2.ci tüp bebeğe başlıyorum

kızlar ben bu sabah sonunda adet oldum. Yarın öğlen 13,30 dr randevum var. Hayırlısıyla başlayabilcem tedabiye sanırım.

Kızlar sıze bısey sorcam.benım ılk denememde sansı artttırır dıye rahımden parca almıslardı.rahım yenılenır,tutunmayaı kolaylastırır dıye.bu sekılde parca aldıran varmı? Varsa 2. Denemede de aldırdılarmı?
Bıde dr sag yumurtalıgın rahıme yapısık dedı.acaba tutunmayı etkılermı? Boyle bır sorun yasayan varmı?

seracım çok sevindim canım hayırlısıyla ikizlerin olur inş kendine iyi bak eşinde yanındaymış ellerinizi karnına koyup bol bol sevin bebiklerinizi anlar onlar hayırlısıyla güzel sonuçlarını alıcaz tatlım benim

canım allah gönlüne göre versin sen nerde yaptırıyon emeklerini boşa çıkarmasın senin ve tüm isteyenlerin duacısıyız

co-cultur den bahsediyorsun sanırım. Dışarda oluşturulan yapay rahim içinde embriyolar oluşturuluyor ve rahime alındiğında yabancılık çekmiyorlar diye biliyorum. badem arkadaşımız bu şekilde tedavi olmuştu. İkizlere hamile kalmıştı. Rahimdeki yapışıklık konusunda bilgim yok. dr.unla görüş bence bu tedirginliğini.

canım allah gönlüne göre versin sen nerde yaptırıyon emeklerini boşa çıkarmasın senin ve tüm isteyenlerin duacısıyız

Canım bana mı sordun anlayamadım arada msj lar olduğu için. Ben yine de cevaplıyım:)))) Bahçelievler Medicana hast. dr. Süha Sönmez. serayla aynı merkezde yaptırıyoruz. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşaallah:Saruboceq:

elitu seni yakından takip ediyorum inş ist gelince görüşürüz galiba bende olmak üzereyim benim dodurulmuşlarımm var nasipse tedavi erken başlayacaım süha bey benimde dr. ımarım memnunsundur.

elitu seni yakından takip ediyorum inş ist gelince görüşürüz galiba bende olmak üzereyim benim dodurulmuşlarımm var nasipse tedavi erken başlayacaım süha bey benimde dr. ımarım memnunsundur.

tonyacım inşallah görüşürüz canım. Ben Süha Beyi çok seviyorum. Çok ısındı içim ona. İnşallah herşey yolunda gider de daha çok severim.

hepinize tek tek cevap yamak isterdim ama aklımda kalanlarla devam edeyimmm
elitu gözün aydın hadi bakalım bir kaç güne kalmaz göbişten iğnelere başlarsın inşallah
pinkrose canım sağol inşallah bebişler benimle kalmayı tercih ederler rabbimin izniyleeee
muallime allah yardımcın olsun canım yarın bebişlerine kavuşuyorsunnnnn

tonya canım doç.dr. süha sönmez beyi sormuşsun : işinde mükemmeliyeti isteyen ve elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışan bir doktor ilk zamanlarda mesafeli görünebilir ama zaman ilerleyipte kendisiyle sohbet imkanı bulursan nasıl iyi ve hasas bir insan olduğunuda göreceksin

ben kendisinin hastası olmaktan kendisiyle tanışmış olmaktan sonderece mutluyum senelerce o doktor senin bu doktor benim boşa gezdim durdum kendisiyle daha önce tanışmış olmayı dilerdim

inşallah bu sefer bebişlerim bana tutunurlar ve kendisine teşekkür edeceğim günlerde gelirrrr
şiddetle tavsiye ederimmm

hiç bir doktor tedavi ettiği hastasının olumsuz olmasını istemez her doktor her hastasında başarılı olmak ister helede bu sühe bey ise hastasında başarıyı görmeden bırakmak istemeyen bir doktorun var demektirrrrrr

senin için girdim kk ya
sonuç neeeeeeeeeeeeeeee
hadi ama çok merak ettimmmmmm
bebişlerin seninlemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canımmmmmmmm seracımmmmmmmm sana arkadaş olmama az kaldı..........berabe rr beklıcez...inş nasılsınn.....ne yıyonn ne çıyon teke tek yazz.......inş bende yarın dınlenım gırıcemmmm buraya.....eşim benı kaldırmaz yarın suyu bılem kendı ıçırır... ya neyse......bıraz katlanca.....kendıne ıyı bakk
pınkım nasılsın canım ya sen ne zaman başlıyosun beklıyorum haberını....

