2 aylık evliliğim iyi gitmiyor, yardım

Malzeme çok sizde. Eski konularınızı buraya eklemişler. Maddiyatla oturup maddiyatla kalkmışsınız. Eski eşin babası uyanık öngörülü adammış. Olmayan evin olmayan çocuğun hesabını tabi yapıcam, boşanırsam güvencem olsun, sevgilim -şimdiki eşiniz- büyük göğüslü açık seçik kadınlara bakıyor, annesi utanmadan devamlı para istiyor... Malzeme çok da, bir hemcinsim adına üzüntü verici. Bir kaç yorumunuzdan sonra bıraktım okumayı çünkü içim kaldırmadı.

O çok iyi mükemmel kayınvalide sevgiliyken herkesin içinde azarlamış bağırmış, evimizde huzur bırakmadın demiş. Zaten yazdıklarınızdan da anlaşılıyor ama inkar ediyorsunuz. O kayınvalideyle aşık atamazsınız haberiniz olsun. Yeni evlisiniz oğlunun huzuru kaçmasın diye ses etmiyor ama yakındır gözünü size dikmesi. Benim baba tarafım da Mardinli, halalarım babaanem falan bilirim Mardin kadınlarını. Ama şanslı birisiniz, küllerinden yeniden doğan, dört ayağının üstüne düşenlerdensiniz. 3 haftalık evlilikten bile tazminatı koparmışsınız.

Mutlu olmak da mutsuz olmak da sizin elinizde. Genç kadınsınız, derdinizin huzursuzluğunuzun nedenini çözüp hırsınızı törpülemeyi öğrenmeyi tavsiye ederim. Konu başlığınız 2 aylık evliliğim yolunda gitmiyor, yardım.
dediklerinizden hiç bir şey anlamadım ben böyle şeyler yazmadım başkasıyla karıştırıyor olabilir misin ? bu bahsedilenler bana eşime yada kayınvalideme ait değil

Hele bide küçücük cocuklara kötü davranıp azarlamissiniz düzgün bı sekilde annesine söylemek veya uyarmak yerine
Sizin canınız 3.kocayi istiyor bence
İlk evliliginizdede zengin koca buldum diye basmissiniz nikahı ama yerlermi kayınbaba anlamış ne halt olduğunuzu
2.evliliginiz biraz akillanip olgun davranmanız gerekirken su yaptiklarinizla kendinizi kapının önünde bulacaksınız elin evinde oturupta onlara atar yaparsaniz saçınızdan tutup atarlar kapıya kocanizda dönüp bakmaz yüzünüze hiç kocaniza güvenmeyin doğu erkeği ana babasınin sözünden çıkmaz hele sizin gibileri için hiç ana babasina karşı gelmez.

Valla baba tarafım has Mardinli. Kadınları iyidir hoştur hamarattır yardım severdir, kadını kollarlar, sülaleden birinin kocası kötüyse çoluk çocuğa masrafa destek olurlar ama hainlik sinsilik fesatlık hissederlerse affetmezler barındırmazlar. Daha dün bir bugün iki sanıyor ki herkesi avucuna almış, karar mekanizması olmuş. O prenses kraliçe koltuğunu bir çekerler altından oturuverir aşağı. Kaynanam mükemmel çok iyi ağzımın içine bakıyor ne desem yapıyor... Kadın evimizde huzur bırakmadın diye bağırmış milletin içinde. Oğlunun huzuru mutluluğu için ses etmiyor kadın, yarın bir gün oğlunu yüzü asık mutsuz dertli görürse susmaz konu sahibinin burnundan fitil fitil getirir.

