2.ci tüp bebeğe başlıyorum

arkadaşlar mrb daha önce tüp bebek yapanlara bi sorum olacak ilaçlara ek olarak bişey denedinizmi incir falan diyorlar birde transferden sonra sürekli yatmakmı gerek nolurrrrrrrrr biri cevaplasın

selam ıkı gu dınlen canım sonra ağır ış yapmama şartula nırmal gunluk ışıne don ben öle yaptım ve bu kezde yapıcam yatmak bı alakası yok............ama ınsanın içi rahat etmıyo...sıkıntılı bı donem bakalım nasıl gececek..............sen ne zamam transfer canım

ben incir kürünü yapıyorum bu akşam son bardağı içicem ara vericem.. akasıklarımda ağrılar mevcut

hıracım valla sorun yok.............benımkı sorunsuz............olmuyooo...........herşey çok ıyı ama olmuyoı bı oğlumvar oda üç sene sonra tedavıyle olmuştu ....normal olmuyo doktır elı gerekıyoo....ben başladım yarın yum toplanacak.............sen yenı başlıcan galıba hadı hayırlısı ols canım...........ama çok streslısın gıbı.........

sera canım hayırlısıyla yolun sonuna geldin gözünaydın allahım devamını getirsin transferden sonra pozitif sonuçla dönersin
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

sera kabızlığına iyi geldi o ilac..
gecen sene bana bi ilac verdiler hiç işe yaramadıçok berbattım doktorunmu verdi bu

evet hayatım doktorum verdi
geçen denememde çok zorlamıştı beniiii
bu sefer önlemini erkenden aldımmm
inşallah sorun yaşamam

sende git bakalım tatillleeee ohhhhhhh sefan olsunnn
bizde burda bebiş bekleyip gün sayalımmmmmm
allah yardımcımız olsunnnnnn

arkadaşlar mrb daha önce tüp bebek yapanlara bi sorum olacak ilaçlara ek olarak bişey denedinizmi incir falan diyorlar birde transferden sonra sürekli yatmakmı gerek nolurrrrrrrrr biri cevaplasın

saol cnm ben daha yeni başlıycam tedaviye sizde sorun neydi bende pko var malesef (((

hiram merhabaaaar
hiç bir şey denemedimmm
yanlız son adet tarihimden önce soğan kürü yapmıştımm
belki faydası olmuştur bilmiyorummmm
yok ilk transferimde 2 gün istiharat ettimmm değerlerde var çıktı sonra negatif benim hatamdı
ikincide 12 gün yattım sonuç 0 çıktı
bu seferde 2-3 gün istiharat edip normal yaşantıma dönmeyi düşünüyorummm

merak etme bende pco luyum maşallah yumurta sorunumuz olmuyor seninde olmaz
sende korkulusun anladığım kadarıyla inşallah güzel geçecek tedavin
her zaman yardımcı olabilirimm
takıldığın konulardaaaaa

sera canım hayırlısıyla yolun sonuna geldin gözünaydın allahım devamını getirsin transferden sonra pozitif sonuçla dönersin
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

teşekkürler toprağımmmmm
nasılsınnnnn bebiş nasılllll
evet cumartesi kavuşuyorum meleklerime
allahım sonunu hayr eylesin inşallah

teşekkürler toprağımmmmm
nasılsınnnnn bebiş nasılllll
evet cumartesi kavuşuyorum meleklerime
allahım sonunu hayr eylesin inşallah

iyidir toprağım ya 9+1 olduk çok şükür yarın yine kontrol var bakalım ne alemde bebiş görecem......hakkında hayırlısı olsun inşallahhhhhh
:ecrin_bebek::CüvCüv::CüvCüv::teytey::teytey:

bende adanaaaaaaaaaa
maşallah maşallah allahım inşallah sağ sağlim kucağınada verecekkkk
ayyy erken ama kızmı oğlanmı doktorun bir şey söyledimiiiiii
çok merak ettimmmmm
öpüyorum ikinizideeee

Son düzenleme:
:sm_cool:
cumartesi muallimemmmmm
inşallah öğlene bebişlerim benimle olacak
allahım hayırlısını versin inşallah
seninde yarın opun var allahım kolaylaştırsın inşallah

canım inşş....senınle olacak ve ınş tutunacak.........senı çoook sevecekler annesı ınş.......rabbım cumlemıze kolalıklar versın.........pekı kaç emrıyon var kaçı donduruldu canım........boll dua edlım bı gece................cuman mıbarek ols .............

inşallah allahın izniyle olacak
aminnn kolaylıklar hepimize inşallah
35 taneden 25 i olgun çıkmıştıı ve işleme alınmıştıııı
16 tanesi yola devam demişşşşşş
yani 16 bebişimmm var benimmmmm
transfer günü karar verilecek dondurulacaklaraaaa
bakalım kaç tane kalacak o güne kadar
ne olur hepsi kalsınnnnnn

maşallah maşallah allahım inşallah sağ sağlim kucağınada verecekkkk
ayyy erken ama kızmı oğlanmı doktorun bir şey söyledimiiiiii
çok merak ettimmmmm
öpüyorum ikinizideeee

sağolasın canım benim darısıda en yakın zamanda sana olsun daha çok erken hayatım hiç fark etmez ikisinede razıyım......allahım hayırlısı neyse onu versin cümlemize....

sağolasın canım benim darısıda en yakın zamanda sana olsun daha çok erken hayatım hiç fark etmez ikisinede razıyım......allahım hayırlısı neyse onu versin cümlemize....

allah razı olsun
şu cuma akşamı dualarımızı kabul etsin allahımmmm
değilmiii allah hayırlısını versinnnnnnn de
kız olsun erkek olsun farketmezzzzzzzzz

ya kızım sera............nufusu sen patlatcannn...............onaltı..............maşallah.................ols çıfter çıfter gelsınler..........

ya kızım sera............nufusu sen patlatcannn...............onaltı..............maşallah.................ols çıfter çıfter gelsınler..........

bu duayaaaaaaaaaa
canı gönülden aminnnnnnnnnnnnnnnderim hocammmmmm
bende şoktayım açıkcası ama olsunda ben patlatayımmm nüfusu
1 sene arayla 3 kere ikiz doğururmuşum ne güzel dimiiiiiiiiiiii
allahım gönüllerimizdekini kucaklarımıza versin inşallah

amın canım neden olmasın rabbım dılerse olur.................çok da guzel olur ama senı duşunuyorum dıyosun kı..........ya arkadaşım bır ay oldu saçimi tarayamadım hııç rahat durmıyolar..............ahhh nerden bu kadar doğurrrdummmmmm.......................inş.......sevınmeye az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…