G gumus82 Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ekim 2019 3.534 3.748 18 Temmuz 2021 Konu Sahibi warrior princess #281 zorunlunick .!.: Çok azız dimi. Genişletmek için tıkla... Yaşlandıkça ben insanları anlamaz oldum zaten
zorunlunick .!.: Çok azız dimi. Genişletmek için tıkla... Yaşlandıkça ben insanları anlamaz oldum zaten
vivamedusa Popüler Üye Kayıtlı Üye 28 Temmuz 2018 1.897 2.401 18 Temmuz 2021 Konu Sahibi warrior princess #282 e söyle ayda yılda bir gelinir de bu ne diye. bir daha gelirse umursama kendi işini yap çayını koy ona verme kös kös oturup gitsin başka türlü anlamaz herhalde.
e söyle ayda yılda bir gelinir de bu ne diye. bir daha gelirse umursama kendi işini yap çayını koy ona verme kös kös oturup gitsin başka türlü anlamaz herhalde.
Z zarammmm Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2021 312 344 51 18 Temmuz 2021 Konu Sahibi warrior princess #283 zorunlunick .!.: Siz yuzununnasil gördünüz ki. Goruntulu mu konusuyosunuz kayinvalideyle Genişletmek için tıkla... yok sevgilimle mesela görüntülü konuşurken pat diye gelip konuya dahil oluyor..bugün beni yine sinir etti..yapılcak bişe yok oda böyle bir kişilik
zorunlunick .!.: Siz yuzununnasil gördünüz ki. Goruntulu mu konusuyosunuz kayinvalideyle Genişletmek için tıkla... yok sevgilimle mesela görüntülü konuşurken pat diye gelip konuya dahil oluyor..bugün beni yine sinir etti..yapılcak bişe yok oda böyle bir kişilik
V vesikaliyarim Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Kasım 2014 8.919 15.718 44 15 Nisan 2022 Konu Sahibi warrior princess #284 vesikaliyarim .!.: Ydısına da gitsen kv derdi anasını satiim ya... Uzaya çıksan, üşenmeden astronot kıyafeti giyip oğlunun yanına fırlatılmayı bekleyecekler sanırım... Genişletmek için tıkla... Yorum tutmuş
vesikaliyarim .!.: Ydısına da gitsen kv derdi anasını satiim ya... Uzaya çıksan, üşenmeden astronot kıyafeti giyip oğlunun yanına fırlatılmayı bekleyecekler sanırım... Genişletmek için tıkla... Yorum tutmuş