Hele bunu yapsa var ya ertesi gün bavulunu toplatırlar. Halamı düşündüm bir an, gelini bunu yapsa söylese diye sonra vazgeçtim düşünmekten. Yürüyemeyen hasta kardeşi için istemezsem eşim doktora hastaneye götüremez sorun çıkartırım diyor.
kayınvalidem huzur bırakmadın mı demiş herkesin içinde bana ? bunu sizden öğreniyorum. nerden çıkarttınız. kayınvalidem beni çok seviyor benimle gülmeyi sohbet etmeyi çok sever ben aşağı inince bile şenlik havası oluyor evde siz neyden bahsediyorsunuz

Valla babaannem Mardinli iyidir hoştur ama gelinin bı yamuğunu görsün bı terbiyesizliğini görsün o evi onun başına yıkar kimsede bişey demez babaannemden önce amcalarim parçalar adamı benim bı amcamin karısı da babanemin binasında oturuyodu bir iki laf dedi kadını anasından doğduğuna pişman ettiler evini başına yikip bi valiz bile toplamadan kadın kaçıp gitti babasının evine doğu kadini iyidir hoştur ama yeri gelince öyle bı haddini bildirirki herkese
siz kimsinizde milletin evinde oturup size gelen misafirler için kayinvalideden tesekur bekliyosunuz çok kalmaz postalarlar sizi bu gidişle merak etmeyin bedava evde oturup bide tesekur beklemek filna yürek yediniz heralde
Benim bı yengem bizim evimizde oturuyodu baktık laga luga yapıyor saçından tuttuğumuz gibi kapıya attık defol baban sana ev versin dedik
Sonra geldi ozur diledide abim affetti yoksa bosayacakti abim
birde bununla gurur mu duyuyorsunuz aile yaşamınızın kalitesi belli birde bana yorum yapmayın lütfen köle mi aldınız kendinize

birde bununla gurur mu duyuyorsunuz aile yaşamınızın kalitesi belli birde bana yorum yapmayın lütfen köle mi aldınız kendinize
Hahaha peki siz kendinizi prensesmi saniyosunuz?milletin evinde oturupta ha bire tesekur bekleyip bide onlardan sürekli rahatsız oluyosunuz
Pardonda kimsiniz eşinizin ailesiyle olan ilişkisine bu kadar o burnunuzu sokuyosunuz?
Bulmuşsunuz iyi aile sukredeceginize kıymet bileceginize bide yok misafirimi onlarda agirliyaym yok bilmem ne
Madem siz köle degilsiniz oturmayin adamların evinde hem bedava evde oturupta hem ben şöyle özgürüm böyle bilmem neyim havasına girmeyin indirirler o havayi

Ay o kadar kalitelsiiniz ki yurt dışı gelini olcam diyip hemen nikahı basmissiniz adama ama yemezler tabi kayınbaba çakmış ne halt olduğunuzu burnunuzdan getirmiş o kadar kalitelsiiniz yani bana kaliteden baksedecek son kişi bile olamazsınız

