• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.ci tüp bebeğe başlıyorum

el-muallim senin tedavin de hayırlı olsun. Allah yardımcın olsun. Herşey yolunda gider inşallah. Ben en sona kaldım kızlarrrrr. Daha adet olmadım. Olcam da, iğneleri vurulcam da... Şaka bir yana Allahım tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşallah.
canım amın.............inş .rabbım yar ve yardımcımız ols canım inş sende başla.........ne zaman olcan yakın mı...

İnşallah canım şimdilik deep frezedekilere ihtiyacın olmaz. Daha sonra kardeş istediğinde kullanırsın onları.kaydirigubbakcemile3
Ben 3-4 tane çocuk yapcam diyorum da ablam bana kızıyor. Nasıl kolay mı çocuk yetiştirmek diye. Bekarken 1-2 diyordum ama. Şimdi hasretini çekince daha çok istiyor insan.

inşallah olmaz canım benim ama yinede kıyıda köşede dursun biraz değilmiii
ilerde de lazım olur
ay bende senin gibi düşünürdüm 1-2 çok bile derdim büyük konuşmuşum demekki
rabbim bunca senedir vermedi ama inşallah bu sefer olacak
eşime diyorum en az 4 tane istiyorum ne olur olsun diyorum
diyo uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş biri bul dördü şurda kalsınnnnn

canım nasılsın............ağrın var mı.........yumurtalarını ıyı sakla..........inş çıfter tutatrrrrrrrrr

kız ne dıyon seracım ............35 mı.............maşallah............benım de cuma gunu inş ama benden sekız ancak çıkar............hadı hayırlısı dıyelım.............yum buterse sana geırım sen verırsın bana...............

ben bile bu kadar beklemiyordum vallahi
onbeşin üstünde demişti doktorum ama demekki yumurtalıklar sakladııııı fazlasını
pek utangaç mışlar değilmi benim yumoşlar
inşallah muallime seninde hayırlı ve güzel haberlerini alacağızzz

al hayatım dilediğin kadar ama gerek kalmayacak göreceksin
inşallah rabim bize ikiz ikiz verecek

ohhh maşallahh
ohss sendorum hayırlı olsun günde kaç ünite iğne vuruluyodun

hakikatten maşallah bende inanamıyorummmm
inşallah olmayacağımmm ohss kıssss ağzını hayra aç
doktorum şimdilik olur yumurta sayısının çok olması felan etkiler dedi
transfere kadar kilo takibi yapacağım bakalım ne olacak
vallahi ben 225 ünite gonal-f le başladım öylede bitti
ilk sayfada yazdım okusana kıssss
gün günnnn

bu arada ilk tedavimde 15 adet olmuştu yumoşlar bu sefer bende çok rakattım heralde ondan fazla oldu
ilk tüpte çok gergin ve stresliydim şimdi inanıyorumki gerçekten stres baş düşmannnn bu tedavide

Son düzenleme:
hadı canım benımde pazartesı transfer olusra yakınız..........gelsene beraber yatalım...bı kanepede sen bırıbnde ben.............çene çalarız bolbol.........

OHHHH canım maşallah ne yumurtlamışsın öyle,35 yumurta ilk defa duyuyorum yaadelikafadulden..
Bakalım ne kadarı sağlıklı kalacak,hayırlısı olsun.
Çok yumurta toplanmış ya,ondandır sancıların,iki güne kalmaz geçer inşallah.
Hayırlı haberlerde buluşalım canım.Dua ediyoruzza.s.

ben bile beklemiyordum banada süpriz oldu
ben daha öncede duymuştum 44 olan vardı
ama pcos lu olunca malesef böyle olabiliyor
ama sağlıklı olsunlarda güzel güzel döllensinlerde bana tutunsunlarda sayısı önemli değilll
evet çok sancım var ağrı kesicide almak istemiyorum
çekiyorum öyleeee
eğer sonuçta meleklerime kavuşabileceksem tüm acılara katlanabilirim

seracım maşallah canım benim çok iyi yumurtlamışsın yaw maşallah 41 kere seramaaaa

güzel arkadaşım inşallah rabbim senide bekletmeyecek
inşallah sanada kapılarını açacak
ama biliyorsun yumurtam var ama döllenecekmi oda bir sıkıntı
sağlıklı olabileceklermi bana tutunacak kadar sağlam olabileceklermi
ben onlara sahip çıkabilecekmiyim değilmi
hepsi allahım ol demesiyle olacak şeyler
inşallah hakkımızda hayırlısı

hadı canım benımde pazartesı transfer olusra yakınız..........gelsene beraber yatalım...bı kanepede sen bırıbnde ben.............çene çalarız bolbol.........

