2 aylık evliliğim iyi gitmiyor, yardım

Adamlar, evlerine düşman sokmuşlar haberleri yok.. Düşman başına bile değilsiniz.

Ama evlilige girerken bunlari beraber Karar vermediniz mi?

Evet ailenden ayrılmak kolay degil zor birşey alışmak biraz zaman alıyor ama böyle saçma triplerede girilmez ama o hep ailesiyle içli dışlı görüşuyor ben görüşemiyorumsa oda görmemeli goruşmesini istemiyorum bu ne kadar saglıkli bir düşünce tarzı?Ailesi aramıyor gelmiyor diye eşmi suçlu yani.
Kocasının Ailenin hiç birşey yapmadığınıda kendisi söylüyor zaten.Boşu boşuna aslında herşey iyiyken kötü yapıcak böyle giderse.Bende yazdıklarına bakarak yorumluyorum zaten haksızlık yapmak istemem.

Ama bilerek isteyerek evlenmissiniz, kendiniz söylüyorsunuz, bu kadar para verip kirada oturamazdım diye. Zaten aileside iyi insanlarmış rahatsız etmiyorlarmış daha ne istiyorsunuz anlamadım ki.
Madem sizin aileniz size güzel bir ev verseydi yanlarından ayrılmasaydinız? Veya kiraya çıksaydiniz? Ayrica 120 km uzaklik uzaklık mi ya. Yapmayın. Sağlıklı düşünemiyorsunuz bence

Son düzenleme:
Konudaki onceki mesajlarima bakin ben de sizin gibi dusunuyorum. Sadece yeni evli olduklari icin bu kadar sert cikilmasini dogru bulamadim, uzuldum yani daha yasi cok kucuk.

Kizcagiz haksiz, ailesi de ilgisiz, gariban kayin ailenin de hakki yeniyor ama duzeltilmeyecek seyler degil bunlar.

Ailen seninle görüşmek istemiyorki. 3 hafta normal bir aile hiiiç görüşmeden duramaz yeni evlendirdikleri kızlarıyla. Merak bile etmemişler.

Sen sırf evlenip, ailenin evinden çıkmak için, bu evliliği yapmışsın. Büyük ihtimal gelirin, maddi birikimin yok. Ama bu insanlar sana katlandıkları için bir şükür namazı kıl. Bu kadar insan sana yanlış yaptığını söyledi. Hala anlayamıyorsun, işine gelmiyor.

Ya bu insanları alttan alırsın, ya da boşanırsın bu gidişle. Ama bu yaptığın kavgalarla kusurlu taraf olduğundan nafaka alamazsın artık haberin olsun.

Evliliğin 15 gün sürmesi de hiç normal değil yani. bırakın boşanma kararını vermeyi insan 15 günde kendine gelemez.

14 katlı binanın en üst katındayım, kayınvalidem alt katta yaşıyor, ailem ise 120 km uzakta.

niye yakın oturdunuz derseniz evleri var kiraya para vermek istemedik, birde evi baştan dayayıp döşeyince bize cazip geldi. bu güzellikte bir evde 30 bin lira kiradan aşağıya oturamayız.

Ev eşinize veya ailesine ait. Siz aktif olarak çalışıyor musunuz, yazmamışsınız. Bir başka yerde kira vermek istemediğiniz için aile evinde oturmayı tercih eden sizsiniz.

Eşinizin düzeninin değişmemesi sizi rahatsız ediyorsa; ailelerden yardım ve destek almayıp, ikiniz el ele verip yeni bir düzen kurabilirdiniz. Hâlâ geç değil çok istiyorsanız, evi bugün boşaltın; eşinizin aileside kiraya verip, küçük çocuklarına ve kendilerine ek gelir olarak kullansınlar.

Ben buna katılıyorum ya. Çok haklısın. Bence de sinir bozucu.. Bi de eşin gini tipler ailesinden uzakta duramaz. Ailemi özlüyorum filan derler.

Haklısın ama zamanlaman yanlış. Bunu evlenmeden önce düşünmeliydin.

Iııh olmaz hem karnım doysun hem pastam dursun

Son düzenleme:

Yanlız sergilediğiniz davranışların adaletle hiç ilgisi yok. Siz kıyası almayı adalet sanmışsınız.

hanımefendicim 3 haftada tabiki görüştük telefonda birkaç dakikalık konuşmalarımız oldu ama annemin konuşmadan kastı saatler süren görüntülü konuşmalar bende tam olarak o beklentisini karşılayamadım için malum moral bozuk, misafir geliyor, evde çatışmalar mevcut, eşim çalışmıyor evde dibimde hep derkeeen annemle o samimi konuşmaları yakalayamadık yabancı gibi birkaç dakikalık konuşmalarla geçiştirdim. 3. hafta da evimize misafir geldiler zaten bizden uyuz bulaşıp gittiler bu seferde 'hiç konuşamadık doğru düzgün konuşsaydık kaşınıyorum deseydin ben uyuz olmuşsun derdim' vs diye tribe girdi konuşmuyor hala benle. burda çok mutluyum onun pabucunu dama attım falan sanıyor heralde bilmiyor neleri dert edyorum.

Eşini seviyorsun, ailesini sevmişsin, evini sevmişsin. Evlenmeden önce bu adamla tanıştınız, konuştunuz, bir şeyleri kararlaştırıp evlendiniz. Şimdi niye onca kavgalar 2 ayda? Adam "Senin ailene gitmedikçe benim ailemle de görüşmeyiz. İlk ay normalde ev ziyareti yapılır, insanlar hediye getirir, tanışma kaynaşma olur falan ama merak etme seni ihmal etmek istemediğimden kimseler gelmesin diye uyarırım. Ailemi sevmek de suç biliyorum, onlarla ilgilenmeyi bırakacağım. Bize sormadan gelip gitmezler ama ben yine de uyarayım da bundan sonra hayatta bir karım var ötesini tanımam diyeyim. Böyle lüks ve konforlu evde kalmak yerine de kabul ettiğin halde gidip de kiraya çıksak bütün akşamları seninle geçiririz, sen de bütün gün yalnız kalırsın ama hiç değilse bütün akşam seninleyiz işte daha ne." falan mı deyip sizi kandırmıştı? Almanya konusunda da adam kendince bir hayal kurmuş ve sizinle paylaşmış. Buna boğazına dizer bir şekilde cevap vermenize gerek yoktu. Ki ortada daha pek belli bir şey bile yok. Ailesi yurtlarını, düzenlerini bırakıp bilmediği ülkeye dil bilmez, iz bilmez bir halde gitmek ister mi o bile belli değilken onun da kavgasını yapmışsınız. Tebrik ediyorum. Ikiniz de ailelerinize düşkünsünüz bunu bir kabul edin. Daha birbirinize, evliliğe, evinize, yeni bir düzene vs alışma sürecindesiniz. Bunu da kavgalarla geçirmemenizi tavsiye ederim daha 2 ayda. Bir şeyleri güzelce talep edebilir, reddedebilir ve konuşabilirsiniz. Kayınvalidenize de her şeyinizi anlatmamanızı tavsiye etmem. Özellikle de özel hayatınızı ve eşinizle olan sıkıntılarınızı.

Onlarda pek normal gelmiyor bana. Ayrıca onların hayatı çok farklı. 10 defada evlenip boşansalar onları çok etkileniyor. Bu yüzden bu kadar kolay karar veriyorlar boşanmaya.

Şaka yapiyorum tatlım zaten tek kişi ile ömür mü geçer demisti Hande aplamm biliyor konuşuyor aplamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…