Yani aynı apartmanda oturuyorsunuz elbette kendi ailenizden çok göreceksiniz. benim eşimin ailesi 600 km ötede ama kendi kardeşim 900 m ötede annem 10 dk mesafede oturuyor elbette evime annem kardeşim eşimin ailesinden çok geliyor. eşim şimdi bana desin mi benim ailem gelmiyor seninki de gelmesin. evliliğin ilk zamanlarında sık misafir gelebilir. herkes hayırlı olsuna gelmek istemiş olabilir. zamanla azalaır kardeşlerinin de gelmesi merak etmeyin yeni gelin yeni ev heves ediyorlardır. geçer zamanla. ayrıca annemi arayamadım misafir vardı resmen bahane 24 saat oturmadılar ya 10 dk arayamadınız mı annenizi. Bence aramak istemediniz yada aklınıza gelmedi eşinizin ailesini bahane etmeyin. yaptıklarımızın sorumluluğunu alırsak daha iyi olur diye düşünüyorum. gelip gitme ise tamam her gece beraber oturmak normal değil ama zamanla seviyeyi belirlersiniz diye düşünüyorum
yorumuzun için teşekkür ederim, açıklamıştım ama size tekrarlamak istedim. annemi hiç aramadım değil aradım 3 hafta diliminde 3-4 kez telefonda bir kaç dakika konuştuk ama annemin arama beklentisi görüntülü saatlerce konuşmaktı, düğün dedikodusu yapmaktı, evlilikle alakalı sohbet etmekti vs. bunları yapamadık bir çok nedeni var ilk nedeni ev içerisindeki huzursuzluk ilk haftalar bu misafir olayından 'evlendiğimizin ertesi günü bile teyzesi dönecek diye aşağı inip yemek yedik onlarla' ağlama krizlerine giriyordum her gün mutsuzdum sindiremiyodum biraz başbaşa kalsaydık diyodum onunda dediği, herkes bi memlekete dönsün sonra zaten hep başbaşa kalıcaz, bende diyordum hayır asıl ilk haftalar baş başa kalmamız lazım gibi tartışmalar ağlama krizleri yaşadığım için annemle görüntülü konuşmak istemedim. annem akrep burcudur sezgileri insan analizi aşırı kuvvetli ve en önemlisi beni tanıyor, o halimi görse sesimin tonundan bile birşeylerin ters gittiğini anlardı, ve beni bir kere ağlarken gördü diye eşimi aylarca süründürdü kızımı üzdün diyip beni vermedi resmen. o yüzden hiçbir sıkıntımı anneme yansıtmamak için iletişimi minumumda tuttum. misafir gelmesi, bizim sürekli aşağı inmemiz vs bunları anneme sohbet arasında söylesem ortalığı ayağa kaldırırdı bunlar nasıl insanlar hani kimse gelmicekti söz vermişlerdi derdi. aslında ilişkim zarar görmesin diye annemi uzakta tuttum, oda biraz alındı bu olaya çünkü gerçekleri bilmiyor neden aramadığımı bilmiyor. ylaan söyleyebilen birisi değilim akşam napıcaksınız diye sorduğunda bile öyle kekeliyordum ki misafirimiz var diyemiyordum. annemde haklı çünkü tüm akrabalarının her kötülüğü anneme anlattılar sonrada kızımın evine bu insanları sokuyorlar diye dertlenirdi. işin aslı bu

Hahaha peki siz kendinizi prensesmi saniyosunuz?milletin evinde oturupta ha bire tesekur bekleyip bide onlardan sürekli rahatsız oluyosunuz
Pardonda kimsiniz eşinizin ailesiyle olan ilişkisine bu kadar o burnunuzu sokuyosunuz?
Bulmuşsunuz iyi aile sukredeceginize kıymet bileceginize bide yok misafirimi onlarda agirliyaym yok bilmem ne
Madem siz köle degilsiniz oturmayin adamların evinde hem bedava evde oturupta hem ben şöyle özgürüm böyle bilmem neyim havasına girmeyin indirirler o havayi
sizin normalinizde oturmak için ev veriliyorsa insanlara köle muamelesi yapılması normal olabilir gelin hor görülebilir kendi evim diye evi yol geçen hanına çevriliyor da olabilir ama benim normalimde bunlar yok insana ev rahat etsin diye verilir o insandan faydalanmak için değil. neyseki benim durumum böyle değil sizin yengeleriniz için konuşuyorum.

sizin normalinizde oturmak için ev veriliyorsa insanlara köle muamelesi yapılması normal olabilir gelin hor görülebilir kendi evim diye evi yol geçen hanına çevriliyor da olabilir ama benim normalimde bunlar yok insana ev rahat etsin diye verilir o insandan faydalanmak için değil. neyseki benim durumum böyle değil sizin yengeleriniz için konuşuyorum.
Yok cnm bizim normalimizdede gelinin misafiri gelinin evinde agirlanir kimse gelipte kaynana agirlasin diyemez ayrıca kimsede aileyle oğul arasındaki ilişkiye karışamaz rahatsız olamaz beğenmeyen defolur gider kirasiyla oturur hem evimizde oturup hem bizden ha bire şikayet eden gelin çıkmayı bilmiyorsa biz saçından tutup çıkarmayı iyi biliriz

