2 aylık evlilikte kv problemime fikir rica ederim. 🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oglum kilo aldi diye, kahvaltida yumurta yiyor diye bana dert olacaksa öleyim Allahım lütfen. Binbir kere yok artık. Anne değil yılan sanki.
Oğlu bile bu tavırlarına tahammül edemiyor inanın. Ve öyle melek yüzlü öyle tatlı dilli görünür ki. Ama işte dışı seni içi beni demişler..

Oğlu bile bu tavırlarına tahammül edemiyor inanın. Ve öyle melek yüzlü öyle tatlı dilli görünür ki. Ama işte dışı seni içi beni demişler..
Eşinize üzüldüm gerçekten. Atamiyorsun satamiyorsun anne sonuçta. O da sevdigi kadına, eşine düzgün muamele yapilsin isterdi. Anne kiz gibi olun isterdi. Yazik mahcup oluyordur koca adam.

Valla olay aslında kendi düzenini kurmasına izin vermemek sanki o evde yokmuş gibi davranmak gerek . Eşiniz zaten durumu biliyor annesine uygun bş dille söylesin siz de rahat rahat takılın sonucta orası sizin eviniz evde kv var diyip alanlarınızı kısıtlamayın lütfen alınsın bazı şeylere yanında durmayın ..

Eşinize üzüldüm gerçekten. Atamiyorsun satamiyorsun anne sonuçta. O da sevdigi kadına, eşine düzgün muamele yapilsin isterdi. Anne kiz gibi olun isterdi. Yazik mahcup oluyordur koca adam.
Oluyor tabi. Ben öyle her şeyden şikayet eden annen şöyle dedi böyle yaptı diyen biri değilim. Ama çoğu şeyi kulağıyla duyuyor gözüyle görüyor zaten. Aslında o da çok iyi biliyor ki bir gün ipler mecburen kopacak. Çünkü kadın asla laftan anlamıyor ve her konuda bildiğini okuyor. Oysa iyi olmak her şeyi saygı çerçevesinde yürütmek o kadar kolay ki. Ama sanırım böyle insanlar kaostan beslendikleri için huzur onlara yetmiyor

Eşini çok araya sokma derim. Arada kalırsa anne sömürü yaparsa aranız bozulur eeeeehhh diyebilir ki kv bulaşık bir kadın belli. Bence kv gelince soğuk davrann. İstemediğini rahatsız olduğunu belli et. Saygısızca değil ama hasta gibi yap uykun var gibi hatta işin var gibiç arayınca işimiz var de. Mesela benim hep gidecek bir yerim vardır bana gelemezler kolay kolay eşimin ailesi ben hep kaçtım artık sormuyorlar

Ben şu yaşıma geldim şunu öğrendim bir insan erkek ya da kadın fark etmez dışarıya öyle bir profil ciziyorsa ise yaramazdir net
El iyisi diyoruz oylelerine ...

Ah siz sabredip kemale ermişsiniz ama ben sizin kadar sabırlı olamam.
Esim de bana oyle konusmuyor asla. Konussa yapamam kendimi taniyorum. Ben de o derece zamana birakacak sabir yok. Olmasi mi olmamasi mi gerekir karakterlere, beklentilere, hayat gorusune, sartlara vs. göre degisir ama ben sizin kadar tahammul edemem.
Ama sizin mutlu olmaniza cok sevindim.

Kaostan besleniyorsa kocasini kaosa soksun canim. Insan canindan bir parçayı, evladini boyle derde sokar mı? Gerçekten sevgisiz bir kadin demek ki.

Kaostan besleniyorsa kocasini kaosa soksun canim. Insan canindan bir parçayı, evladini boyle derde sokar mı? Gerçekten sevgisiz bir kadin demek ki.
Kayınpederimi de çok mutsuz ediyor. Adam sevgisizlikten ölüyor. İki kelime konuşamıyor karısıyla. Ya adama laf sokuyor, ya kendisini övecek diye adamı aşağılıyor. Zamanında intiharın eşiğine kadar gelmiş adam. Ama kayınvalideme sorsanız dünyanın en sevgi dolu en merhametli en fedakar insanı. Bunu da gayet bu şekilde söyler. Ha bir de kendisi dünyanın en güzel kadını

ben burada kalacagım dıyen ınsan oldu bana
tamam musaıt oldugumuz bır zaman haberlesırız guzel olur valla benım var oyle akrabam gelır 2-3 gun kalır sohbet ederız gıderler dedım

normalde mısafır cok severım
ama dırekt emrıvakıden hoslanmam bırı gelecekse haber versın ısterım planlı olsun ıkı tarafın gonlu olsun ısterım benım de evım cunku hazırlık yapıcam ve keyıf almalıyım bu surecte
bırde cok sevdıgım bırı de olsa musaıt de olsam sessız kalıp gelmesını beklemem alısır cıkar cat kapı gelır zırt pırt hoslanmam mısafır severım ama mesafe de severım sevıye de severım

sımdı mesafe ve sevıyelı ılıskıye baslamanızın tam sırası konuyu tekrar acarlarsa boyle soyleyın

İnanın burayı okuyunca gelinlerden çok korkuyorum benimde oğlum üç yaşında bende oğlumu özlerim yanında kalmak isterim arasıra tabi gelsin kalsın o şöyle yap böyle yap desede cevap vermeden siz kendi düzeninizi zaten kurmuşsunuz kv dumayın sizde kalın arasıra kv mutlu olsun inanın büyükleri mutlu edince işleriniz daha güzel daha iyi gidiyor insanın tecrübeyle sabittir yuvayı dişi kuş kurar diye boşuna söylememiş atalarımız sizin anneniz olsa eşiniz aynısını söylese ne yapardınız gelmesin kalmasın istemiyorum diye ne zorunuza gider değilmi anneniz mutlu olsun diye kalmakta isterdiniz yanılıyormuyum mutluluklar dilerim

Kp dahil hepinize yazik valla. Çok genç yaşta mi evlenmis de boyle çocuk çocuk davraniyor?

