2.ci tüp bebeğe başlıyorum

inş..............kızlar..............sıra sıra............ne guzel............rabbım kabul eyle..............

seracım umarım şimdi bebişlerin seninledir sıkı sıkı tutunursunuz birbirinize muallim seninde az kalmış bebişlerinle buluşmaya transfer olacağın gün bende test sonucumu alıcam ikimiz içinde büyük gün ALLAH yardımcımız olsun elitu sende başlıyorsun demek senin içinde hayırlı tedavi olur inş dilerim rabbim tüm isteyenlere tez zamanda bebişlerini gönderir inşşşşş amin

Evet canım. Normalde bugün adet olmam gerekiyor. Bakalım pzts falan giderim dr.a artık. Hepimiz için hayırlı olur inşallah.
Seracım inşallah bebişlerin sıkı sıkı tutunmuştur sana şimdi canım. :Saruboceq:

inş canım rabbım senı sevındırsın...........sonra sırayla burda guzel haberlerı verelım.
seranın da transferı vardı buğun....inş yapışıp kalırlar annelerıne..........inşşşş

canim bugun transferin var yanilmiyorsam allahim yardimcin olsun ins bebislerin tutunur

asıcım nasılsın canım ....bugun seranın transferı var..........benım sanırım ya oazartesı yada çarşamba...........dokuz yum oldu hepsı şimdilik dollemnış bakalım haber edıcekelr yarın.........canım kendıne ıyı bak

seracııııııııııııııııımmmmm canım transferin ççok güzel geçmiştir inşş bebiklerin sana sıkısıkı tutunsunlar inşş tatlımm

sanırım şımdı yatıyodur..........çokk heyecanlıdır...........canım ya............inş tutunacak bebişleri

seracım hayırlı olur inş.bizi meraklandırmayasın 5 haziranda geliyorum umarım görüşürüz...........

kızlarr ben dün adet olmam gerekiyordu ama halaaa olmadım yaa. Tedirgin olmaya başladımm.

ilaç kullandınmı belkide mucize olmuştur hamişsindir inş tedaviye gerek kalmaz

canım ilaç falan kullanmadım. Normal yolla olması için bir umudum yok. Stresten olabilir. Kafama taktım bu durumu belki ondan. Hala olmadım. Hayırlısı bakalım.

canım benim herşey gönlünce olsun inş kalbim ve dualarım seninle oluck tatlım

aaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmm inşallaahhhhhhh

allah razı olsun hepinizden
ben çok iyiyimmmmm
bir sayfaları okuyayım kendimden yazacağımmmm
merak ettiniz değilmiiiiiii

inş..............kızlar..............sıra sıra............ne guzel............rabbım kabul eyle..............
aminnnnnn

bu gün senin için büyük gün heralde daha sonuçları almadın inşallah allahım hayırlısını versin bebişlerin seninle olsun
hadi hayırlısı stresten atmıştır canım bir kaç gün oynayabilir dr git bakalım ne diyecek

canim bugun transferin var yanilmiyorsam allahim yardimcin olsun ins bebislerin tutunur
evet bebişlerimşu anda benimle inşallahta benimle kalacaklar
maşallah maşallah 9 tane ayyy senle ben yeteriz türkiyeye kısss nüfus için
seracim insallah bu sefer olu ve yuzun guler canim...
sağ ol mehay canım inşallah bu sefer allahın da izniyle olacakkkkkk
seracııııııııııııııııımmmmm canım transferin ççok güzel geçmiştir inşş bebiklerin sana sıkısıkı tutunsunlar inşş tatlımm
teşekkür ederim inşallah pinkrose canım inşallah
sanırım şımdı yatıyodur..........çokk heyecanlıdır...........canım ya............inş tutunacak bebişleri
2 gün yattım arık bu gün dayanamadım bir bakayım dedimmmmmneler oluyorrr
seracım hayırlı olur inş.bizi meraklandırmayasın 5 haziranda geliyorum umarım görüşürüz...........

iyiyimmm canımmm 4 haziran test tarihim bende o gün ordayımmmm

hoş geldınnnnnnnnnnnnnnn,...............canım hadı inş çok guzel sonuç ols............dınlen yıned sana doktorun iğnemı bant mı jelmı verdı..........ben çarşamba gunu taransfere gıdıyorum sonra beraber yatarız kız............ay gelsende yada ben gelım beraber kanepede yatar televızyon ızler dedıkodu yaparız.......................kendıne ıyı bakkkkkkkkkk

kızlarrrr ben iyiyimmmmm
A+ 2 adet ve A 1 adet toplam 3 adet embriyo transfer etti doktorummmm
12adet dondurdummmmmm
4 haziran test tarihimmmmm
eşim 1 hafta evde bana bakacakmış izin almış
süpriz oldu bana
annemide almaya gitmedi yetişemezsem gider alırım dediii
çok rahat geçti transferimmm
doktorum ben kesin hamilesin gözüyle bakıyorum sana dediiiiiiiii
allahım inşallah öyledir

bu arada pc yasak eşim başımda allahtan dışarı çıktıda bir bakayım dedimmmmm
yatıp yuvarlanıyorum oturma odası bile yasakkkkkkk
yatak odasındayımmmm yatak daha rahatmışşşşşşşş eşim öyle diyor
neyse dayanacağız artık

muallimemmmmm inşallah seninde transferin güzel geçecek allahın izni ileeeeeeeeeee

gülencimmm hayırlı haberler alman dileğiyleeeeee inşallah olacak canım benimmmmmm
kızlar kaçtımmmm ara ara girmeye çalışırımmmm
hepinizi öpüyorummmmmm
allaha emanet olun inşallahhhhhhhhhhhh

hoş buldummmcanımmmm
progesteron fitilllll kullanıyorummm
çarşambayamı ertelendi hadi hayırlısı olsun inşallah

tabiii oturma odası bile yasak
koltuk rahat olmazmışşşş yatak rahatmışşşşş eşim evdeeeee izin aldııııı
allah yardımcım olsun 5 ögün yedirmeye 24 saat uyutmaya çalışıyor beniiii
ay buda çok hoş muşşşş ama bir arkadaş fena olmazdı yaniii çene çalmaya
doktorum 4 gün kesin istirahat dediiiii şimdi 4 günü doldurayımmm
görüşürüz inşallahhhhhh
bebişlerin ve sen allaha emanet inşallahhhh

canım benım valla bu gunlerın kıymetını bıl beyler ıyı çalışıyoo ..............tam kralıçelık yap boşver tadını çıkar kız................inş sonuşta guzel olur tam krlıçe ana kralişçe olursunnnnnnnnnnnnn
sen yatmaya canım................dua ile...............

Canımmm maşallah. Allah razı olsun eşinden de bak ne güzel bakıyor sana. Bol bol dinlen. İstirahat et. Hayırlısıyla herşey çok güzel olacak. Birkaç gün dinlenip sonra iş falan yapmaya da kalkma olur mu. Bizler dağınıklığa dayanamayız. Herşeyi salla gitsin. Bebişlerin herşeyden önemli.
Bu arada ben hala adet olmadım. Beklemedeyimm.:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…