kızlar bu arada aldığım ilaçlarıda yazmak istiyorummmm
folbiol..........................malum folik asit
zinco-c........................c vitamini ve çinko heralde c vitamini bana çinko yumoşlara
coraspin.......................kan sulandırıcı olarak
tetra.............................antibiyotikkk
prednol.........................kortizon içeriyor kesinlikle tuzsus yemek yiyorummmm
progestan.....................hamilelik hormonu
omega 3...................... bunu kendim aldım kullanıyorummm gülencimmm sağ ol
bekunis.......................afedersiniz kabızlık sorunum olursa diye yazdırdımm ne olur ne olmaz demiiii
hıracım valla sorun yok.............benımkı sorunsuz............olmuyooo...........herşey çok ıyı ama olmuyoı bı oğlumvar oda üç sene sonra tedavıyle olmuştu ....normal olmuyo doktır elı gerekıyoo....ben başladım yarın yum toplanacak.............sen yenı başlıcan galıba hadı hayırlısı ols canım...........ama çok streslısın gıbı.........
amın canım neden olmasın rabbım dılerse olur.................çok da guzel olur ama senı duşunuyorum dıyosun kı..........ya arkadaşım bır ay oldu saçimi tarayamadım hııç rahat durmıyolar..............ahhh nerden bu kadar doğurrrdummmmmm.......................inş.......sevınmeye az kaldı
şifaa olsun canım. İç bakalım. Ben sadece zinco ve folbiol içiyorum. omega almadım. Ben balığı sevdiğim için normalde hemen hemen her hafta yerim. Gerek yoktur herhalde. Kabızlık sorunu ben de çekerim normalde. Yazdırmakta fayda var o zaman.
ya kızlar bişey sorucam
çoklu mesaj nasıl yazıyosunuz beceremedim ben
canım hayırlı olur inş. takipcinizimmmmmmmmmmm
seraaa canım girmemişsin bugün nasılsın bakalım iyisindir inşş..kızlar hayırlı cumalar öpüyorum hepinizi
canım geldım.............dokuz yumoşum var bakalım yarın kaç tanesı dollenır............guzel duların çok sağol canımmmmhayırlı cumalar kızlar. Rabbim herkese bekletmeden tez vakitte hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.
muallime hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.
seracım geldım canım dokuz yumoş tabı senın kadar olmadı...........ama inş hepsı dollenırse o bana yetre..............sen çıfterçıfter doğur inş...............canım bakalım ne olucak yarın yazarım..........senın transferın yarın dımı..............inş hemen tutunur bebişin canım sana............benımde heralde pazartesı olur............sonra beraber beklerız inşşşşşşşşşş
sedacım pıncım elıtucum inşşşşşşşşş.....................bu yıl hepımız inş sevınırız.............bu mubarek cuma gunu narkoz almadan evvel sırayla adınızı söledım ve hep dua ettm.........rabbım kımsenın kucağını boş komasın............dılerımkı bebışı ılk defa olacaklara rabbım çıft çıft versınde bı daha uğraşmasınlar...............amınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?