Yok cnm bizim normalimizdede gelinin misafiri gelinin evinde agirlanir kimse gelipte kaynana agirlasin diyemez ayrıca kimsede aileyle oğul arasındaki ilişkiye karışamaz rahatsız olamaz beğenmeyen defolur gider kirasiyla oturur hem evimizde oturup hem bizden ha bire şikayet eden gelin çıkmayı bilmiyorsa biz saçından tutup çıkarmayı iyi biliriz
anlıyorum. seviye meselesi. gelinleriniz adına çok üzüldüm. ayrıca evlenmeden önce bu eve büyücü akrabalarını asla sokmak istemeyen, gelmek isterlerse aşağıda ağırlarız diyen zaten eşimin ailesi. kendileri göz değmesin diye herşeyi saklamak istediler. çünkü onlarda evlenen herkes bir yaşıyor ayrı ev bile açmadı evlenen kuzenlerinin bir çoğu. o yüzden kayınvalideyle ağırlanması normal bir durum onlar için. boş konuşup vaktimi harcama

anlıyorum. seviye meselesi. gelinleriniz adına çok üzüldüm. ayrıca evlenmeden önce bu eve büyücü akrabalarını asla sokmak istemeyen, gelmek isterlerse aşağıda ağırlarız diyen zaten eşimin ailesi. kendileri göz değmesin diye herşeyi saklamak istediler. çünkü onlarda evlenen herkes bir yaşıyor ayrı ev bile açmadı evlenen kuzenlerinin bir çoğu. o yüzden kayınvalideyle ağırlanması normal bir durum onlar için. boş konuşup vaktimi harcama
Sen boş konuşma seviyene ve konularina bakılırsa para avcısının tekisin beğenmiyorsan çık git kadının canını sıkma millet mecbur değil sizin saçma tavirlarinizi prensesliginizi çekmeye size ne milletin normalinden onlar memnunsa 50 kişide yaşar siz dönüp bı kendi ailenize bakın
Kendi aileniz ev versin madem girin oturun
Yada gidip bı ev kiralayın 2.evliliginizi yapmissuniz hala neyi isteyip istemediğiniz bilmiyosunuz milletin huzurunu kaciriyosunuz

Sen boş konuşma seviyene ve konularina bakılırsa para avcısının tekisin beğenmiyorsan çık git kadının canını sıkma millet mecbur değil sizin saçma tavirlarinizi prensesliginizi çekmeye size ne milletin normalinden onlar memnunsa 50 kişide yaşar siz dönüp bı kendi ailenize bakın
Kendi aileniz ev versin madem girin oturun
Yada gidip bı ev kiralayın 2.evliliginizi yapmissuniz hala neyi isteyip istemediğiniz bilmiyosunuz milletin huzurunu kaciriyosunuz
evet prensesim :)) onlarda bana böyle söylüyor ne tesadüfff :))

İyide kime ne ki onların 7 çocuk yapmasından?ekmegini gelinmi veriyor?
gelin çok begenmiyorsa defolsun gitsin 20 30 bin kira versin zorlami koydular evlerine?
Hem adamların evine yerles hem herşeyden şikayetçi ol filan
Valhi bu zamanda çocuk sahibi olmakta xor evlendirsen gelin derdi cekiyon
Valla gayet ilgilendiriyor . Dip dibe yaşayınca . Biraz daha anlayışlı bir gelin olsa o çocuklar o evden çıkmayacak gelinin büyütmesi istenecekti şimdi bunu ikimiz de çok iyi biliyoruz.
Gelin begenmiyorsa gitsin kısmına çok ciddi katılıyorum . Kira vermemek için gidip evlerine oturursan özgürlüğünü bırakmış olursun.

