2. Çocuk ?

Çocuklarımın arasında 5 yaş var ve çok memnunum. Yakınımda yardım edebilecek aileler olmamasına rağmen rahat sayılırım. 4 yıldan az olan yaş aralığını tavsiye etmesem de amh düşüklüğünden dolayı çocuk çalışmalarına başla derim.

Yorumları okumadım. İsteğin varken yap , çocukların arasında yaş farkı olunca oyun arkadaşı olamıyorlar, hem zamandan tasarruf edersin , en başa sarmak zor oluyor, ikisi bir arada büyür . Benim 4 tane büyük 22 küçük 8 , bir aktivite yapacağımız zaman kime uyacağımızı şaşırıyoruz. 2 büyüklerim güzel anlaşıyor, 2 küçüklerim güzel anlaşıyor. Yaş aralığı az olursa senin için daha kolay olur bazı şeyler.
Stres herzaman var, benim annem elbette arada çok yardımcı oldu, fakat genel olarak kendim büyüttüm. Kardeş çocuğuna verebileceğin en güzel hediye . Ayrıca yalnız olunca tabiki sana çok düşkün olacak. Bir oyun arkadaşı olunca onunla vakit geçirir. Ve tabiiki kıskançlık olur, bu çok doğal .

Ben de taşındım 1 yaşında bebekle. Annem topladı bütün evimi

Ama zaten doğurgan değilim yumurtalar kalitesiz. Pişman olur muyum bekledim tekrar hamile kalamıyorum diye ondan çok korkuyorum.
Benim de amh ım düşük tüp bebek derlerken süpriz geldi bebeğim şimdi 7 aylık bende 2. Çocuk istiyorum Allah izin verirse ve ne zaman olmalı istesem ne kadar sürede olur, yaşım şuan 30 git gide zorlaşır diye düşünüyorum.Senin kaygılarının hepsini çok iyi anlıyorum , aklı veremem ama seni anladığımı paylaşmak istedim

7 aylıkken ayyy bir tane yeteer Allah olmayana versin diyodum. 1 ay önce en az 4 yas diyodum. Anlık geliyo galiba istek

Güzel yapıyon çocuğu sen, güzel çıkıyor senden yap bi tane daha.

İki çocuk bence ideal olan ama ben tek çocukta kaldım, totom ikinciyi yemedi. Bakacak hevesin de var madem, yap.

Son düzenleme:
Bebegın ıkı yaşına girmek uzere
Denesen ve hemen olsa bile bebegın uc yasındayken gelecek yeni bebek.
Bence yaş aralıkları bakımından da yeniden anne olmak ıcınde oldukça uygun zamanlama.

Annen için varsa Bi sorun acil şifalar dilerim ama kalbini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…