2 çocuklu adamla olur mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi desin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba, ben 5 yıllık bir evlilikten sonra uzun süredir bekarım, çocuğum yok. Çocuk sahibi olmak da istemiyorum. Tekrar evlenmek için bekar çocuksuz beylerden de korkuyorum çocuk isterler diye, çocuklu boşanmış beylerden de korkuyorum eski eş ile iletişim ve çocuklar ile ilişkiler konusunda. İki taraflı da tecrübesi olanlar paylaşabilir mi?
Şuan bir beyfendiden hoşlandım gibi ama 10 ve 4/5 yaşlarında iki çocuğu var. Çocuklar annede ama sık görüşüyor çocuklarıyla. Uzaktan bakınca hoş bişey sorumlu baba ama bu adamla ilişki veya belki sonra evlilik nasıl olur hayal edemiyorum.Lüften fikir verin, tşk , iyi bayramlar :)
1 çocuklu olsa da olmaz. Çocuğu olmayan biriyle ilişki kurmayı deneyin bence. Çocuğu olan boşanmış adamlar ile ilgili burda konu açan çok kadın var. Mutlu olanı hiç görmedim.

Merhaba. Ben varım, eşimin 11 yaşında oğlu var. Annesiyle yaşıyor. Eşim iyi biridir, ki kemoterapiyi yeni bitirdim. Hep yanımdaydı, maddi manevi. Hala yemek yapıp, evi temizlemek gibi işleri yapar. Bir dediğimi iki etmez. Ancak, geçirdiğimiz yaz, tedavim devam ederken oğlu geldi ve 2 ay kaldı. Kendisi işe giderken çocuğu bana bıraktı, ilgilenemem dediğim halde. Çocuk bilgisayarın başından ayrılmıyor, eşim biraz uzak kalması lazım, kitap okuttur, tatil kitabından çalıştır demeye başladı. Kemoterapi alınca yamuluyordum, sese, yorgunluga gelemiyorum ki bunları biliyordu. En son, oğlu dışarıya çıktı ve ortalarda bir süre görünmeyince eşim gidip bakmami söyledi. 4. Katta oturuyoruz ve asansör yok binada. O zaman sıkı bir patladım. Ben markete gidemiyorum nasıl bir düşüncesizlik ki benim bu durumumda bu kadar uzun kabul edebiliyorsun gibi laflar ettim. Sonrasında hallettik aramızdaki sorunu, ancak ben hala kırgınlık yaşıyorum. Sonuç olarak mesafe olur, uzak dururum bunlar hikaye. İstesen de uzak duramıyorsun.
Eşiniz çok vicdansızmış.

1 çocuklu olsa da olmaz. Çocuğu olmayan biriyle ilişki kurmayı deneyin bence. Çocuğu olan boşanmış adamlar ile ilgili burda konu açan çok kadın var. Mutlu olanı hiç görmedim.
İşin en kötü kısmı da ben kolay kolay birilerinden etkilenemiyorum. Boşandıktan sonra bir ilişkim oldu, o biteli 4 sene oluyor nerdeyse ,başka da aman da çok etkilendim dediğim kimse olmadı. Eski eşi nasıl bırakmış (veya kendisi kadını bırakmıştır) inanamıyorum. O kadar samimi değiliz eski hayatını sorgulayamıyorum henüz. Belki de tanıdıkça hayalimdeki gibi çıkmayacak bakalım

İşin en kötü kısmı da ben kolay kolay birilerinden etkilenemiyorum. Boşandıktan sonra bir ilişkim oldu, o biteli 4 sene oluyor nerdeyse ,başka da aman da çok etkilendim dediğim kimse olmadı. Eski eşi nasıl bırakmış (veya kendisi kadını bırakmıştır) inanamıyorum. O kadar samimi değiliz eski hayatını sorgulayamıyorum henüz. Belki de tanıdıkça hayalimdeki gibi çıkmayacak bakalım
İnsanlar size boşanmış diye olmaz demiyor. Siz hiç çocuk istemiyorsunuz ve buradan gördüğüm şu, evlenince o çocuklar sizin sorumluluğunuz olacak. Köprüyü geçtik, boşanmak zor diye sevgiliniz sınırları zorladıkça zorlayacak.

