kızlar bu arada aldığım ilaçlarıda yazmak istiyorummmm
folbiol..........................malum folik asit
zinco-c........................c vitamini ve çinko heralde c vitamini bana çinko yumoşlara
coraspin.......................kan sulandırıcı olarak
tetra.............................antibiyotikkk
prednol.........................kortizon içeriyor kesinlikle tuzsus yemek yiyorummmm
progestan.....................hamilelik hormonu
omega 3...................... bunu kendim aldım kullanıyorummm gülencimmm sağ ol
bekunis.......................afedersiniz kabızlık sorunum olursa diye yazdırdımm ne olur ne olmaz demiiii
şifaa olsun canım. İç bakalım. Ben sadece zinco ve folbiol içiyorum. omega almadım. Ben balığı sevdiğim için normalde hemen hemen her hafta yerim. Gerek yoktur herhalde. Kabızlık sorunu ben de çekerim normalde. Yazdırmakta fayda var o zaman.
hıracım valla sorun yok.............benımkı sorunsuz............olmuyooo...........herşey çok ıyı ama olmuyoı bı oğlumvar oda üç sene sonra tedavıyle olmuştu ....normal olmuyo doktır elı gerekıyoo....ben başladım yarın yum toplanacak.............sen yenı başlıcan galıba hadı hayırlısı ols canım...........ama çok streslısın gıbı.........
Maaşallah muallimem. Yarın mı toplanıyor yumurtaların. Hadi hayırlısı olsun inşallah. Allah yardımcın olsun canım.