merve cim annenin kolonoskopisi temiz sonuçlanır inşallah . Benim annem de geçen hafta bir takım problemlerden dolayı tekrar kolonoskopiye girdi, daha önce de bağırsağını kesmişlerdi 14 cm kitleden dolayı. Dedem de kolon kanserinden vefat etti, bu konuda pek iç açıcı bir geçmişimiz yok ama çok şükür sonucu temiz geldi. Neler hissettiğini çok iyi anlıyorum , sonunda inşallah sen de ferahlayacaksın
Ben ikinciye hamileydim,13 hafta dolarken bebeğimi kaybettim. kızım 1 buçuk yaşında şu an. Eğer doğsa aralarında tam 2 yaş olacaktı kısmet değilmiş. Düşük dolayısıyla tamamlamamız gereken bir süre var şu an, o süre dolunca Allah izin verirse tekrar deneyeceğim. Yurtdışındayım yalnızım destekçim yok , belki de böylesi daha iyi ,kendi bildiğim doğrularımla büyütüyorum kızımı . Her şeye rağmen kardeşi olmasını çok istiyorum, kendim için değil onun için. İlerde benim gibi yalnız kalmasın arayabileceği bir kardeşi olsun diye .Demem o ki taşınmayı ailenden uzakta kalmayı sorun etme bence , Allah o gücü verir sana. Bence denemeye başla