Bu kız normal şartlar altında gayet haklı olurdu. Gerçi kendine ait bir maddi özgürlüğü ve kirasını her ay kendi ödediği bir evi olsa birde normal bir kocası olsa bunları yaşamazdi . Evlenmeye niyet edenlere örnek olsun . Öyle bedavaya evinde oturayım dediğiniz insanlar sizin sınırlarınızı önemsemez . Hayatta her şeyin bedeli vardır

2 aylık evliyim, 26 yaşındayız, 2. evliliğimi yaptım (ilki 21 yaşında 15 gün sürmüştü), eşimin ilk evliliği, bunalımdayım.
konu eşimin ailesine olan aşırı düşkünlüğü. ailesinde baba rolünü üstlenmesi ve 7 kardeşine karşı kendini manevi olarak yakınlık sorumluluğu hissetmesi.

sürekli onlara karşı sorumlu hissetmesinden dolayı tartışıyoruz, 2 aydır belki 10-15 kez ailesi bu evde bulundu çeşitli sebeplerden ötürü.
hayırlı olsuna akrabaları geliyordu, kayınvalidem ve eşimin kardeşleri de bizde oluyordu. bir sebepten ötürü bu evde oluyorlar.
14 katlı binanın en üst katındayım, kayınvalidem alt katta yaşıyor, ailem ise 120 km uzakta.
bazen kendimi enayi gibi hissediyorum, ben ailemi göremiyorken o ailesini hergün görüyor, benim ailem daha 1 kez evime gelmişken onun ailesi defalarca kez oturmaya geldi. bu canımı çok sıkıyor, sanki ağaç kavuğundan çıkmışım benim ailem yokmuş gibi sürekli onun ailesiyle yakın olmak canımı acıtıyor. ailemi terkedip, başka aile transfer olmuş gibi hissediyorum. ve tek kız evladıyım, ailem benden sonra çok eksik kaldı, annemse evliliğimin ilk 3 haftası onu hiç arayamadım görüntülü konuşamadık diye bana küstü, arayamadım çünkü eşimle çok kavga ediyorduk ve neredeyse gün aşırı eve misafir geliyordu, annem bunları bilsin istemedim çünkü huzursuz olurdu ve eşim gözünden düşerdi.

kardeşleri evlendiğimiz ilk günden beri hergün eve bir bahaneyle geliyordu (3 küçük kardeşi var 6-8-11 yaşlarında). ilk günler sinir krizleri geçirdim hep böylemi olcak diye birini gönderiyorum öteki kapıyı çalıyor, eşim çocuklara anlayışlı olmam gerektiğini söyledi bende onlara hep hoşgörülü olursam alışamazlar diye bi süre sonra çocuklara sert tavırla buraya gelmemeleri gerektiğini söyledim. bu şekilde çocukları alıştırdım artık ailesi gelmeden gelmiyorlar. aileme karşı çektiğim vicdan azabı bir yana dursun, eşimin ailesini kardeşlerini gerçekten çok seviyorum hepsi o kadar iyiler ki, şimdiye kadar her süreçte kayınvalidem, kayınbabam ve büyük kardeşleri bizim için çok çaba veriler maddi olarak. kayınvalideme resmen hayranım hergün yemek gönderir, davet etmeden gelmez, çocuklarada bunu öğretiyor ama çocuklar dinlemiyordu, tüm derdimi sıkıntımı onunla paylaşırım şimdiye kadar tek bir kelimesi bile rahatsız etmedi kalbimi kırmadı, boşanmış olma durumuma kucak açtı, yani ailesi aşırı iyidir ama yinede bukadar yakın olmak beni rahatsız ediyori rahatsız olduğum içinde vicdan azabı çekiyorum haketmiyorlar diyorum. eşim dün kuzenlerim gelsin okey oynayalım dedi, geçen hafta burdalardı yine oynadınız bu kadar sık istemiyorum dedim diye bana küstü, nasıl bi zihniyetim varmış herkesten uzak kalmak istiyomuşum bla bla. almanyaya gitmek istiyor, vizesini verdi diyorki orda yerleşir tutunursak kardeşlerimi de getirticem onlarda kendine hayat kursun, annemlerde gelsin çocuklar orda büyüsün diyor, he dedim ordada onlarla dipdibe ol iyice beni ihmal et benim kimsem olmayacak orda. yapayalnız kalıcam kendi sülalemden kimse kalmayacağı için. kafam karışık oyüzden karışık yazdım kb.

