hayırlı cumalar kızlar. Rabbim herkese bekletmeden tez vakitte hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.
muallime hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
sera transfer ne zamanmış canım
seracım geldım canım dokuz yumoş tabı senın kadar olmadı...........ama inş hepsı dollenırse o bana yetre..............sen çıfterçıfter doğur inş...............canım bakalım ne olucak yarın yazarım..........senın transferın yarın dımı..............inş hemen tutunur bebişin canım sana............benımde heralde pazartesı olur............sonra beraber beklerız inşşşşşşşşşş
Cnm Ablam
yarın nete giremıcem o yuzden sana sımdıden başarılar dılıyorum yarın buyuk gun cnm allahım yardımcın olsun ınsallah yumoşların sana sımsıkı tutunurlar transfer sırasında rahat ol sakın kendını kasma ınsallah 13 gun sonra seda hamıleyımmmmmm dıceksınn hep guzel seyler dusun acaba hamılemıyım deme hamıleymıssın gıbı yasa ozellıkle onlarla konuss hep pozıtıf olcanımmm bu arada ananas yemeyı unutma sakın emıı
ALLAHIM
İsteyen herkese hayırlı evlatlar nasip et yarabbim saplıklı,hayırlısı,kısmetse
(O yaratandır ve yoktan var edendir)
inşallah canımmmmm
biliyorsun her şey yaratan rabbimin elinde
saati ve vakti gelince inşallah meleklerimiz kollarımızda olacak
duana da aminnn canım benimmmmm
maşallha kızlar sera muallim vede diğer arkadaşlarım hepinizin ALLAH yardımcısı olucak ve başarıcaksınız hayırlısıyla bebişlerinize kavuşacaksınız inşş
canım hadı şimdi senın en onemlı gunun ...yarın inş transferın çok rahat geçer canım bı yapışır bebişlerın sana bırakmazlar senın gıb tatlı anneyı....inş.................rabbım kabul eyle............................
bende bu akiam tatile gidiyorum giremem o saatte ben daha yolda olucam belki manisa taraflarında olurum seni düşünücem Allahım yardım etsin sana hayırlı haberlerini alırım inşallahh dualarımdasın
dondurulucakmı öteki beybiler canım
canım inşallah çok başsrılı bir transfer geçirip 9 ay sonrada sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın.innnnnnnnşşşşşaaaallllaaaaahhhhhhhhhh
seracım yarın kaç embriyo yerleştiricek süha bey canım ..hadi hayırlısıyla tutsunlar inşş
kızlar ben kaçıyorummmmm
malum yarın büyük günnnnnnn
allahım yardımcım olsunnnn
ne olur dualarınızı esirgemeyinnnn
allahım 13 yıllık özlemimi hasretimi sona erdirsin
benimde meleklerim olsun
hayırlı evlatlar yetiştirebileyimmmm
allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın çok bekletmesin inşallah aminnnn
Canım Allah razı olsun. Ben de hepimiz için ve diğer isteyenler için bol bol dua ediyorum. Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah.sedacım pıncım elıtucum inşşşşşşşşş.....................bu yıl hepımız inş sevınırız.............bu mubarek cuma gunu narkoz almadan evvel sırayla adınızı söledım ve hep dua ettm.........rabbım kımsenın kucağını boş komasın............dılerımkı bebışı ılk defa olacaklara rabbım çıft çıft versınde bı daha uğraşmasınlar...............amınnnnn
Canım inşallah dediğin gibi çok kolay olur. Benim tarnsfer olmadan senin ve muallimenin hamilelik haberlerini alırım. İşte o zaman bomba gibi girerim transfere delikafadulden:sm_cool:sırnaşık şeydeep frezee attıracam artanları sonra kullanırım demiiii
kardeş ister şimdi bu veletler
birdaha iğnelerle uğraşmam alırımmm deep ten kullanırımmm
ay ne olurdu bu kadar kolay olsa değilmiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?