Ooo eşin çok uyanık her türlü zemini hazirlamiş mahkemede rezil olmamak için keşke izin vermeseydin nasil o noktaya geldin neden izin verdinTesekkurler ilgilendiginiz icin ama zaten bakire degilim suan.esim evlendigimiz zaman afedersiniz ama parmak ile bozmustu o zaman.
agustosa kadar süre vermiştin hiç bi değişme olmadımıiyi akşamlar arkadaşlar derdime ortak oldunuz için hepiniz sağolun. uzun bir süre giremedim. artık konuyu kısmende olsa eşimin ailesine açtık ve boşanma kararı aldığımızı.eşimle şuan aynı evde değiliz eşyalarını aldı apart daireye taşındı.hakkımızda hayırlısı herşeyin kayınvalidem daha farklı tepki verir diye bekliyordum.buraya gelecek galiba. ne yapmayalı nasıl davranmayalım bilmiyorum. eşimde ayrı kalmamızın evliliğe iyi geleceğini düşünüyor. hala anlamıyor ayrı kalmamızın sebebi ayrılma yoluna girdiğimiz için. mahkeme şuan adli tatildeymiş. pazartesi yinede dilekçe vermeye gideceğiz. ama biliyorum hepiniz içinizden kızıyorsunuz ama eşime ne kadar kızgın olsamda böyle severken nasıl ayrılacağım bilmiyorum.offfffkii offffff.
GelisMe vardi aslinda ama degisme yoktu. O da esim bosanmak istemedigi icin kendini zorlamaya baslamisti. Ama yine ayni sorunu yasayip birlikte olamiyorduk.agustosa kadar süre vermiştin hiç bi değişme olmadımı
Allah yardımcın olsun. Ne yapmayı düşünüyorsunGelisMe vardi aslinda ama degisme yoktu. O da esim bosanmak istemedigi icin kendini zorlamaya baslamisti. Ama yine ayni sorunu yasayip birlikte olamiyorduk.
Bosanma dilekcesi verecegiz esimin annesi bu hafta sonu geliyor.konusacagiz tekrar.ama inanin insanin severek ayri kalmasi cok zormusAllah yardımcın olsun. Ne yapmayı düşünüyorsun
seviyorsan çok zor devam etsen yine yara alan sen oluyorsun cinsellik olmadan olur mu orasi çoook tartışılır kendin için en doğru karari vermeye çalış yine seversin yine yuva kurarsin bunu da düşün .istersen bi deneme süresi daha ver ama değişen bişey olur mu bilemeyizBosanma dilekcesi verecegiz esimin annesi bu hafta sonu geliyor.konusacagiz tekrar.ama inanin insanin severek ayri kalmasi cok zormus
Dava mı açtınız? Birlikte mi oldunuz? Naptınız?
Birseyi cok merak ettim. Dikkatimi cekti niye eski konulari hortlatiyorsunuz?
Aman diyeyim bulaşmayın. Kib leyip geçin.
Böyle bir mevzuda polemiğe girdiğim için ban yedim. Değmez.
Öyle yapayim bari, rahatsiz edici bir durum.
Bosanma davasi actim simdi dava devam ediyor. Bende tayin istedim.ayni yerde calisyorduk cunku.Dava mı açtınız? Birlikte mi oldunuz? Naptınız?
Kusura bakmazsanız ...eşinizin cinsel tercihi farklı olabilir mi?Ha
Bosanma davasi actim simdi dava devam ediyor. Bende tayin istedim.ayni yerde calisyorduk cunku.