velhasıl kelam, kendi ailenizle az, eşin ailesiyle çok görüşmek normal bişey mi ? eşim normal gibi davranıyor gelin geldin normal diyip asabımı bozuyor niye yakın oturdunuz derseniz evleri var kiraya para vermek istemedik, birde evi baştan dayayıp döşeyince bize cazip geldi. bu güzellikte bir evde 30 bin lira kiradan aşağıya oturamayız. birisi bana madem ailesi çok iyi rahat mı batıyor görüş işte desin de normalleştireyim şu durumu. artık tartışmaktan yoruldum.
Bence orta yolu bulabilirsiniz çünkü bana anlattığınız şeylerin pozitif kısımları daha fazla geldi. Örneğin: ailenizin uzakta olmasına rağmen eşinizin ailesinin size kucak açması. Ayrıca sosyalleşecek arkadaşınız vs yoksa. Eşiniz de sosyalleşmek istiyorsa neden rahatsoz oluyorsunuz. Belki sürekli sizin evinizde değil de başka evlerde toplanabilirsiniz. Siz istemiyorsanız gitmeyin de o kadar da fazla bi ailevi görüşmeler oluyor gibi gelmedi bana.

Valla babaannem Mardinli iyidir hoştur ama gelinin bı yamuğunu görsün bı terbiyesizliğini görsün o evi onun başına yıkar kimsede bişey demez babaannemden önce amcalarim parçalar adamı benim bı amcamin karısı da babanemin binasında oturuyodu bir iki laf dedi kadını anasından doğduğuna pişman ettiler evini başına yikip bi valiz bile toplamadan kadın kaçıp gitti babasının evine doğu kadini iyidir hoştur ama yeri gelince öyle bı haddini bildirirki herkese
siz kimsinizde milletin evinde oturup size gelen misafirler için kayinvalideden tesekur bekliyosunuz çok kalmaz postalarlar sizi bu gidişle merak etmeyin bedava evde oturup bide tesekur beklemek filna yürek yediniz heralde
Benim bı yengem bizim evimizde oturuyodu baktık laga luga yapıyor saçından tuttuğumuz gibi kapıya attık defol baban sana ev versin dedik
Sizin bu kafanız normal mi peki ? Evli olmadığın o kadar açık ki . Çok yazık kafana . İki gün sonra sende bir aileye gelin olarak gittiğinde anca yaşlanıp hayatının son günlerinde saygı göreceğin bir hayat mi istiyorsun ? Şu övdugun şeylere bak kadınin biri valizini alamadan gitmiş diğeri şiddete uğraşmış çok yazık . Eğitim almadigin da belli . Çok üzücü biliyor musun ömrünün böyle gidecek olmasi . En kısa zamanda nerede kaldıysan uzaktan da olsa bir okula basla. Hayatını bu çemberden çıkart .

Sizin bu kafanız normal mi peki ? Evli olmadığın o kadar açık ki . Çok yazık kafana . İki gün sonra sende bir aileye gelin olarak gittiğinde anca yaşlanıp hayatının son günlerinde saygı göreceğin bir hayat mi istiyorsun ? Şu övdugun şeylere bak kadınin biri valizini alamadan gitmiş diğeri şiddete uğraşmış çok yazık . Eğitim almadigin da belli . Çok üzücü biliyor musun ömrünün böyle gidecek olmasi . En kısa zamanda nerede kaldıysan uzaktan da olsa bir okula basla. Hayatını bu çemberden çıkart .
Peki sizin kafalarınız normalmi?insanların evinde oturup yetmezmiş gibi insanların çocuk sayısını ekmeğini siz veriyomusunuz gibi dilinize dolamaniz filan
Başkasının evinde millete saygısızlık yapıp prenses havalarına girmek filan bana hiç normal gelmiyor çok yiyosa prenseslerse gitsinler babalarının evinde otursunlar

Valla gayet ilgilendiriyor . Dip dibe yaşayınca . Biraz daha anlayışlı bir gelin olsa o çocuklar o evden çıkmayacak gelinin büyütmesi istenecekti şimdi bunu ikimiz de çok iyi biliyoruz.
Gelin begenmiyorsa gitsin kısmına çok ciddi katılıyorum . Kira vermemek için gidip evlerine oturursan özgürlüğünü bırakmış olursun.