Dileginiz icin tesekkur eder Yanıldiginizi belirtirim.
Yuvayi kuslar aleminde disi kus yapiyor olabilir ama biz hayvan degil insaniz. İnsanlar aleminde yuva kadin erkek esit emeklerle kurulur.
Esim benim kolektif yasamaktan hoslanmayan, mesafeli, aileyle tabiki gorusup ama kalmaya etmeye yanasmayan birisi oldugumu biliyor zaten ve kabul ediyor.
Sizin gelininiz de oglunuzla bu sekilde anlasabiliyorsa kusura bakmayin ama kalin kalin, siz gelmeseniz ben gelip kalayim diyen bir kv olursaniz ancak kendinizden sogutursunuz, siz bilirsiniz.
Ayrica gayet objektik konusuyorum ki benim kendi annem de 7/24 beraber olalim, kalalim, uyanip aksama kdar yine beraber oturalim isterse ayni sekilde bunu da gerceklestirmem.
Anneme canim feda ama hergun onunla olmak istesem evlenmezdim zaten.

Kalmasına asla musaade etmeyin bu konuda esinizle net bir sekilde anlasin.
Dizi mi izliyor bitince saat kac olursa olsun esiniz hadi anne birakayim seni gec oldu desin. Aa yok kalirim vs derse yok anne birakayim hadi desin .
Siz hic karismayin bile

Kp dahil hepinize yazik valla. Çok genç yaşta mi evlenmis de boyle çocuk çocuk davraniyor?
Evet 18 yaşındaymış kaçarak evlenmiş. Kayınvalidesi çok acımasız biriymiş. Yaşatmadığı kötülük kalmamış. Ancak orada da şöyle bir durum var ki. Ailesi zaten kızlarına sahip çıkan insanlarmış. Bazen evi terk edip yanlarına döndüğünde onu geri göndermek istememişler ama o her seferinde geri dönmüş. Üstelik bir mesleği de var. O zamanlar çalışıyormuş. Kimi kimsesi olmasa elinde bir mesleği olmasa başka bir seçeneği yokmuş katlanmış denilebilir. Evet bir yuva yıkmak kolay değil ama ne eşimin ne kardeşinin çocukluklarına dair hatırladıkları tek bir güzel anıları yok. Ben olsam çocuklarımı da alır bana her halimle sahip çıkan ailemin yanına dönerdim. Böylece kaç yıl geçmesine rağmen bugün hala aynı şeylerden dert yanıyor olmazdım. Kendi seçimlerinin sonucunu yaşamış. Onu da sürekli duygu sömürüsü olarak kullanıyor. Ailesi sahip çıkmayanlar kimi kimsesi olmayanlar elinde bir mesleği olmayanlar ne yapsınlar?

Kv ile saygısız olmamakla beraber mesafeli düzeyli bir ikiskiniz olsun, kalma durumunda kararlı olun kalmayın alışsın, kendi kararlarınızı uygulayın evinizin düzenine karıştırmayın, sakın pes edip evinizin yönetimini ele geçirmesine müsaade etmeyin... Zamanla alıştığını göreceksiniz , bu arada eşinizle iletişimi arttırın..

Surat asın odanıza gidin zamanla anlar...

Enn bastan huyu belliymiş. Ben zorluklara sizin icin katlandim diyordur cocuklarina. Istese katlanmazdi. Böylelerinin cani koca istiyor. Dayak da yese, psikolojik şiddet de görse ayri yatmak istemiyor bunlar. Baska bir aciklamasi yok. Meslek var, ailen sahip çıkıyor. Ee daha ne? Yok illa kocayla yatacak. Onsuz olmuyor.

burayı okuyunca gelınlerden korkuyorum dıyenler olmus nıye korkuyorsunuz arkadaslar kım ıyı kaynana oldu da sevılmedı ?

oglunuzu ozlersenız gorusursunuz cok ıstersenız keske bırkac gun vakıt gecırsek bende kalmak ıstermısınız ıstedıgınız bır gun planınız olmadıgı bır gun gorussek dıyebılır
ozlem gıdeermek ıcın yatılı kalınması gerektıgını de bılmıyordum sızın oglunuz varsa benımde kızım var nıye ılla gıdeyım durduk yere damadı rahatsız edecek sekılde davranayım ?

ben gelıcem sende kalıcam dıyecekse de bunun ıcın bır zahmet gelınıyle ne zaman musaıtsın seklınde konussun emrıvakı yapmak yerıne ,adamlar yemek yapıp temızlık yapmıyor genelde kadınlar pancar motoru takılmıs gıbı kosusturuyor cunku

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…