bu yaş dediğiniz neredeyse 27 yaşındayım ilk evliliğimin üzerinden 6 sene, ilişkimin başlangıcından 2 sene geçmiş bana süreler yeterli geldi kusura bakmayın. 4. evliliğinizi siz yapın
benimki çoklu kombo sanırım, evliliğe alışmada zorlanma, başka aileye alışmaya zorlanma, başka çevreye alışmaya zorlanma...
teşekkür ederim yorumunuz için. evi kiraya vermek mümkün değil çünkü evi sıfırdan duvar kağıdına kadar biz döşedik. çatısı sökülüp tavan yükseltildi. tüm ev kırılıp baştan yapıldı banyo mutfak balkon dahil. zaten yapılacaktı bu dublex bölünüp 2 daire olacaktı ama faturaları, sahibi tek kişiye ait. biz burda oturmayacak olsaydık merdiven boşluğunu kapatmayıp burayıda ev olarak kullanacaklardı. biz faydalanalım kirayla ugrasmayalım diye böldük merdivenden.
mantık evliliği asla düşünebilceğim birşey değil, yapı olarak yoğun duygusal bağ beslemediğim biriyle yakınlaşamıyorum, ilk evliliğim hafif hoşlantı üzerineydi evlenince sorunlardan oda gitti tiksiniyordum resmen. o yüzden kendime ilk şartım evleneceğim insana deli gibi aşık olmaktı, her şeyi istekle yapmaktı. zaten aşık olduğum için affediyorum içimde, kin tutamıyorum, en kötü tartışmada uzak kalabilmemiz 2-3 saat. sonrasında o tutku ve şehvet özlem, bizi birbirimize çekiyor. aşık olmak bile aslında büyük lüksmüş ilk evliliğimde anlamıştım, hep sevmek mi sevilmek mi diye sorarlardı ben sevmek derdim ama anladım ki birini sevmekte çok farklı bir hismiş sevmekte çok eşsiz bir duygu. içimi döktüm size. keşke bu kadar aşık olmasam kız çıldırıyorum bazen kıskanmaktan azcık takmasaydım nolurdu
benim ailem çok şey yaptı, biri bütçesine göre davrandılar dediğim için sizinkiler cimrilik yapmışlar demişte, o bütçe bayaaaa bir fazlaydı bilmediğiniz konular hakkında konuşmayın, tabiki erkek tarafı düğün ve altın masrafından dolayı daha fazla masraf yapmış oldu ama eve alınan dizilen eşyalarda yapılan masraflar aynı, hatta çeyizin daha masraflı olduğunu söyleyebilirim hele ki elektroniklere ve çeşitliliğe önem veren biriyseniz. eşimin ailesi bile kendi akrabalarına gururla anlatır bizim kız tarafı bunları bunları yaptı hep bize destek oldular diye. siz böyle konuşmayın şimdi.
yok çok bayılarak evlendim, baştan maddi imkanlarını bu kadar sereceklerini de bilmiyordum, malum maddi işler sona kalıyor. maddiyat konulu bir evlilik değil size burdan malzeme çıkmaz malesef.
o ikram etme, oturup konuşma aşamalarını yaklaşık 30 kere yaptım zaten ben, nişanlandıktan sonra temizlik, yerleştirme düzen vs bu evde baya vakit geçirdim yine burdalardı yine sorun ediyordum taa o zamandan konuştum kayınvalidemle çocuklar beni rahatsız ediyor kucağımdan inmiyorlar işimi yapamıyorum diye, o zamandan beri alıştırmaya çalışıyorum. kayınvalidemde keza oda çocuklarla konuşuyorum ama dinlemiyorlar ben anlamadan kapıdan çıkıp sana geliyorlar seni çok seviyorlar diyor. bu sevginin onları bu eve getirdiğini anlayınca biraz mesafe koymak zorunda kaldım. anlamayınca zaten artık içeri almamaya başladım. sonuçta onlar benim çocuklarım değil nezaket ve sabrında bir sınırı var. kendi kardeşine insan bazen tahammül edemiyor odadan çık diyorsun, başkalarıyla uğraşmak kolay mı