HAyırlı olsuuuun. Burayı günlük olarak kullanıp her yaşadığını yazabilirsin. Inan mutlu olurum.10 aylık oğlum var ve şu an hamileyim. 3 gün gecikmem vardı erken gebelik testi yaptım anında çift çizgi oldu. Kan verdim az önce 2 saate sonuç çıkacak bakalım ne kadarlıkşöyle hızlı bir giriş yapayım dedim konuya
Teşekkür ederimHAyırlı olsuuuun. Burayı günlük olarak kullanıp her yaşadığını yazabilirsin. Inan mutlu olurum.
Amh değeriniz kaçtı benim 0,85Ama zaten doğurgan değilim yumurtalar kalitesiz. Pişman olur muyum bekledim tekrar hamile kalamıyorum diye ondan çok korkuyorum.
0,64 ölçüldükten 6 ay sonra hamile kaldım.Amh değeriniz kaçtı benim 0,85
0,64 ölçüldükten 6 ay sonra hamile kaldım.
Benimde 0,85 başka gebelik istemiyorum eşim istiyor yaşım 33 olacak bilmiyorum ne olacak çocuğum 1 yaşını yeni bitirdi0,64 ölçüldükten 6 ay sonra hamile kaldım.
Her ailenin dinamiği farklı ne desem bilemiyorum. 1 yaşta ben assssla düşünemezdim. Yeni yürumeye başlamıştı asla durdurulamayan bir şey çok zordu. Simdi de zor. Ama 1.5 yastan sonra ciddi manada konuşuyor anlasabiliyoruz. Yani söz dinlemeyecekse itiraz ederek istemiyorum demesi bile muhteşem bir şey bence.Benimde 0,85 başka gebelik istemiyorum eşim istiyor yaşım 33 olacak bilmiyorum ne olacak çocuğum 1 yaşını yeni bitirdi
Yok şimdi değil 2-3 sene sonra diyor birde 3. Olacak benim olursaHer ailenin dinamiği farklı ne desem bilemiyorum. 1 yaşta ben assssla düşünemezdim. Yeni yürumeye başlamıştı asla durdurulamayan bir şey çok zordu. Simdi de zor. Ama 1.5 yastan sonra ciddi manada konuşuyor anlasabiliyoruz. Yani söz dinlemeyecekse itiraz ederek istemiyorum demesi bile muhteşem bir şey bence.
Maşallah diyorum sadeceYok şimdi değil 2-3 sene sonra diyor birde 3. Olacak benim olursa
Hello canım nabeeer. Şimdi çalısmalara başlasam sanslıysak 3 yaşa yetişir zatenMerve senin de tekrar döndüğüne sevindim kesinlikle yap arada çok fark olmaması da harika bisey iki yaş bence çok iyi
birde ikisi çok kaliteli vakit geçirebiliyor yalnız buyumektense beraber eğlenceli oluyor tabiki zor ama onlar icin olaganustu
annen içinde sonuclari insallah temiz çıkar
İyiyim şükür senden naaberHello canım nabeeer. Şimdi çalısmalara başlasam sanslıysak 3 yaşa yetişir zaten
Edemiyorum. Ederim inş.İyiyim şükür senden naaber
hahahhahaha geç olsun güç olmasın hadi güzel haberlerini bekliyoruzönce niyet et gerisi gelir
Özetle yap diyollacanim Merve , ayni zamanlarda hamile kalmaya calismistik ben tup bebek ile kavustum melegime simdi 18 aylik ve ben de 2. Yi yapsam mi diye dusunuyorum yorumlari tek tek okuyacagim.