2.ci tüp bebeğe başlıyorum

Amin inşallah canımm. Döllenme olduğunda kaç embriyo olduğunu tlf. mı haber verecekler sana.

haber yok dimi da ibibiklerden gerçi daha erken :d

bende bekliyorum haber ler nasıl acabaaaaaa

sera inşallah olmassın ama olursanda korkma kıs bir sürü blastositin olur bebişim
bende 35 yumoş istiyom 30 olmuştu 24 toplanmıştıı şansım da çok olur benim dondurulacak kadar kalmamştı zira

gülencimmmm canımmmm 35 olması önemli değil annemmmm
az olsun öz olsun sağlıklı olsun
en dirençlileri kalsın geriyede annelerine sıkı sıkı tutunabilsinler değilmi
inşallah seninde olacak hem yaşın çok küçük hem yeni evli sayılırsın canımmm
stres yapma ama pekte neşelisin maşallah
allah bu neşeni daim ettirsin inşallah

Canım Allahım yeter ki hayırlısını, sağlıklısını versin de. İkiz üçüz olursa eğer hayırlısıyla bi daha yaptırmayız :))

tatlım doktorumuz çoğul gebelik karşıtı bir doktor
sloganı tek ve sağlıklı bebek
belki benim yaşım gereği ikiz olmasına izin veriri
ama 3 üz olursa kesin sonlandırmak isteyecektir
hakkımızda hayırlısı inşallah

Hayırlısı inşallah. Tek embriyonun şansı az. Rabbim zaten herşeyi düzene koymuştur. Gerisi boş. İnşallah mutlu haberler alırsın biraz sonra. Bir de kendi yapmak istemese de oluyor demek ki, Süha Bey in sitesindeki tüp bebek resimlerinde ikiz de var üçüz de:))) Allah bilir o yapmak istemese de olurrr hehehe

seracım çoktandır yoktum oyüzden bügün gördüm topinki senin adına çok sevindim dilerim rabbim gönlüne göre versin darısı tüm olmıyanlara ve bana hayırlı haberlerini bekliyorum...

seracım çoktandır yoktum oyüzden bügün gördüm topinki senin adına çok sevindim dilerim rabbim gönlüne göre versin darısı tüm olmıyanlara ve bana hayırlı haberlerini bekliyorum...

teşekkür ederim canım
evet sona yaklaşıyorum çok değil bir sattler kaldı bebişlerime kavuşmama
inşallah rabbim bütün kullarının dualarını kabul etsin ve inşallah
istediğimiz meleklerimizi bize versin

bu arada hastaneden aradılarrrrr
35 yumoştannnnn 25 tanesi olgunmuşşşşş ve işleme alınmışşşş
ama sadece 16 tanesi yola devam edebilmişşşş
son derece sağlıklılarmışşşşş
cumartesi transfer işlemim kesinleştiiii
dondurmak istiyormusunuz diye sordular
cumartesi kalanına göre karar veririz dedimmmmmm

ay çok sevindimmmmmm
kızlar allahım hepimize versin inşallahhhh

maaşallah Allah yardımcın olsun. Sıkı sıkı sağlıkla tutunsun bebişlerin inşallah.

maşallahhhh tavuk arkadaşım benim :ecrin_bebek:
cumartesi ben bodrumda olacağım geldiğimdede sonucunu almaya az kalmış olur inşallah herşey çok olumlu gecer

maşşanlah hadi hayırlısı senin için dua edecem.:Saruboceq:

maaşallah Allah yardımcın olsun. Sıkı sıkı sağlıkla tutunsun bebişlerin inşallah.

maşallahhhh tavuk arkadaşım benim :ecrin_bebek:
cumartesi ben bodrumda olacağım geldiğimdede sonucunu almaya az kalmış olur inşallah herşey çok olumlu gecer

hepinizden allah razı olsun kızlar
inşallah güzel bitecek bu sefer

gülencimmmm o avatardaki üçüzleri benim için mi koydun kıssss
ne güzel duruyorlarrrrr

kızlar bu arada aldığım ilaçlarıda yazmak istiyorummmm
folbiol..........................malum folik asit
zinco-c........................c vitamini ve çinko heralde c vitamini bana çinko yumoşlara
coraspin.......................kan sulandırıcı olarak
tetra.............................antibiyotikkk
prednol.........................kortizon içeriyor kesinlikle tuzsus yemek yiyorummmm
progestan.....................hamilelik hormonu
omega 3...................... bunu kendim aldım kullanıyorummm gülencimmm sağ ol
bekunis.......................afedersiniz kabızlık sorunum olursa diye yazdırdımm ne olur ne olmaz demiiii

Ablacığımmm nasılsınnnn??

hayırlısıyla bunuda atlattın ınsallah sonuda guzel olucak bıze guzel haberlerle gelıceksın bu arada 44 yumoş olanda benımm pko olunca boyle cok olabılıyor

ınan bende senın kadar heycanlıoyımmm senınde dedıgın gıbı ınsallah bebeklerını kucagına alıcaksın bu acılarını unutucaksın canım yaaaa

benımde aynı opudan sonra 3. denemem olucak ve kenarda 15 yumurtam var ınsallah ıclerınden 1 tanesı bıle olsa benım kısmetımdır ve bebişim olurr ınsallah onemlı olan sayı degıl canım kalıtelerı ama maşallah yola devam eden sayın baya çokmuşşş

biraz fazla yazdım gaıba ama heycandan ne yazacagımı bılemıyorum ınsallah bu sefer anne olucaksın bol bol dua edecegımsana canımmm

iyiyimmmm canımmm seninde haberini alınca daha iyi oldummmmm
değilmi 44 senin sayındıııı inşallah yine olacak ama çok olmasın kaliteli ve az olsun inşallah
inşallah canım bebklerimiz için nelere katlanıyoruz ama hiç önemli değil sonuçta sağlıcakla gelsinlerde biz çekeriz her acıyıııı

hadi inşallah rabbim bu sefer ol diyecek hep beraber sevineceğiz sen ben bekleyen diğer can yoldaşlarımız değilmiiii

ay ne çok yazması canım herzaman giremiyorsunnn ondan
allah razı olsun canım bende duacıyım hepimizeee inşallah en kısa zamanda dileklerimiz gerçekleşirrrr

sera kabızlığına iyi geldi o ilac..
gecen sene bana bi ilac verdiler hiç işe yaramadıçok berbattım doktorunmu verdi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…