- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
Çabası olmadığı için boşanman daha mantıklıBosanma davasi actim simdi dava devam ediyor. Bende tayin istedim.ayni yerde calisyorduk cunku.
Hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çabası olmadığı için boşanman daha mantıklıBosanma davasi actim simdi dava devam ediyor. Bende tayin istedim.ayni yerde calisyorduk cunku.
ay buda evlılık mı boşan boşan boşan cınselıksız evlılık olmazBenim de eşim diğer her konuda çok iyidir.. el üstünde tutar duyarlıdır şefkatlidir. Aynı zamanda çok erkeksidir. Dışardan anlatsam bana kimse inanamaz... Ama malesef isteği yok. Ayda 1 kez birlikte oluyoruz. O da ön sevişme falan hiç yok... O kısmı uzun tutarsam devamı gelmiyor ve her ikimiz için de yıkım oluyor. En mutlu zamanlarimuz benim adet olduğum zaman bi de bi operasyon için 2 ay cinsel perhiz verilmişti o 2 ay mükemmeldi benim icin... Şimdi ise hamileyim ve en mutlu zamanlarimi yaşıyorum cinsel beklentim olmadığı için... benim eşim libidosunun düşük olduğunu söylüyor. Burda yazan arkadaslarin da yasadigi gibi geceligimi acik bulur birgün hiç havamda değilim der hatta benim eşim de başım ağrıyor demiştir. Hep ben baslatmisimdir 10 denememden 2 si cinsellikle sonuçlanmistir. Bu arada buraya yazmak çok kolay ama çok onur kirici oluyor aglaya aglaya geberiyorum bunlar olurken. Şimdi bebek olucak bi daha bisey yasayacagimizi zannetmiyorum. Bir gün beni deli gibi arzuladigini hayal ediyorum... Kimbilir belki ...
Ne zaman açtınız davayı? Aslında siz hakiki manada karı koca olmadığınız için bir bekaret raporuyla hemen bitivermesi falan lazım, avukat bilmiyor mu bu durumu?Ha
Bosanma davasi actim simdi dava devam ediyor. Bende tayin istedim.ayni yerde calisyorduk cunku.
Inanin ayni boyle tepkiyi ben baskasinin hayatini okurken verebilrdim.ama caresizlik cok kotu bisey.normalde kiskanc bir bayanim.Allahim kimseye bu kadar caresiz birakmasin.Başka bir bayana git ne demek bi bayan eşine Nasıl söyler bunu akıl alır gibi değil
son durumlar ne?Inanin ayni boyle tepkiyi ben baskasinin hayatini okurken verebilrdim.ama caresizlik cok kotu bisey.normalde kiskanc bir bayanim.Allahim kimseye bu kadar caresiz birakmasin.
Canim cok guzel demissinde ama bunlari yapacak ne guc ne istek var.hic bir beklentim yok.sadec bitsin kurtulayim ve zaman her derde deva ya.cabucak yillar gecsin istiyorm.ben yuzumu cok kizartip erkek psikologlar cok konustm artik inan baska birinie daha anlatmak gelmiyo icimden.Yani özür dilerim ayrıntı vereceğim ama, parmakla bozmuşsa da doktor vajinanın darlığından anlar cinsel ilişkinin olmadığını. Bence siz yine bir doktora gidin, durumu anlatıp nasıl ispat edebileceğinizi sorun, belki bir yolu vardır. Ayrıca avukat bu ayrıntıları bilmiyorsa bence yüzünüzü kızartmak pahasına üstü kapalı anlatın. Bir de sizinle birlikle oluyormuş da siz boşanıyormuşsunuz gibi bir iftira da atabilir. Ki bence atacak, ben karımla birlikte oluyordum diyecek.
Aminnn Allah razi olsun..Allah yardimcin olsun guzel kapilar açsın sana..
Davayı ne zaman açtınız? Anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyor anladığım kadarıyla.Canim cok guzel demissinde ama bunlari yapacak ne guc ne istek var.hic bir beklentim yok.sadec bitsin kurtulayim ve zaman her derde deva ya.cabucak yillar gecsin istiyorm.ben yuzumu cok kizartip erkek psikologlar cok konustm artik inan baska birinie daha anlatmak gelmiyo icimden.
Hayir yanasmiyor hala bazi seylerin duzelecegine inaniyor.lafta bir suru seyleer anlatiyor ikna etmek icin.ama bu sefer inanmak istemiyrm.Davayı ne zaman açtınız? Anlaşmalı boşanmaya yanaşmıyor anladığım kadarıyla.
Bence doğru yoldasın....H
Hayir yanasmiyor hala bazi seylerin duzelecegine inaniyor.lafta bir suru seyleer anlatiyor ikna etmek icin.ama bu sefer inanmak istemiyrm.
Düzelse 2.5 yılda düzelirdi. Gençliğinize yazık etmeyin.H
Hayir yanasmiyor hala bazi seylerin duzelecegine inaniyor.lafta bir suru seyleer anlatiyor ikna etmek icin.ama bu sefer inanmak istemiyrm.