Hanüz kabul etmedim ama hem evlilik hem de ebeveynlik sorumluluğunu bilen birisi hiç evlenmemiş , çocuksuz birisinden daha olgun olur diye düşündüm biraz. Bi de her ne kadar çocuk istemesem de eşimin çocukları olursa uzaktan severim geçerim dedim :) çocukların sorumluluklarını ne kadar almam gerekecek bu konuyu tam oturtamıyorum işte
Başkasının çocuklarını sevip sorumluluk almaktansa kendi çocuğunuzu sevin derim ben. Öyle "senin canın benim de canımdır" demekle olmuyor o işler.

Boşanma sebebini sormadınız mı? Gerçi sorsanız da yalan söyler büyük ihtimalle.

İnsanlar size boşanmış diye olmaz demiyor. Siz hiç çocuk istemiyorsunuz ve buradan gördüğüm şu, evlenince o çocuklar sizin sorumluluğunuz olacak. Köprüyü geçtik, boşanmak zor diye sevgiliniz sınırları zorladıkça zorlayacak.
Ama burdaki konularda hiç boşanan kadınlar eski eşleri evlendiğinde çocuklarını yeni aileye bırakmıyor? Hatta tam tersi eski eş evlenince yeni kadından olabildiğince uzak tutuyorlar çocuklarını? Konuların çoğu yeni işler tarafından açılmış ve birçok sorun sa var bu kesin . Ama kaç tane kadın çıkıp da diyebilir ki “benm eski eş bi evlensin bak çocuklarımı vereceğim yeni kadın baksın”? Yabi ben annelerin çocukları yeni eşe çok da güvenip vermek isteyeceklerini gözlemlemiyorum. Yeni eş iyi birisi bile olsa anne sırf kıskandığından çocuklar o kadını aever de iyi anlaşırlar korkusu ile bile isteye soğuk ve uzak tutarlar. İşte ben de tüm bunlardan kendi adıma daha iyi işte bana çok iş düşmez diye düşünmek istiyorum. Yanlış mıyım?

Kendi çocuk istemeyecek kadar çocuklarla başı hoş olmayan birisiniz. Ben kendim istiyor olmama rağmen burda açık açık söylüyorum valla kıvırmaca filan yok,

Elin p.cine bakmak için hayat çok kısa. Yağa bala batırsanız göze gözükmez, bi kaşınızı çatsanız kötü üvey anne olursunuz.

Çocuklar osuruk gibidir, insan sadece kendininkine katlanır.

Merhaba, ben 5 yıllık bir evlilikten sonra uzun süredir bekarım, çocuğum yok. Çocuk sahibi olmak da istemiyorum. Tekrar evlenmek için bekar çocuksuz beylerden de korkuyorum çocuk isterler diye, çocuklu boşanmış beylerden de korkuyorum eski eş ile iletişim ve çocuklar ile ilişkiler konusunda. İki taraflı da tecrübesi olanlar paylaşabilir mi?
Şuan bir beyfendiden hoşlandım gibi ama 10 ve 4/5 yaşlarında iki çocuğu var. Çocuklar annede ama sık görüşüyor çocuklarıyla. Uzaktan bakınca hoş bişey sorumlu baba ama bu adamla ilişki veya belki sonra evlilik nasıl olur hayal edemiyorum.Lüften fikir verin, tşk , iyi bayramlar :)
Uzak dur derim , yakma başını , ölene kadar hizmetçi olursun kıymet bilen de olmaz , hayatını yaşamaya bak ...

Kendi çocuk istemeyecek kadar çocuklarla başı hoş olmayan birisiniz. Ben kendim istiyor olmama rağmen burda açık açık söylüyorum valla kıvırmaca filan yok,

Elin p.cine bakmak için hayat çok kısa. Yağa bala batırsanız göze gözükmez, bi kaşınızı çatsanız kötü üvey anne olursunuz.

Çocuklar osuruk gibidir, insan sadece kendininkine katlanır.
P. ç demeyelim de yine çok da bağrımıza basmayacağız orası belli :) Belki iyi çocuklardır ya severim mi acaba? Babaları iyi görünüyor gözüme veletler de iyidir ya inşallah :)

Hayır ben neden çocuk bakayım? Evlenmeyi düşünürsen çocuklar konusunda net olmayı düşünürüm. Asla sorumluluk kabul etmem. Bu çok zor olur diye tahmin ediyorum ama kendi evimde misafirlik dışında çocuklara üvey annelik vs yapamam. Mutlaka belli bir seviyede ilişkimiz olacaktır ama fazlası imkansız. Çocuklu adamlarla evlenenler o çocuklarla neleri yapmak zorunda kalıyorlar nelerden vazgeçiyorlar merak ediyorum.
Öyle mi aç oku burdaki konuları, çocukların hepsi üvey anneye kaldı evlenince, bir de memnun olmadılar hizmetten, böyle 10 larca konu açıldı, hepsinde de evlenen çoluk çocuksuz kadınlar mağdur edildi , çocukları cici anneye kitlediler...

