• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.ci tüp bebeğe başlıyorum

nerdesın yaaaaaaaaaaaaaaa.....................canım normal sen yat dınlen dolaş..............bunlar nırmal ınş canım guzel olacakk ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş

çok dınleme kendını canım.................bu agrılar olur.....................inş beklıcemmmmmmmm bıaz da ha sabır canımmmmmmmmmmmmm

hehehe ben de seni kovalıyodum. Bİr buraya baktım, bir diğer topiğe. çok sağol Allah razı olsun. Bu aralar çok stres yaşadım eşimle de o yüzden tedirginliklerim de var. Ama Allahıma sığınıyorum. İnşallah tutunmuştur yavrularım. Allahım isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah.

yaaaaaaa canım ne oluyo bu eşlere ya.........................anlasınlar bıraz destek ols ya uzme kendını bebeklerın senınle canım onşları sevvvvvvvvvvvvvv okşaaaaaaaaa

seviyorum okuyorum. Allah yardımcımız olsun. Hiç bir kaydadeğer neden yok ama transfer günü öncesi ve o gün bir başladı. Susmak bilmedi. Çok ağlattı beni. Ama Allahıma sığındım. Allahım sen yavrularımı koru. Onları sana emanet ediyorum Allahım dedim dedim ağladım. Neyse canınızı çok sıkmayım. Allahım onları bana bağışlasın inşallah.

canım uzme kendını .....................ne anlamsız old anlıcak ın.............sen sev bebeşlerı ınşşş sevınelım beraber.................bol dua

Evet yiyodum da bugün kalmadı daha yemedim. Akşama getircek eşim. Ama ne zamana kadar yiyecem ananası?
Bir de transferden 2 gün sonra akşam nefes almakta çok zorluk çekmeye başladım. Çok korktum. Dr.umu aradım cmts. sabah ve dün 2 gün arayla kan verdim hematokritime bakıldı. Allaha şükür sorun yok. Dr um bol bol protein tüket demişti ilk kan verdikten sonra.

canım ben ydıncı gune kadar duzenlı yedın zaten bebek yedıncı gune kadar ttutunuyoç..........sonra yemedım............bende proteın yedın et yoğurt yumurta..............ınş sıkıntın olmaz sanırım psıkolojıkte olabılır uzulduysen ama ınş bı daha olmaz canım...........

Back