evet hakikatten çok yakın olacağız
ayy doğru sen çamlıca ben bahçelievler medicana aynı hastahanenin şubeleriiii
hem doktorum senin doktorunu çok yakından tanıyor
asistanıymış süleymaniyeden
onlarıda çekiştiririz değilmi

canım nasılsın............ağrın var mı.........yumurtalarını ıyı sakla..........inş çıfter tutatrrrrrrrrr

bu mesajı atlamışım
biraz iyiyim çok kötüydüm hastaneden geldiğimde bir sürü ilaç var ağrı kesici almayayım dedim ama iki büklüm yürüyorum evin içinde birde sızıntı şeklinde kanamam vardı ama
önemli değil kahveye döndü rengi daha öncekinde olabilir korkma demişti doktorum
bu sefer doktoru arayıp söylemedim bile
ne yalan söyleyeyim dondurmayı düşünmüyordum ilkinde olmadı ya
bu sefer çok olunca eşim kendisi dedi donduralım ne olur ne olmaz peki dedimmm
hele bir haberleri gelsin sağlıcakla gün neyi gösterir

canımm çok geçmış ols ..şimdi sıra bebışlerıne kavuşmada ...dondur canım ....ıyı olur zaten çok ama bakalım ne kadarı doolllenıcek ınş yarın guzel haberler verırsın............yat dınlen ....sen çalışıyomuydun....evdesın dımı transferden sonra.......

evet hakikatten çok yakın olacağız
ayy doğru sen çamlıca ben bahçelievler medicana aynı hastahanenin şubeleriiii
hem doktorum senin doktorunu çok yakından tanıyor
asistanıymış süleymaniyeden
onlarıda çekiştiririz değilmi
ne ıyı olurdu............ama hayırlısı ols..........bebeklerımızle buluşma yaparız inş burdakı arkadaşlarala ne ıyı olur........

canım amın.............inş .rabbım yar ve yardımcımız ols canım inş sende başla.........ne zaman olcan yakın mı...
canım ben 23.ünde olcam hesabıma göre. cmts ye denk geliyor. Pazar kapalı hastane. cumartesi olursam 1. gün gidecem ama korkuyorum cmts.akşam olursam pazartesi 3. gün olur. Nasıl olacak bilmiyorum. Korkuyom o yüzden

inşallah olmaz canım benim ama yinede kıyıda köşede dursun biraz değilmiii
ilerde de lazım olur
ay bende senin gibi düşünürdüm 1-2 çok bile derdim büyük konuşmuşum demekki
rabbim bunca senedir vermedi ama inşallah bu sefer olacak
eşime diyorum en az 4 tane istiyorum ne olur olsun diyorum
diyo uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş biri bul dördü şurda kalsınnnnn

Canım Allahım yeter ki hayırlısını, sağlıklısını versin de. İkiz üçüz olursa eğer hayırlısıyla bi daha yaptırmayız :))

canım elıtu..........korkma ..inş gor bak rabbım hrşeyı guzel yapıcak inş. sen tedırgın olma........ve doktorunla konuş ...o sana söler uygun vaktı............kendıne ıyı bakkk........

haber yok dimi da ibibiklerden gerçi daha erken :d

sera inşallah olmassın ama olursanda korkma kıs bir sürü blastositin olur bebişim
bende 35 yumoş istiyom 30 olmuştu 24 toplanmıştıı :D şansım da çok olur benim dondurulacak kadar kalmamştı zira

canımm çok geçmış ols ..şimdi sıra bebışlerıne kavuşmada ...dondur canım ....ıyı olur zaten çok ama bakalım ne kadarı doolllenıcek ınş yarın guzel haberler verırsın............yat dınlen ....sen çalışıyomuydun....evdesın dımı transferden sonra.......

teşekkür ederim evet kesin donduracağımm
maşallah çok oldular bu sefer
yok işi bırakalı çok oldu bu bebiş işleri için zor oluyordu izin almak
bende önce bebiş dedim ve artık evdeyimmmm

ne ıyı olurdu............ama hayırlısı ols..........bebeklerımızle buluşma yaparız inş burdakı arkadaşlarala ne ıyı olur........

muallime canım yaa olsunda inşallah beişlerimizle de görüşelimmmm
anneleri nasıl dert ortağı oldularsa bu yolda onlarda iyi birer arkadaş olsunlar inşallah

canım ben 23.ünde olcam hesabıma göre. cmts ye denk geliyor. Pazar kapalı hastane. cumartesi olursam 1. gün gidecem ama korkuyorum cmts.akşam olursam pazartesi 3. gün olur. Nasıl olacak bilmiyorum. Korkuyom o yüzden

korkma elitu canım
cumartesi akşam olsan bile süha bey onu günden saymıyor
ertesi gün bir diyor pazartesiyi 2.ci gün sayıyor yani endişen olmasın tamammı günler hakkında
sonra cumartesi sabah bile olsan pazartesi sabaha randevu alabilirsin çünkü iğneler 3.cü gün akşam başlıyor korkma güzelimmm
hadi hayırlısı inşallah
bu arada cumartesi sabah olursan hastaneye gelllll
ben 8.30 da hastanede olacağım transfer için çıkışım saat 1 ri buluyor

Son düzenleme:
Back