Hayır sormadım, öyle bir samimi muhabbetimiz yok. Yani henüz bir ilişkimiz yok, ben kendi çapımda eğleniyorum şuan :) Ama istersem yakınlık kurarım gerisi gelir öyle bir pozisyondayız ( bence :)
Henüz bir ilişki yokken bağlanmadan konuşmayı kesin bence. Aman diyim yakmayın kendinizi. Çocukların velayeti annede olsa bile, ben bakmam demekle olmaz bu işler. Yorumda arkadaşların yazdığı gibi yaz tatili, hafta sonu, çocukların doğum günü vs bir araya gelecek bir çok sebep olacak. Sonuçta onların babası , çocuklarını illaki eve getirecek. Üstelik çocukları sevmeyen birisiniz. O yüzden kendiniz gibi düşünen çocuksuz birisiyle ilişki kurmanız daha sağlıklı olur.

Ama burdaki konularda hiç boşanan kadınlar eski eşleri evlendiğinde çocuklarını yeni aileye bırakmıyor? Hatta tam tersi eski eş evlenince yeni kadından olabildiğince uzak tutuyorlar çocuklarını? Konuların çoğu yeni işler tarafından açılmış ve birçok sorun sa var bu kesin . Ama kaç tane kadın çıkıp da diyebilir ki “benm eski eş bi evlensin bak çocuklarımı vereceğim yeni kadın baksın”? Yabi ben annelerin çocukları yeni eşe çok da güvenip vermek isteyeceklerini gözlemlemiyorum. Yeni eş iyi birisi bile olsa anne sırf kıskandığından çocuklar o kadını aever de iyi anlaşırlar korkusu ile bile isteye soğuk ve uzak tutarlar. İşte ben de tüm bunlardan kendi adıma daha iyi işte bana çok iş düşmez diye düşünmek istiyorum. Yanlış mıyım?
Buradaki konuları da işinize geldiği gibi okumussunuz. 🙃

P. ç demeyelim de yine çok da bağrımıza basmayacağız orası belli :) Belki iyi çocuklardır ya severim mi acaba? Babaları iyi görünüyor gözüme veletler de iyidir ya inşallah :)
İstediği kadar iyi olsunlar illa ki huysuzlukları zor zamanları olacak. Ben demiyorum ki çocuklar şeytandır. Ama her türlü tahammül zor.

Son tahlilde tabi siz bilirsiniz ama elin çocuğuna katlanacağınıza kendizinkine katlanın. Kan bağı önemsizdir entelliğine girmem ben, kan sudan ağırdır derim hep. Özel değilse neden çocuk istemiyorsunuz, olmuyor diye mi?

Hayır sormadım, öyle bir samimi muhabbetimiz yok. Yani henüz bir ilişkimiz yok, ben kendi çapımda eğleniyorum şuan :) Ama istersem yakınlık kurarım gerisi gelir öyle bir pozisyondayız ( bence :)
Çok tehlikeli. Böyle adamlar karşıdaki kadın karşısında dezavantajlı konumda olduklarının farkındadırlar, dilleri öyle bir tatlı olur ki, öyle bir aşk çeşmesi akıtırlar ki, o zehri bi yutarsanız keşbişler olsun. Evlenince o çeşme kurur tabi. 😁

Öyle mi aç oku burdaki konuları, çocukların hepsi üvey anneye kaldı evlenince, bir de memnun olmadılar hizmetten, böyle 10 larca konu açıldı, hepsinde de evlenen çoluk çocuksuz kadınlar mağdur edildi , çocukları cici anneye kitlediler...
Burda belki onbinlerce yazar var. Birileri de yazsın ki ben eski eşim evlenince çocukları üvey anneye bırakacağım/bıraktım. Kaç kadın diyor bunu? Ben neden göreniyorum böyle yorumları? Çocukları öz babalarına bile güvenmeyen anneler yeni kadın gelince nasıl bırakıyorlar çocuklarını??

Ayrıca bekar,çocuksuz olan ve çocuk sahibi olmak istemeyen erkekler de var. Başkalarıyla tanıştığınızda çocuk konusunu mutlaka konuşun en başından.

Back
X