Bu kız normal şartlar altında gayet haklı olurdu. Gerçi kendine ait bir maddi özgürlüğü ve kirasını her ay kendi ödediği bir evi olsa birde normal bir kocası olsa bunları yaşamazdi . Evlenmeye niyet edenlere örnek olsun . Öyle bedavaya evinde oturayım dediğiniz insanlar sizin sınırlarınızı önemsemez . Hayatta her şeyin bedeli vardır
bence aynı binada kirasını kendimiz ödediğimiz bir daire de otursaydık aynı şekilde olurdu, ev vermelerinden değil de aynı apartmanda yaşamak böyle bence. hatta aynı binada olması da değil sorunu genişletiyorum, kadınların evlilik için ailelerinden uzaktan yaşamayı göze alması konfor alanını değiştirmesi ama erkeklerin rahatını çevresini bozmak istememesi yeni bir yaşantıya cesaret etmemesi. ilk günler kardeşlerini 2 gün görmese senin yüzünden göremiyorum diye triplere giriyordu. bende diyordum benim kardeşim yok mu ben haftalardır görmüyorum. böyle inatlaşıyorduk hep. kabul edelim genelde kızlar gidiyor erkeğin yaşadığı çevreye.

Ayrıca bak bu kadınlar sizin ailenizden korkudan ya da yüceliğinden gelip af dilemiyor . Büyük ihtimal başka çaresi yok . Maddi özgürlüğü yok . Erkeklerin gücünü kabul ettirmek için başka kadına eziyet ederek egonuzu tatmin etmişsiniz sadece
Her kadın kocasıyla baş başa olmak ister . Hele evliliğin ilk zamanlari belli olmayan saatlerde ilişki yaşanabilir. Rahatça evinde gezmek bir film açmak ister. Akşam özel ywmekler yemek ister . Konu sahibine yapılan eleştirilerin asıl sebebi bunlar drgol yani . İnan yoksa çok haklı .

Peki sizin kafalarınız normalmi?insanların evinde oturup yetmezmiş gibi insanların çocuk sayısını ekmeğini siz veriyomusunuz gibi dilinize dolamaniz filan
Başkasının evinde millete saygısızlık yapıp prenses havalarına girmek filan bana hiç normal gelmiyor çok yiyosa prenseslerse gitsinler babalarının evinde otursunlar
Size yazdıklarımı okudunuz mu ? Konu sahibini başından beri eleştiriyorum o eve gelin gittiği için . Valla ben ailemin evinde de prensesim kocamla BİRLİKTE kurduğum yuvada da prensesim . Kayınvalidemin beni bavulsuz evden kovmasi ya da şiddet uygulaması gibi bir konu olamaz yani şöyle söyleyeyim tirnagimin ucuna dokunmaya cesaret edemez. Çok şükür mühendis oldum kendi kendimin prensesiyim bir tane de prenses doğurdum. Onun da ilerde baktı ki kocasıyla anlasamiyor hem gelecek bir yuvası var. İnşallah bize bile ihtiyacı olmayacak kadar güçlü yetiştireceğim.

Sana da kızmıyorum belli ki ne evlilikten haberdersin ne de yaşın buyuk . Bak bu ataerkillik iğrenç bir çukur . Övundugun hiçbir şey ne etik ne de doğru . 21. Yüzyıldayiz artık insanlık uçtu başka başka şeyler konuşuyor . Kendini kurtar eğitim alıp bir işe girmeye bak. Bu kafadayken çok sağlıklı bir evlilik yapamayacaksin

X