2. Çocuk ?

HAyırlı olsuuuun. Burayı günlük olarak kullanıp her yaşadığını yazabilirsin. Inan mutlu olurum.

Senle çocuklarımız aynı aylarda biliyosun. Durumunu okudum, cok bisey söyleyemem ama kendi fikrim ben erteleyeceğim bi 1-2 sene en az:)

Benimde 0,85 başka gebelik istemiyorum eşim istiyor yaşım 33 olacak bilmiyorum ne olacak çocuğum 1 yaşını yeni bitirdi
Her ailenin dinamiği farklı ne desem bilemiyorum. 1 yaşta ben assssla düşünemezdim. Yeni yürumeye başlamıştı asla durdurulamayan bir şey çok zordu. Simdi de zor. Ama 1.5 yastan sonra ciddi manada konuşuyor anlasabiliyoruz. Yani söz dinlemeyecekse itiraz ederek istemiyorum demesi bile muhteşem bir şey bence.

Benimkilerin arası 4.5 yaş şuan biri 6 digeri 1.5 yasinda oglum ılımlı olmasına ragmen cok zorlandim benimde destek olanim yok ve esim gece nöbetlere giden birisi hastaligi var vs gece yarilari ikisiyle az gitmedim acillere sabilsigi gbi kolay degilmis... bence cocuguna gore degisiyor bu durum dogumdan sonra keske aralari daha az olsaydi dedim.. dedim ama ozamanı yasamadigim icin nasil olurdu kestiremiyorm da suan en azindan ses yapma vs dedigimde anlayip dinliyor ufak olsa onuda anlamaz rahata alisip başa sarmak zorr ne desem bilemedim ama ozel durumunuz oldugu icin yapmaniz daha mantikli duruyor

Yok şimdi değil 2-3 sene sonra diyor birde 3. Olacak benim olursa

Merve senin de tekrar döndüğüne sevindim kesinlikle yap arada çok fark olmaması da harika bisey iki yaş bence çok iyi
birde ikisi çok kaliteli vakit geçirebiliyor yalnız buyumektense beraber eğlenceli oluyor tabiki zor ama onlar icin olaganustu
annen içinde sonuclari insallah temiz çıkar

Hello canım nabeeer. Şimdi çalısmalara başlasam sanslıysak 3 yaşa yetişir zaten

canim Merve , ayni zamanlarda hamile kalmaya calismistik ben tup bebek ile kavustum melegime simdi 18 aylik ve ben de 2. Yi yapsam mi diye dusunuyorum yorumlari tek tek okuyacagim.

İkinci çocuğu zaten düşünüyorsunuz belli ki yaş farkının az olması uzun vadede anneye kolaylık gibi geliyor bana. Düşünüyorsanız bırakın korunmayı deneyin bence de. Hayırlısı olsun hakkınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…