2. Çocuk ?

Valla karar vermeye çalışıyorum işte bakalım ne olacak.

MERVEEEE KENDİNE GEL

Merve Rabbım annene sifa versin korkuttuguna ugratmasin.
Yap gitsin. Eğer illa ikinci çocuğu yapacaksan bence aralarında yaş farkı olmaması daha iyi. Ben şimdi başa sarmaya korkuyorum oğlum 6 yaşında. Evet ilk zamanlar zor ve yorucu olur ama sonrasında rahatlarsın.

Bende konuyu takipteyim bazıları hiç ara verme derken bazılarıda bezi memeyi bırakmadan yapma diyor. Ard arda yapanlar ne kadar süre sonra rahatladi yada ara açanlar nelerde zorlandı bunlari bilmek lazim
Benim çocuklarım arasından 9 yas fark var şimdiki aklım olsa 3 yas yapardım. Ve onerilende zaten 3 yas ki hemen hamile kalamayabilirsin.
Bezi benim kızım şak diye bıraktı onlardan hiç korkma ki meme 5 dkkada bir emiyordu abartisiz. Doğu gorevinde bebe büyütmek güzel olur sıkılmazsin

9 aylık erkek anası olarak katılıyorum hep kardeşi olsun derdim ama daha şimdiden hareketine hızına yetişemiyorum. Kucakta büyüyor oğlum hep oyun hep ilgi. İkinciye ne ara yeteceğim söyle dediğiniz gibi üç beş bakıcı daha lazım

9 aylıkken ben de öyle diyodum. Aşşşırı kucakçı ve şüşkoydu

Gözlerimi kapatıyorum, overdose mide bulantılarım içinde çocuğumla kendimi hayal bile edemiyorum sonra karnımda bir karış ameliyat yarası moru şişi, uykusuz yalnız lohusalık, duşsuz haller, biri duvara çıkmak isterken öteki bırt yapamadığı için ortalığı yıkarken ben kocama bileniyorum içimden işin ucundan tutmuyor diye. O da overdose mesai içinde, işe başlamadığım için bütün yük kendine kaldı diye bana bileniyor. Ben 36 yaşımdan bi anda 75 yaşıma ışınlanıyorum, muhtemelen bebe 1 yaşını görmeden boşandım bile. Çocuklar da büyüdü birbirinden kopuk oldu. E ben açtım gözümü

Yaa abi düz uyuyan cocuklar bulcak belki bizi. Kuzenimin 3 aylik bebesi bize geldi 3 saat durdu gitti o 3 saatte Eylül minimum 6 kez emmişti

Merve benim konularımı hatırlarsın belki
18 aylık sabaha kadar kolumda uyuyan bir kızım var yatakta sabaha kadar sağ tarafımda yatıyorum 18 aydır tuvalete bile kalkamıyorum sabaha kadar tutuyorum gece devamlı uyanıp ağlama krizleri yaşayan bir bebek ayrıca gündüz ki aksiyonlarından hiç bahsetmiyorum bile inanılmaz yorucu bir kız Allah sağlıklı uzun ömür versin
Hamileydim ya ben şimdi doğum yaptım 20 gün olacak nerdeyse her gece evde sabaha kadar parti var biri uyanır diğeri uyur biri ağlar öbürü uyanır oda ağlar gece mama yapmaya kalkarken büyük kızım uyanıp ağlar kıyametler kopuyor yani evde ama Allah güç veriyor gerçekten bak bunu öylesine söylemiyorum ciddi anlamda bir el sana yardım ediyor sanki sabah uyanıp akşama kadar saat nasıl geçiyor anlamıyorum haa bebekler içimden geçti şu 20 günde o ayrı ama ben bu bebeği bilerek yaptım zaten büyük kızım bizi perişan etti 2. Çocukta olsun aradan çıksın 3 yıl mahvoluruz ama sora rahat ederiz mantığıyla yaptık. Bence uzun uzadıya düşünme 2. çocuğu yapıver gitsin

Sen şu halde yap dediysen vuhuuu Processes gör. Seni de ikna etmeye neden çalışıyom bilmiyom

Yaa abi düz uyuyan cocuklar bulcak belki bizi. Kuzenimin 3 aylik bebesi bize geldi 3 saat durdu gitti o 3 saatte Eylül minimum 6 kez emmişti
Oğlum sakin bir bebekti, sadece uyku meselesi beni bitirdi hala da iyi uyumaz sabaha kadar bin defa kalkar. Uyku saatlerinde kendime vakit ayıramadığım için ben de perişn oluyorum. Bi de desteksiz bakınca zorlandım yoksa ben de isterim bi tane daha çocuğum olsun yaşım da geçip gidiyor 87liyim. Gücüm göz bebeğimi büyütmeye ancak yetecek gibi hissediyorum. Yoksa olsa bi şekilde büyür elbet de ben benlikten çıkarsam bi anlamı yok ki. bütün imkanlarım tek çocuğuma kalırsa o kendisini daha iyi bir gelecekte bulur.
Ha eğer bi kaç bin km batıya taşınırsak o zaman bi tane daha gündeme gelebilir.
Sen şu halde yap dediysen vuhuuu Processes gör. Seni de ikna etmeye neden çalışıyom bilmiyom
ben eylüşün teyzesiyim birlikte bu yola girsek güzel olur diye düşünüyor olabilirsin bence sizin taşınacağınız yer neresi?

Şırnak

10 aylık oğlum var ve şu an hamileyim. 3 gün gecikmem vardı erken gebelik testi yaptım anında çift çizgi oldu. Kan verdim az önce 2 saate sonuç çıkacak bakalım ne kadarlık şöyle hızlı bir giriş yapayım dedim konuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…