Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sera kabızlığına iyi geldi o ilac..
gecen sene bana bi ilac verdiler hiç işe yaramadıçok berbattım doktorunmu verdi bu
arkadaşlar mrb daha önce tüp bebek yapanlara bi sorum olacak ilaçlara ek olarak bişey denedinizmi incir falan diyorlar birde transferden sonra sürekli yatmakmı gerek nolurrrrrrrrr biri cevaplasın
saol cnm ben daha yeni başlıycam tedaviye sizde sorun neydi bende pko var malesef (((
sera canım hayırlısıyla yolun sonuna geldin gözünaydın allahım devamını getirsin transferden sonra pozitif sonuçla dönersin
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
seracım transfer ne zaman.........
teşekkürler toprağımmmmm
nasılsınnnnn bebiş nasılllll
evet cumartesi kavuşuyorum meleklerime
allahım sonunu hayr eylesin inşallah
cumartesi muallimemmmmm
inşallah öğlene bebişlerim benimle olacak
allahım hayırlısını versin inşallah
seninde yarın opun var allahım kolaylaştırsın inşallah
:sm_cool:
canım inşş....senınle olacak ve ınş tutunacak.........senı çoook sevecekler annesı ınş.......rabbım cumlemıze kolalıklar versın.........pekı kaç emrıyon var kaçı donduruldu canım........boll dua edlım bı gece................cuman mıbarek ols .............
maşallah maşallah allahım inşallah sağ sağlim kucağınada verecekkkk
ayyy erken ama kızmı oğlanmı doktorun bir şey söyledimiiiiii
çok merak ettimmmmm
öpüyorum ikinizideeee
sağolasın canım benim darısıda en yakın zamanda sana olsun daha çok erken hayatım hiç fark etmez ikisinede razıyım......allahım hayırlısı neyse onu versin cümlemize....
ya kızım sera............nufusu sen patlatcannn...............onaltı..............maşallah.................ols çıfter çıfter gelsınler..........