canım amın.............inş .rabbım yar ve yardımcımız ols canım inş sende başla.........ne zaman olcan yakın mı...el-muallim senin tedavin de hayırlı olsun. Allah yardımcın olsun. Herşey yolunda gider inşallah. Ben en sona kaldım kızlarrrrr. Daha adet olmadım. Olcam da, iğneleri vurulcam da... Şaka bir yana Allahım tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah.
İnşallah canım şimdilik deep frezedekilere ihtiyacın olmaz. Daha sonra kardeş istediğinde kullanırsın onları.kaydirigubbakcemile3
Ben 3-4 tane çocuk yapcam diyorum da ablam bana kızıyor. Nasıl kolay mı çocuk yetiştirmek diye. Bekarken 1-2 diyordum ama. Şimdi hasretini çekince daha çok istiyor insan.
kız ne dıyon seracım ............35 mı.............maşallah............benım de cuma gunu inş ama benden sekız ancak çıkar............hadı hayırlısı dıyelım.............yum buterse sana geırım sen verırsın bana...............
ohhh maşallahh
ohss sendorum hayırlı olsun günde kaç ünite iğne vuruluyodun
ooooooooohcanım 35 ha çok güzel alkisalkisalkis yarında güzel haberlerini bekliyorum bu gün yat dinlen :1hug:
OHHHH canım maşallah ne yumurtlamışsın öyle,35 yumurta ilk defa duyuyorum yaadelikafadulden..
Bakalım ne kadarı sağlıklı kalacak,hayırlısı olsun.
Çok yumurta toplanmış ya,ondandır sancıların,iki güne kalmaz geçer inşallah.
Hayırlı haberlerde buluşalım canım.Dua ediyoruzza.s.
seracım maşallah canım benim çok iyi yumurtlamışsın yaw maşallah 41 kere seramaaaa
hadı canım benımde pazartesı transfer olusra yakınız..........gelsene beraber yatalım...bı kanepede sen bırıbnde ben.............çene çalarız bolbol.........
canım nasılsın............ağrın var mı.........yumurtalarını ıyı sakla..........inş çıfter tutatrrrrrrrrr
ne ıyı olurdu............ama hayırlısı ols..........bebeklerımızle buluşma yaparız inş burdakı arkadaşlarala ne ıyı olur........evet hakikatten çok yakın olacağız
ayy doğru sen çamlıca ben bahçelievler medicana aynı hastahanenin şubeleriiii
hem doktorum senin doktorunu çok yakından tanıyor
asistanıymış süleymaniyeden
onlarıda çekiştiririz değilmi
canım ben 23.ünde olcam hesabıma göre. cmts ye denk geliyor. Pazar kapalı hastane. cumartesi olursam 1. gün gidecem ama korkuyorum cmts.akşam olursam pazartesi 3. gün olur. Nasıl olacak bilmiyorum. Korkuyom o yüzdencanım amın.............inş .rabbım yar ve yardımcımız ols canım inş sende başla.........ne zaman olcan yakın mı...
inşallah olmaz canım benim ama yinede kıyıda köşede dursun biraz değilmiii
ilerde de lazım olur
ay bende senin gibi düşünürdüm 1-2 çok bile derdim büyük konuşmuşum demekki
rabbim bunca senedir vermedi ama inşallah bu sefer olacak
eşime diyorum en az 4 tane istiyorum ne olur olsun diyorum
diyo uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş biri bul dördü şurda kalsınnnnn
canımm çok geçmış ols ..şimdi sıra bebışlerıne kavuşmada ...dondur canım ....ıyı olur zaten çok ama bakalım ne kadarı doolllenıcek ınş yarın guzel haberler verırsın............yat dınlen ....sen çalışıyomuydun....evdesın dımı transferden sonra.......
ne ıyı olurdu............ama hayırlısı ols..........bebeklerımızle buluşma yaparız inş burdakı arkadaşlarala ne ıyı olur........
canım ben 23.ünde olcam hesabıma göre. cmts ye denk geliyor. Pazar kapalı hastane. cumartesi olursam 1. gün gidecem ama korkuyorum cmts.akşam olursam pazartesi 3. gün olur. Nasıl olacak bilmiyorum. Korkuyom o yüzden
korkma elitu canım
cumartesi akşam olsan bile süha bey onu günden saymıyor
ertesi gün bir diyor pazartesiyi 2.ci gün sayıyor yani endişen olmasın tamammı günler hakkında
sonra cumartesi sabah bile olsan pazartesi sabaha randevu alabilirsin çünkü iğneler 3.cü gün akşam başlıyor korkma güzelimmm
hadi hayırlısı inşallah
bu arada cumartesi sabah olursan hastaneye gelllll
ben 8.30 da hastanede olacağım transfer için çıkışım saat 1 ri buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?