazilerini.

Akli erip kimsenin kendine yaklasamayacagini anlayana kadar kimseye emanet etmek istemiyorum sonrasinda zaten bana herseyi anlatabilecegini konusurum ömrüm yeter de kızımı büyütürsem 🥲
travmalarımız rahatsızlıklarımız çocuklarımıza da yansıyor etki ediyor maalesef biliyorsunuz değil mi?

mesela bir anne çocuğuna 3 kez tembih ederse siz 10 kez belki daha fazla tembih edeceksiniz

korku dolu gözlerle bakacaksınız biri severken üzgünüm :(

o yüzden en çok da kızınız için hızlı bir şekilde psikoloğa gidin destek alın
konuşamam diyorsunuz konuşursunuz endişe eymeyin

Kizlar annem ile cok yakin oturuyoruz kizim 5 aylik maddi durumumuz iyi kızım uc yasina falan geldiginde anneme birakip calismayı düşünüyordum çünkü bekarken çalışıyordum.. 😔😔 Ama küçükken amcam tarafindan cinsel tacize maruz kaldım (defalarca) büyüdükçe psikolojim bozuldu anladıkca lise zamanlarım berbat gecti bir kac tacize daha maruz kaldim aileme cok öfkeliydim sürekli anksiyete geciriyordum kulaklık takip sürekli uyuyordum kimseye anlatamadım çünkü hslamin kizini da taciz etmişti üstünü dedemler ortmuslerdi bunu görünce hic cesaret edemedim tüm hayatım hayal dünyamda geçti maddi durumumuz çok kötüydü anksiyete yüzünden hic yemek yiyemedim yedigimi icim almiyor kusuyordum cok cok agir seyler yasadim tek tek anlatamiycam babamla da hiçbir zaman baba kiz olamadık siddet gösterip hakaret ederdi tişört giydin yok dar giydin diye cehennemi yasadim diye bilirim sonrasında yanlış bir evlilik yaptım kurtulmak için orasida daha berbattı hemen boşandım sekiz ayda annem babam destek çıktı çocuğum olmadan ayrıldım yillar sonra eşim çıktı karşıma mutluyum ufak tefek tatli tatlı tartışmalarımız olsada şükür iyiyiz sever saygi gösterir herseyimi düşünür kızım dogduktan sonra bende krizler daha çok artti ya kızım da aynı şeyleri yaşarsa diye erkeklerin kucağına gitmesini istemiyorum vermiyorum kimseye ergenlik çağında küçük kardeşim var ise gitmeyi çok özledim ama annem beni koruyamadi zamaninda kızımı da koruyamaz diye korkuyorum o yüzden eliyorum bu secenegi kpss çalışıyordum biraktim kızımi kimseye güvenemem diye atlatamıyorum yüksek oranda anksiyetem var farkindayim olmuyor nasıl kurutulucam ☹️ atamıyorum üstümden hicbirseyi çocukluğumu geçmişimi geleceğimi çaldı amca denen musvedde muhafazakar diye takilir her pisliği yaparlar iğreniyorum ( psikolojik destek aldim ilaç kullandim birakinca tekrarliyor şuan zaten kızımı emziriyorum kullanamam 😔)
Şurayı anlamayamadim ona göre cevap vereceğim. Ailemiz anneniz bu durumu bilip sustu mu?O rezilin hakkından gelmediler mi?Eğer öyleyse çocuğunuzu anneye bırakmak yerine kreşe vermek yada ise başlamayı ertelemek daha mantıklı gibi.

Şurayı anlamayamadim ona göre cevap vereceğim. Ailemiz anneniz bu durumu bilip sustu mu?O rezilin hakkından gelmediler mi?Eğer öyleyse çocuğunuzu anneye bırakmak yerine kreşe vermek yada ise başlamayı ertelemek daha mantıklı gibi.
Annem bu sene öğrendi bana neden demedin ortaligi yikardim dedi ama genelde annem yuvam yikilmasin diye babami çok telore ettiği icin ona da güvenim yok öncesinde bilmiyordu

Kuzenim anlattı da noldu hicbirsey onu suçlu çıkardılar yaşıyor 45 yasinda

Sizin aile 5 para etmez onlardan medet ummayın. Al kuzeninivde basın o serefsizin evini kırın agzinı burnunu rezil edin kesin cezasını. Kocanı da çağır gidin beraberce yanına kalmasın.

Sizin aile 5 para etmez onlardan medet ummayın. Al kuzeninivde basın o serefsizin evini kırın agzinı burnunu rezil edin kesin cezasını. Kocanı da çağır gidin beraberce yanına kalmasın.
Kuzenim anlattı küçükken olaylar oldu şimdi evli çocuğu var başka şehirde yaşıyor memur oldu

Anneniz sizi koruyamadi torununu da koruyamaz dusunceniz de o kadar haklisiniz ki. Yasadiginiz cok buyuk bir travma once siz iyi olun ve kızınızı emin ellere birakin iciniz rahat ettigi zamanda

İnsanın başına korktuğu şeyler gelir genelde. Duyguların en yüksek raddesinde -bütün duygular geçerli- insan imtihan olur. Kendi hayatımda annemin benim için korktuğu bir şey vardı mesela ve başıma geldi. Şöyle düşünün, siz korktuğunuz zaman çocuğunuzu koruyor gibi mi hissediyorsunuz ve bu korkuyla durdukça başına gelme ihtimali yok mu oluyor?
Mesela birisini çok sevdiğimiz zaman ama aşırı aşırı derecede genelde o kişiyi istemeden kaybederiz çünkü fazla olan şeylerde mantık devre dışı kalır. Çocuğunuz yaşamasın diye ortalığa salın seviyesinde demiyorum ama eğer olacaksa bir şey 5 dklık bir sürede de olabilir bu illa sizin yaşadığınız olay olmayadabilir başka türlü de başına bir şey gelebilir.
Ve içinizde kendinizle yüzleşmelisiniz. Annenizin koruyamamasından tutun her detayı düşünüp kafanızda oturtmalısınız. Kızınıza arkadaş gibi olup onu koruyabilirsiniz. Bence iyi bir anne olacaksınız.🫶🏻

Back
X