2.ci tüp bebeğe başlıyorum

ayy olsun canım yaaaaa
9 tane olsun sağlıklı olsun senin olsun rabbim hayırlısını versin inşallah
dölleneceklerrr merak etmeee rabbimin izniylee
inşallah yarın transfer sonrası belki bir uğrarım kk ya eşim evde olacak ya o yüzden biraz zor bakalımm
hakımızda hayırlısı inşallah

ay evet 2 gün ara ile test de yaptıracağızzzzzzzzzzz

canım hadı şimdi senın en onemlı gunun ...yarın inş transferın çok rahat geçer canım bı yapışır bebişlerın sana bırakmazlar senın gıb tatlı anneyı....inş.................rabbım kabul eyle............................

maşallha kızlar sera muallim vede diğer arkadaşlarım hepinizin ALLAH yardımcısı olucak ve başarıcaksınız hayırlısıyla bebişlerinize kavuşacaksınız inşş

inşallah canımmmmm
dualarını esirgeme olurmu
allahım hepimizin yüzüne gülsün inşallah

bende bu akiam tatile gidiyorum giremem o saatte ben daha yolda olucam belki manisa taraflarında olurum seni düşünücem Allahım yardım etsin sana hayırlı haberlerini alırım inşallahh dualarımdasın

allahım bu aciz kulunun yüzünü güldürsün inşallah
rabbim hepimizi evlatsız yanlız koymasın inşallah
hayırlısını versinnnnn hakkımızdaaa

dondurulucakmı öteki beybiler canım

bende bu akiam tatile gidiyorum giremem o saatte ben daha yolda olucam belki manisa taraflarında olurum seni düşünücem Allahım yardım etsin sana hayırlı haberlerini alırım inşallahh dualarımdasın

ohhh git güzelimmmm bol bol dinlen inşallah
eğlen moral depola sonra tedavi başlayacak bedenini hazırla
sağ ol duaların için inşallah olacak allahın izni ile

anammm kıs tatile gidiyorrrrr
bizde evde ya muallime bak şu gülencimin yaptığınaaaaaaaa:a015:

canım inşallah çok başsrılı bir transfer geçirip 9 ay sonrada sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın.innnnnnnnşşşşşaaaallllaaaaahhhhhhhhhh

canım inşallah çok başsrılı bir transfer geçirip 9 ay sonrada sağlıkla bebişlerini kucağına alırsın.innnnnnnnşşşşşaaaallllaaaaahhhhhhhhhh

teşekkür ederim canım lansor
inşallah dediğin gibi olur
inanıyorum b u sefer başaracağım allahın izniile
sen nasılsın canımmmm

seracım yarın kaç embriyo yerleştiricek süha bey canım ..hadi hayırlısıyla tutsunlar inşş

seracım yarın kaç embriyo yerleştiricek süha bey canım ..hadi hayırlısıyla tutsunlar inşş

canım ona yarın karar veririz heralde önce bir bakalım hangi kalitedeler
ben 3 istiyorum şansım çok olsun diye ama süha bey çoğul gebeliklere karşı
bakalım ne diyecek
artanı zaten dondurulacak
inşallah tutunsunlar değilmi teyzesi çokkk bekledim bennnn
allahım hepimize versin inşallah

kızlar ben kaçıyorummmmm
malum yarın büyük günnnnnnn
allahım yardımcım olsunnnn
ne olur dualarınızı esirgemeyinnnn
allahım 13 yıllık özlemimi hasretimi sona erdirsin
benimde meleklerim olsun
hayırlı evlatlar yetiştirebileyimmmm

allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın çok bekletmesin inşallah aminnnn

sen de çok iyi anne olursun şekerim
Allah yardımcın olsun transferden önce bana bi abla demişti onun tutmuş ve 3.çocuk olsun diye gelmişti fatihayı okudum hep demişti.. aklına ne gelirse oku gitsin dilin dönmezse sözlü iste Allahım kapında dilencinim ellerimi acıyorum allahım sana boş cevirme beni falan de.. Allah seni herzaman görüyor ve seviyor unutma..
inşallah ikiz olur sonraki seferdede ikiz tutarsın tekne kazıntısı olaraktanda 1 tane olsun ohhh 5 tane :d dört dönersin evdeee

aaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmm inşallaahhhhhhh

Canım Allah razı olsun. Ben de hepimiz için ve diğer isteyenler için bol bol dua ediyorum. Allahım yüzümüzü güldürsün inşallah.

deep frezee attıracam artanları sonra kullanırım demiiii
kardeş ister şimdi bu veletler
birdaha iğnelerle uğraşmam alırımmm deep ten kullanırımmm
ay ne olurdu bu kadar kolay olsa değilmiii
Canım inşallah dediğin gibi çok kolay olur. Benim tarnsfer olmadan senin ve muallimenin hamilelik haberlerini alırım. İşte o zaman bomba gibi girerim transfere delikafadulden:sm_cool:sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…