2 aylık evlilikte kv problemime fikir rica ederim. 🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyle bir sey derse kesinlikle kabul etmem, ama eve oturmaya diye gelip sonra da kalmaya yeltenince olmaz hadi evine de denmiyor. ama esime topun onda oldugunu , benim zaten asla kalmicagimi, onun da kalmasini istemedigimi, tabiki gorusecegimizi ama boyle 7 24 gorusmek, kalmak etmek istemedgimi ve ben bisey deyince kotu olacagimi, bu konuyu onun halletmesi gerektigini soyledim.
O da bir daha emri vaki yaparsa uygun dille konusacagim haklisin soz veriyorum dedi, umarim kv yuzunden cicegi burnunda evli olarak sinir harbi yasamam.

Çok acınası. Bunların tümü kendini gerceklestirememekten
Kendi basına birey olsa sevse sevilse böyle aciz bir cabaya gerek kalmayacak

Azicik anlayisli olsalar ne olur acaba?
Kendisi kocasiyla kötü diye, herkes mi kötü olsun?

Benimkiler de gece gündüz pat diye görüntülü ariyorlardi. Uygunsuz bir halde olsak, pat diye yanlışlıkla açsak nolcak? Sıfır anlayış, sıfır düşünme.

Sizin durum daha vahim. Dizi izlerim diye geliyor sonra e yatayim bari oluyor. Sürekli yatak aç, gittigi her sabah nevresimleri degistir yıka. Ayy dert valla.

Son düzenleme:
Oglum kilo aldi diye, kahvaltida yumurta yiyor diye bana dert olacaksa öleyim Allahım lütfen. Binbir kere yok artık. Anne değil yılan sanki.

İlk zamanlar benimki de öyleydi illallah ettirmisti beni. Ama esim konuştu ilk baslarda esimi de sallamadi yuzsuz yuzsuz zorla gelip kalmaya devam etti.
Ama yavastan bikac aydir oturmaya basladi düzenimiz. Arada bi yine krizi tutuyo aniden gelip kalmalar falan ama. Esim reddettikce rayina oturdu biseyler.
Esin konusacak acik acik olmasa da gelmek istediginde müsait degiliz dicek bahane bulacaksiniz kirmadan. Yeni evlisiniz bi zahmet anlasin yani ayip denen bir sey var.
Sonra aglicak siz beni istemiyosunuz diye daha cok çocukluğa vurcak olayi. Durusunuz net olsun. Ancak böyle anlatabilirsiniz derdinizi..
Dediklerinize birebir katiliyorum kimse esinin annesini mutlu etmek eglendirmek emirlerini dinlemek icin evlenmiyo. Düşündükçe boguluyorum yani.
Benimki de civciv evde napiyoki tüm gün gelsin misafirim gelcek falan diye artistlik yapiyodu ilk zamanlar esime sikayet tarzinda bakti esim kendisine kiziyo beni savunuyo kesti sikayeti falan.

Ah hiç sormayin, bir de oglu sabah ise gidiyor, gelin kalksin kahvaltilar hazirlasin, hanfendi oglu gelene kadar otursun , gelin de onun gonlunu eglendirsin sohbet muhabbet , bir kere ben senin akranin degilim, kendi kizin degilim diken ustundeyim zaten. E bir de o ara siz simdi yenisiniz bilmezsiniz diyerek surekli birseylere karissin akil versin.
Yani gercekten o kadar sinir bir durum ki
Nasıl buna katlanmamizi bekliyorlar anlamiyorum.

sizin evde mi hala ? Yoksa gitti mi

Böyle soylediginde eşiniz 'anne geç oldu sen gidemezsin hadi ben seni gotureyim' diyebilirdi sanki neden demedi ki?

sizin evde mi hala ? Yoksa gitti mi
Gitti gitti :) daha otururdu ama biz gezmeye gidecegiz dedik.
Valla benim teyzem de ayni ulkede, gelinleri ile sadece haftada on gunde bir falan gorusur, gelinleri calismiyor teyzem kac yasinda calisir ona ragmen haftasonu onlara zahmet vermemek icin hep kendi cagirir, lahmacunlari yemekleri yapar. Sevdikleri yemekleri yapip kapilarina birakir, cikinca haber verir ki cagirmak zorunda kalip da rahatsizlik vermesinler diye.
Maddi yaptiklarini soylemiyorum bile.
Bir de benim kv ye bakiyorum da yani ...
Ben kimseden maddi manevi beklentide degilim yanlis anlasilmasin, kvlik beklemiyorum ama benden de bu derece gelinlik beklenmesin yani.
Pandemiden dolayi dugunsuz geldim, bu yaz tr de duzelme olursa dugun istiyorum yaz sonunda. Konu acilinca hic nasil yapcaksiniz para varmi yok mu hicbisey sormuyor sormasin ama konu hayirli evlattan ana baba hakkindan acilinca mangalda kul birakmiyor

Seni en en en iyi ben anlarım benim kv 2 haftalık evliyken geldi 3 gün kaldı. Sonra her 2 haftada 1 gelip en az 3 gün kalmaya devam etti. Yardım adı altında evin düzenini kendi evi gibiymiş gibi koydu. Pişireceğim yemekten giyeceğim kıyafete kadar karıştı. Ve ben de 27 yaşındaydım. Ben eşime bunları 1 senenin sonunda söylemiştim ama eşim o anam başımızın üzerinde yeri var çok çekti şimdi keyfini sürsün istiyorum demişti. Gel zaman git zaman eşim bazı şeyleri ufacıcık görmeye başladı. Annesini bir kaç konuda uyardı. Eve gelme olayını da ben kestim. En son geldiğinde hoşgeldin naber muhabbetlerinden sonra yorgunum uzanacağım dedim ve arkadaşlarımla telefonda konuşmaya başladım alınmış olacak ki gelmemeye başladı gelmesine bişi demiyordum ama her ay en az 1 hafta gelip eşimle aramızı açmasına çok şeyler söylemek istiyorum. Çok uzattım demem o ki eşini çek aradan kendin koy seti. Senden çekinsin. Yoksa çok ezilirsin bi de gurbetteymişsin. Rabbim yardımcın olsun

Kocasıv söyleyince de '' oğlumu sen doldurdun '' oluyor. Tecrübeyle sabit

Herkes eşin konuşsun diyor da kv ler bu sefer de "oğlum ister beni, gelin istemiyor oğlumu dolduruyor." diye düşünüyor emin olun oğluna değil geline bileniyor yani.

Eşinize kıl oldum
Ne demek annem çok çekti?
Siz annesinin psikoloğu musunuz?
At anneyi karının başına, gördür tüm hizmetini, sonra hayırlı evlat diye geçin
Güzel taktikmiş

Çok acınası. Bunların tümü kendini gerceklestirememekten
Kendi basına birey olsa sevse sevilse böyle aciz bir cabaya gerek kalmayacak
Ne kadar doğru söyledikleriniz. Onu çok seven ve bir dediğini iki etmeyen anne babaya sahipmiş. Şımartılarak büyütülmüş. Ancak evlendiğinde kayınvalidesi ve eşi tarafından aynı sevgiyi ilgiyi görememiş. O da tüm bunların acısını kimden çıkaracağını bilemiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…