- 20 Şubat 2025
- 79
- 74
- 3
- 34
MemurumSen ne iş yapıyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MemurumSen ne iş yapıyorsun?
Ayrıca sana şimdi, senden annelik yapmanı beklemiyorum, o çocukların annesi var zaten, arada sırada hafta sonları belki kalırlar, senin hiç sorumluluğun olmayacak, zaten eski eşle çok muhatap olmak istemediğimden çocukları evliliğimize çok dahil etmem, onlar benim çocuklarım senden ne bekleyebilirim ki çocuk istemiyorsun zaten gibi boş teneke laflar edecek. Ama evlendikten sonra konyayı görürsün. Önce her hafta sonu başlayacak, sen diyeceksin e hani almayacaktın sürekli, bizim bir haftasonumuz vardı ne olacak böyle. Al sana cevap: ben çocuklarımdan ayrılamam, tabi ki onlarla ilgileneceğim, yanımda kalmasın mı öz çocuklarım, çocuklu adamla evlendiğini biliyordun.
arada sırada hafta sonları belki kalırlar,
Velayet annedeyse, hafta sonları babanın çocuklarını alması isteğe bağlı bir durum değil zaten; velayetin rutini bu.Önce her hafta sonu başlayacak, sen diyeceksin e hani almayacaktın sürekli, bizim bir haftasonumuz vardı ne olacak böyle.
Ama olmaz ki tatlım, yazmaya gerek yok dediğin özellikler senin şimdiye kadarki naif gizemli tutumunu da açıklıyor belki...Konunun esas teması adamın çocuklu boşanmış birisi olması, başka tüm özelliklerini buraya yazmaya gerek yok ki konu dağılır. Benm aklıma takılan nokta etrafında yorumlar beklediğim için bu kadar yazdım. Yoksa boyu benimle aynı mesela bunu belirtmedim ki normalde ben uzun boy severdim boyunu kabul ettim :)
Yukarda yazdım, çocuklu olması dışındaki özellikleriyle ilgili bir derdim yok, bence uygunuz diğer konularda. Sosyokültürel eğitim fiziksel özellikler vs vs. O yüzden sadece çocuklar konusu tüm derdim.Adam hakkında 2 çocuğu olduğu bilgisi dışında başka bilgi vermediniz. Mesela, 'ne iş yapıyor, kaç yaşında, neden boşanmış, eğitim seviyesi ne, siz ne iş yapıyorsunuz' bunların hiç birini soylemediniz.
Eski eşimden daha iyi değil durumu. Benm de kapak atmalık bir konumum yok. Hayatımdan memnunumAma olmaz ki tatlım, gerek yok dediğin özellikler senin şimdiye kadarki naif gizemli tutumunu da açıklıyor belki...
Bak şimdiye kadar adam zenginimsi , tekstilci, ayda garanti 250-300 kazanıyor, kapağı atar veletlerini idare edersem rahat ederim diye safa yatiyorduysan bizi de boşa yormuş oldun. Acik açık böyle yazsaydın daha işe yarar fikirler verirdik halbuki.
Siz çok fenasınızAma olmaz ki tatlım, yazmaya gerek yok dediğin özellikler senin şimdiye kadarki naif gizemli tutumunu da açıklıyor belki...
Bak şimdiye kadar adam zenginimsi , tekstilci, ayda garanti 250-300 kazanıyor, kapağı atar veletlerini idare edersem rahat ederim diye safa yatiyorduysan bizi de boşa yormuş oldun. Acik açık böyle yazsaydın daha işe yarar fikirler verirdik halbuki.
Yukarda yazdım, çocuklu olması dışındaki özellikleriyle ilgili bir derdim yok, bence uygunuz diğer konularda. Sosyokültürel eğitim fiziksel özellikler vs vs. O yüzden sadece çocuklar konusu tüm derdim.
O zaman hiic bulaşma, attığın taş ürküttügün kuşa değmez, ya daha üst gelirde cocuklu birini bul (onlar da kendi siniflarindan veya statü ve eğitim olarak kendilerindeki parayı dengeleyecek kadınlara bakar) veya da kendi denginde çocuksuz birini bul.Eski eşimden daha iyi değil durumu. Benm de kapak atmalık bir konumum yok. Hayatımdan memnunum
Yukarda yazdım, çocuklu olması dışındaki özellikleriyle ilgili bir derdim yok, bence uygunuz diğer konularda. Sosyokültürel eğitim fiziksel özellikler vs vs. O yüzden sadece çocuklar konusu tüm derdim.
