2.ci tüp bebeğe başlıyorum

şifaa olsun canım. İç bakalım. Ben sadece zinco ve folbiol içiyorum. omega almadım. Ben balığı sevdiğim için normalde hemen hemen her hafta yerim. Gerek yoktur herhalde. Kabızlık sorunu ben de çekerim normalde. Yazdırmakta fayda var o zaman.

Maaşallah muallimem. Yarın mı toplanıyor yumurtaların. Hadi hayırlısı olsun inşallah. Allah yardımcın olsun canım.

canım çok sağol.................evet bırıncı raunta geldım.............bneımde ılaçlarım bunların aynıııııı..........ama omega almıyorum alım bak...........ben pek balık yemem.........yesemde mecburen yerım ben samsunluyum ama hıç balık sevmem...........yemek ıçın sağlık ıçın yılda beş belkım altı kez yerım o da bu ıkı yıldır.............hıç yemezdım.............ananas aldım...........haftaya yenmeye başlıcam inş......kendıne ıyı bak elıtucummmmmmm

seraaa canım girmemişsin bugün nasılsın bakalım iyisindir inşş..kızlar hayırlı cumalar öpüyorum hepinizi

:roflol::roflol: dermiyim acabaaaaaaaCADIARZU

inşallah şifa olacaklarrrr
olsun sende yumoşları aldırınca hepsini yazacak doktor
bende balığı çok severim haftada iki gün yerdim ama malum yaz aylarında pek yenmiyor
o yüzdende takviye aldım canımmm
evet mutlaka kabızlık için yazdır ilk denememde ne çektiğimi sadece yaşayanlar bilirrr

seraaa canım girmemişsin bugün nasılsın bakalım iyisindir inşş..kızlar hayırlı cumalar öpüyorum hepinizi

biraz geç kalkıyorum iki gündür ancak toparlanıp girmem 12 yi buluyor bu yüzdende karşılaşamıyoruz canım benimmmmm
evet hepimize hayırlı cumalarrrrrr

kızlar hepimize hayırlı cumalar
allahım şu cuma vakti dualarımızı kabul eder inşallah
ve meleklerimizi verir bekletmedennnnn

bir de muallimeeee nin bu sabah opu işlemi vardı inşallah güzel geçti
güzel haberlerle gelllllll muallimemmmmmmm

hayırlı cumalar kızlar. Rabbim herkese bekletmeden tez vakitte hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.
muallime hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

sera transfer ne zamanmış canım

hayırlı cumalar kızlar. Rabbim herkese bekletmeden tez vakitte hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.
muallime hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
canım geldım.............dokuz yumoşum var bakalım yarın kaç tanesı dollenır............guzel duların çok sağol canımmmm

seracım geldım canım dokuz yumoş tabı senın kadar olmadı...........ama inş hepsı dollenırse o bana yetre..............sen çıfterçıfter doğur inş...............canım bakalım ne olucak yarın yazarım..........senın transferın yarın dımı..............inş hemen tutunur bebişin canım sana............benımde heralde pazartesı olur............sonra beraber beklerız inşşşşşşşşşş

Cnm Ablam

yarın nete giremıcem o yuzden sana sımdıden başarılar dılıyorum yarın buyuk gun cnm allahım yardımcın olsun ınsallah yumoşların sana sımsıkı tutunurlar transfer sırasında rahat ol sakın kendını kasma ınsallah 13 gun sonra seda hamıleyımmmmmm dıceksınn hep guzel seyler dusun acaba hamılemıyım deme hamıleymıssın gıbı yasa ozellıkle onlarla konuss hep pozıtıf olcanımmm bu arada ananas yemeyı unutma sakın emıı

ALLAHIM
ısteyen herkese hayırlı evlatlar nasip et yarabbim saplıklı,hayırlısı,kısmetse
(O yaratandır ve yoktan var edendir)

el-muallim cnm senın ıcınde hayırlısı olsun allahım hepınızın yardımcısı olsun

Son düzenleme:

Canım Allah yardımcın olsun. Sıkı sıkı tutunurlar inşallah. Rabbim ol derse 1 tanesi bile yeter.

maşallha kızlar sera muallim vede diğer arkadaşlarım hepinizin ALLAH yardımcısı olucak ve başarıcaksınız hayırlısıyla bebişlerinize kavuşacaksınız inşş

sedacım pıncım elıtucum inşşşşşşşşş.....................bu yıl hepımız inş sevınırız.............bu mubarek cuma gunu narkoz almadan evvel sırayla adınızı söledım ve hep dua ettm.........rabbım kımsenın kucağını boş komasın............dılerımkı bebışı ılk defa olacaklara rabbım çıft çıft versınde bı daha uğraşmasınlar...............amınnnnn

ınsallah cnm allahım dualarımızı kabul eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…