2.ci tüp bebeğe başlıyorum

Sera96

benimdemeleğimvar
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
904
3
96
İstanbul

merhabalaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlaaaaaaaaaaaarrr:sm_cool:
yarın inşallah 2.ci tüp bebek tedavime başlıyorummmmmmhihoyyyt
bu sefer allahım ne olur olsunn diye dua ediyorumm :Saruboceq:
sizlerinde duasını bekliyorummm:Saruboceq:
bu sene bizim yılımız olsun inşallah allahım dileyen isteyen bekleyen kullarının yüzünü güldürsün benimdeeeee:dance::dance:

bakalım bu sefer tedavide bir değişiklik olacakmı yoksa aynısı devammı edecek gün gün yazarımmm belki sizlerede faydası olurrrrr

iyiki varsınız hepinizi çoook seviyorummmmmmm:asigim::asigim:

bu arada ilerki sayfalardada açıkladım her arkadaşıma ayrı ayrı teşekkür ettim ve sonuna kadarda edeceğim hepiniz değerlisiniz ve hepinize saygı duyuyorum

06.05.2009 regl oldummmmmm folik asit ve zinco-c alıyorum
07.05.2009 ilk kontrol ve şimdiden sağ overde 3-4 yumurta oluşumu varrrrr endometrıum süper sorunsuz
yine kısa protokolle başlıyorum tedavimeeee malum poliykistik overimmm nede olsa
08.05.2009 ilk iğnem gonal-f 225 ünite (ilk tüp bebek denememde de aynı vurulmuştum 15 yumurtam olmuştu 7 tanesi döllenmiş 6 adet A+plus embriyom oluşmuştu) bakalım şimdi ne olacak
13.05.2009 2.ci kontrol sol overde 4-5 adet yumurta gelişimi var sağ overde sayısı belli değil maşallah
14.05.2009 7.ci iğnemi oldumm sanki yumurtalıklarım kaynıyor adetimin 9.cu günü bu gün
15.05.2009 3.cü kontrol doktorum yok neyse canım yandı ama ne yapalım şimdi sol overde 6 adet sağ overde 10 ve üzeri yumoş var dedi ama kesin 15 adet üstüne bir şey diyemem dedi bugün cetrotide iğneyede başlıyorum pazartesi tekrar gideceğim
18.05.2009 kontrolden geldimmmmm sorunsuz görünüyor her şey artık hamile kal dedi doktorum rahim temiz ve güzelll yumurtalıklar fulll bugün saat gece 11 de çatlatma iğnemi olacağım birde son cetrotide vuruluyorumm gonal-f yok
19.05.2009 bugün opu öncesi son günüm ve kasıklarım çok ağrıyor birde wc de canım çok acıyorrr inşallah bir sorun çıkmaz kilomda da artış oldu su topluyorum heralde
20.05.2009 saat 8 de klinikte olacağım opum var bakalım sonuç ne olacak

evet kızlar opu işemide bitti 35 adet yumoş almış doktorum bakalım kaçı kalacak geriye anneleri kadar inatçı olurlarsa inşallah bu sefer tamamdır allahın izniyleeee
yarın bakalım haberler ne olacak
ay az kaldı bebişlere kavuşmamaaaaaaa

ve hastaneden aradılarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
35 yumoştan 25 adetiiii olgunmuşşşşş
amannn ne çok değilmiiiii
ama 16 adeti yola devammm edebilmişşşşş
veçok iyi kalitedeymişler
demekki deeep freze atılacak bebişlerimmm olacakkkk

bu arada kullandığım ilaçlarda: folbiol- zinco-c- coraspin - tetra- prednol- progestan fitil - bekunis- ve omega 3 - birde ağrı kesici ama almıyorummm bu kadar ilacın içinde o eksik kalsınn

allahım az kaldı hayırlar nasip eyle inşallah

Son düzenleme:
hadi bakalım inşl tedavin güzel gecer ve hayırlı bir sonuc alırsın canım senin sorun ne ve hangi protokol uygulanıyor.