Kendiniz doğurmak istemiyorsunuz bakmak istemiyorsunuz. Başkasının çocuğuna hiç katlanamazsınız bence .Merhaba, ben 5 yıllık bir evlilikten sonra uzun süredir bekarım, çocuğum yok. Çocuk sahibi olmak da istemiyorum. Tekrar evlenmek için bekar çocuksuz beylerden de korkuyorum çocuk isterler diye, çocuklu boşanmış beylerden de korkuyorum eski eş ile iletişim ve çocuklar ile ilişkiler konusunda. İki taraflı da tecrübesi olanlar paylaşabilir mi?
Şuan bir beyfendiden hoşlandım gibi ama 10 ve 4/5 yaşlarında iki çocuğu var. Çocuklar annede ama sık görüşüyor çocuklarıyla. Uzaktan bakınca hoş bişey sorumlu baba ama bu adamla ilişki veya belki sonra evlilik nasıl olur hayal edemiyorum.Lüften fikir verin, tşk , iyi bayramlar :)
Bu konudaki fena biz miyiz senceSiz çok fenasınız![]()
Ay adamın maddi durumuyla ilgili bir heyecanım yok arkdaşlar tekstilci diyince kafanızda ne canlandı bilmiyorum ama memura göre daha iyi olsa bile hakan sabancıyı kafalamış hande muamelesi yapmayın ya bana :) herkes fakir değil bi sakin olunİnsanrini fiziksel özelliklerinden tutunda meslek seçimine kadar her şeyi etliyor. Sanırım adam iyi kazanıyor sizde kaçırmak istemiyorsunuz
Eski eşimden daha iyi değil durumu. Benm de kapak atmalık bir konumum yok. Hayatımdan memnunum
Anlamdım dediğinizi? Uzman doktor kadar kazanan 2 çocuklu adamla evlenilmez mi?Ee! Uzman doktor kadar kazanıyor diye siz değil misiniz? İyi para kazanmıyorsa ne diye 2 çocuklu adamla evlilik düşünüyorsunuz?
Adamın iki çocuğu var “Sadece çocuklar” tüm derdim diye bir şey olabilir mi?Yukarda yazdım, çocuklu olması dışındaki özellikleriyle ilgili bir derdim yok, bence uygunuz diğer konularda. Sosyokültürel eğitim fiziksel özellikler vs vs. O yüzden sadece çocuklar konusu tüm derdim.
Anlamdım dediğinizi? Uzman doktor kadar kazanan 2 çocuklu adamla evlenilmez mi?
Tek derdim çocuklar derken konumu bunun için açtım demek istedim. Tabiki en büyük kısmı çocuklu olması. Bu konuda yorumlara ihtiyacım olduğu için başka özelliklerinin üsütünde durmadım bazıları yanlış anladı onu açıklamaya çalıştım.Adamın iki çocuğu var “Sadece çocuklar” tüm derdim diye bir şey olabilir mi?
Tabii ki çocuklar gelecek,gidecek,babaları onları görmeye gidecek vs.
Yani sizin dediğiniz gibi misafir gibi gelip gitsinler gibi bir şey olabilir mi?
Çocuklar niye babasının evinde misafir olsun.
Babalarının evi o.
Sizin “sadece” diye baktığınız şey konunun yüzde doksanı.
Belli yapamazsınız çoğu insan zorlanır zaten ama başta sizin gibi düşünen insan ikinci gelişlerinde ne oluyoruz der yani.
Bazıları mesela düşünmeden hareket eder onun çocukları benim de canımdır der,içinde çocuklara karşı sabır vardır ama sizde o durum yok-olmak zorunda değil-
Yani sizin iş olmaz
Hayatım tamam anladık sen zaten varliklisin, eski eşin de çok varlikliydi, "olsa olsa uzman doktor kadar kazanıyordur " dediğine göre 250-300k aylık seni hiiiç enterese etmiyor, biz fakirler herşeyi yanlış anlıyoruz ok de, en pozitif senaryoda bile iki çocuklu adamı güvenilir bulup sırf bu yüzden (başka hicbirsey çıkar gözetmeksizin! )evlendikten sonra çocukları istemem, anaları baksa olmaz mı demek nesi?Ay adamın maddi durumuyla ilgili bir heyecanım yok arkdaşlar tekstilci diyince kafanızda ne canlandı bilmiyorum ama memura göre daha iyi olsa bile hakan sabancıyı kafalamış hande muamelesi yapmayın ya bana :) herkes fakir değil bi sakin olun
Yani dogru diyorsun. ben böyle saf akıllı bir insan değildim burası beni yıpratmaya başladı galibaBu konudaki fena biz miyiz sencesabahtan beri salak gibi tatlı tatlı evlilikte denklikten, çocuğun velayet durumundan, evlilk sorumluluğundan, çorbadan filan bahsediyoruz
![]()