seracım transferin hayırlı olsunnnn...
Rabbim gönlündekini versin hayırlısıyla...

madem başında nöbetçin var sana bir kaç önerim olacak
.bol bol film izleyin.vakit daha çabuk geçer.
ara sıra evin içinde minil yürüyüşler yap mutlaka yavaş yavaş.kan dolaşımını sağlamalısın.yoksa bağırsakların da çalışmaz Allah korusun kabız olursun.biliyorsun ıkınmak yasak.

bir de uzanırken bacaklarının arasına küçük bir yastık koy.rahim ve karın kaslarını gevşetiyor.bebiş daha kolay yerleşir...

senin için girdim kk ya
sonuç neeeeeeeeeeeeeeee
hadi ama çok merak ettimmmmmm
bebişlerin seninlemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım beni merak eden bir tek sensin galiba senağlama sonuç ne bende bilmiyorum gebelik çıktı fakat değer çok düşük dış gebelik olmasından şüpheleniyor testi tekrarlamam gerekiyordu bu gün ben adet oldum dr aradım testi yaptır yinede dedi 0 olduğunu görelim yarın tekrar yaptırıcam böyle bir şeyle ilk kez karşılaştım yaşadığım ne bilmiyorum kafam karma karışık çok üzgünüm senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

üzülme güzelim yaa
sen süha beyi dinle 2.ci testi yaptır ben ilk tüp bebekte 2.ci testi yaptırmadığıma bin pişmanım
kanamam başladı deyip boş vermiştim inşallah bebişin seninle canımcımm

seracim canim trabsferin hayirli olsun kac tane transfer ettiler sonucun ne zaman belli olcak

teşekkür ederim canım inşallah dün gece den sonra benimleler bebişler
yürüyüşlerimi tam yapıyorum evin içinde
allahım meleklerimi bana bağışlasın inşallah

seracim canim trabsferin hayirli olsun kac tane transfer ettiler sonucun ne zaman belli olcak

2 adet a+ 1 adet a kalite dedi doktorum
biraz önce klinikteydim gece rahatsızlandım
doktorum erken dönem ohss den şüpeleniyor
test yaptırdım haber bekliyorum
inşallah asi bebeklerim benimledirler allahım bağışlasın bana onları

4 haziran test tarihim

herkese merhaba benimde dün yumurta toplamam oldu 25 yumurta toplandı,
ama doktorum ohss durumu olabilir buyüzden korunma amaçlı bir dahaki aya transfer yapıcaz dedi
şu an merkezden haber bekliyorum döllenen yumurta sayısı için ama çok merak ediyorum ben arasam noldu diye olurmu acaba yaaaaaaaaaaaaaaaaa

inşallah canım muallimemmm
al bebişlerinide gel inşallah allahım bağışlasın

taze kaysı, gün kurusu kaysı kiraz yiyorum medine hurması
bolca taze salata ve sebze çorbası yiyorum
ananas yiyorum hergün 1 adet haşlanmış yumurta sabahları süt
ve 2 gündürde eşim kuvvetlenmem için bal şerbeti içiriyorr içim dışıma çıktı ama ne yapacan mecbur süte bal çaya bal artık bal görmek istemiyorum
ilaçlarımı alıyorum ve arada dışardan protein olsun diye hazır ızgara türü et getiriyor
bol su 2 litre kadar ama dün ve bu gün azalttım

gece rahatsızlandım sabah doktora gittik erken dönem ohss olabilirmişim test yaptırdım
tlf bekliyorum klinikten inşallah bebişlere bir şey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…