hadi hayırlısı inşallahhhhhhh :Saruboceq:
Rabbim müjdeli haberler almayı ve vermeyi nasip etsin
inşallah 1 ay sonra bu açtığın konun ilk gebesi sen olursun :Saruboceq:
dualarım seninle Allah ım hepinizin muradını versin inşallahh
dileyen bekleyen herkesin güzel haberlerini almak ve mutluluklarını paylaşmak dileği ile...
konuyu aktif tutun herkez durumu gün gün yazsın veeeeeeeee güzel haberler alalım sevinçle halaylar çekelim inşallahhhhhh :teytey:a.s.

hadi bakalım inşl tedavin güzel gecer ve hayırlı bir sonuc alırsın canım senin sorun ne ve hangi protokol uygulanıyor.

teşekkür ederim benim pcos tuÇok üzgünüm çoook
ama sonradan morfolojide çıktı:çok üzgünüm:
ama tüp için ikiside sorun değil biliyorsun:icecream:
ilki uzunla başladı iptal oldu kısa devam etti yerimseniben
şimdi kesin kısa olacakhihoyyyt

tedavin hayırlı olsun inşallah ikizlerine kavuşursun

teşekkür ederimmm a.s.
niğdeye selamlarr canım arkadaşımm zeyno var niğdedekaydirigubbakcemile5
2 senedir tayini çıktı öğretmen ordaaaaaaaaaaçok özledim onuuuuuuuukaydirigubbakcemile2

canım benim ben senin yüreğinin güzelliğini biliyorum ve çok samimi ve içten yazdığını da
allahım seninde kızçeni sağ sağlim sağlıklı bir şekilde kucağına versin:CüvCüv:
teyzesi sizi çoooook seviyor ve öpüyor:asigim:

hayırlı tedaviler diliyorum stres yapma ümidini yitirme canım inş başarıcaksın

canım benim heralde en eski evliler biziz seninle benim 13 yıl bitti bitecek senin 14 dün üzerinde inşallah allahım bu sene yüzümüze gülsün ve artık bekletmesin bizleri umut ekmeğimiz olmuş onu da kaybedersek ne yaparız değilmi

sağol ablacımmm
aminn inşallahh. bizde seni çok seviyoruz :1hug:
bu arada bak bir arkadaşımız inşallah en kısa zamanda ikizlerine kavuşursun demiş Allah söyletti galiba :Saruboceq:
Rabbim hepinizin kucaklarınızı bunlarla doldursun inşallaaahhhhhhhh

Hayırlı olsun tedavin. Pırıl pırıl bir tedavi sonucunda bebeklerine kavuşursun inş.

kuzeniminde ilkinde tutmadı çok üzüldü ardından hemen ikinciye başladı şimdi 5 aylık hamile bir kızı olcak.rabbim inş.saglıklı hayırlı ikiz bebiş versin de ugraşmaktan kk ya kızlar ikizler durmuyor yazarsın:))

canım tedavine başlayınca gün gün yazacağım demişsin sakın unutma biz tedavi olmayı bekleyenlerede ışık olursun
senden hep güzel haberler sonunda cennet kokulu bebişler bekliyorumz bizi habersiz bırakma

canım tedavin hayırlı olsun insallah bu son tedavin olsun 9ay sora kucagında cocuklarınla yazarsın sen hangi hastanede baslıyon tedaviye ilkide oradamıydı

Hadi hayırlısı olsun Seracım. Allahım tez zamanda bebeklerimizi kucağımıza almayı da nasip eder inşallah.

merhaba..sera96....canım tedavin hayırlı uğurlu olsun.inşaallah güzel haberlerini buradan alırrızda bizlerede moral olur.bende 14 yıllık evliyim.üçüncü denememi yaptırıcam...allah hepimizin yardımcısı olsun....

insallah yuce rabbim gonlune gore verir tedavin guzel gecer...rabbim yaninda olsun insallah!!!guzel haberini bekliyoruz

sera hadi hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle biter tedavi sürecin ve inşallah güzel güzel de gebelik yaşarsın. :)

inşallah emsal canım benim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…