2.5 senelik Evlilik ve olamayan Cinsellik..

eşim cinsel haplar aldı yine sonuç aynı. eşime artık bir gün çok samimi olduğumu belirtip farklı bir bayana gidip dene dedim. ama bana belli etmeden tabi.belki sıkıntı ikimizin uyumunda.yok ben başka kadına dokunamam. ama banada dokunmuyorsun işin komik tarafı

bu kısmı ben mı yanlış anladım

Benim de ilgincime gitmişti ilk okuduğumda. Ama insan çaresiz olunca sorunun kökünü bulmak için başka insana bile izin verebiliyor demek ki Çaresizliğin geldiği son noktadır bu. Eşi inşallah düzelir.

Bu sikintini kimse cozemez cunku esin GAY... ozelden yazabilirsin bana... butun gay testlerini anlatirim...

Gay testleri mi?.. hem de bütün gay testleri??
ablacım rica etsem bana da atar mısınız özelden?
Neme lazım birgün lazım olacağı tutar,sizi de bulamayız falan.
Bilmemek mutluluktur, bilmek ise musmutluluktur

Şimdi yorum yapacam hep cinsellikten bahsediyorsun deyip tebelles olacaklar. Siz en iyisi paylaşıma arkadaşlığa muhabbete devam edin.

Bir arkadaşım bu sebep ile bosanmisti bakire olarak 3 yıllık eşinden.. Sonradan anlatmıştı bize de; meğer adam vajinadan tiksiniyormuş.. vajina düşüncesi onda ereksiyon sorunu yapıyormuş.. Bu yüzden kıza sürekli ters ilişki baskısı yapmış.. O zaman ereksiyon olabiliyormus.. tabi bizimki de bosadi gitti cevaben.. Ha unutmadan; hikaye sizinkine çok benzer, bu sürede ne öpüşme ne sevişme.. her gece iki arkadaş gibi sarılıp uyumuslar..
Umarım sizin hikayeniz mutlulukla sonuçlanır..

umarım canım. zaten insanı yıkan şey ümitsizlik ve ben şuan ümitsizliğin dibindeyim. herşeyin hayırlısı

yadırgamayın lütfen. insan gerçekten çaresiz kalınca mantıklı yada sağlıklı düşünemiyor.

ben de baska bir arkadasin dedigi gibi esinizin escinsel oldugunu düsünüyorum.bosanmanizi engellemek icin de kendince bekaretinizi bozma gibi bir yönteme basvurmus.

bakin iki bucuk yiliniz böyle gecmis.kendinize daha fazla eziyet etmeyin ve ayrilin bu adamdan.

cnm 22 sayfanın tamamını okudum ve hakiketten bu nasıl olur aklım almadı..Bugün 1 ağustos ve zamanınızda dolmuş.
buraya yorum yazan bütün bayanların çoğu evli ve erkekleri tanıyan kadınlarız. Biraz özelime gireyim 7 yıllık evliyim, ilk geceden korkan bayanlardandım.Bizim evlilik merasimimiz bitince eve geldiğimizde bizi yakın arkadaşlarımız olan çif evimize kadar çıkardı ve 10 dk oturdular ve Eşim o 10 dk bitene kadar gözlerinin içine baktı resmen kalkın gidin diyordu gözleriye.Onlar gider gitmezde direk gelinliğimi çıkarmaya başladı sonuçta 3 yıl boyunca bu anı bekliyordu. Gerçe benim korkum yüzünden yarım yamalak oldu ama oldu yani.Sağ olsun anlayışlıda davrandı.Sana anlatmak istediğim şey Normal erkekler böyledirler olması gereken budur. Yani çok şaşkınım 1 ay değil 2 ay değil 2.5 yıldan bahsediyorum. Bazı arkadaşlarımız seksi giyin demiş arkadaşlar seksi giyinilecek durumumu kalmış , 2.5 yıl yaa ne seksi giyinmesi.. Evet bazen bu konuda özellikle çocuk olduktan sonra hepimiznkinde bi durulma oluyor fakat bu başka birşey bunu anlamak çok zor.
Evlilikte cinsellik %80 demiş bazı arkadaşlar hayır kızlar evlilik demek cinsellik demek çocuk demek.Cinsellik olmassa evlilik olmaz.Erkeklerde bayanlarda kendilerine ev arkadaşı aramıyor hayat arkadaşı arıyor yatak arkadaşı arıyor çocuğunun annesi veya babası olsun diye evlenir.Yoksa ben baba evimi bırakıp neden evleneyim , oooh kebaptı baba evi şimdi niye fatura ödenecek yok şu olacak yok çocuk okula başlayacak neden bu sorumlulukları alayımki, gezer tozardık hepimiz.Dünyanın kanunu bu. Canım senin eşinin durumu vahim bence.Parmak olayı falan hiç masum değil bence.
Ben bir gün eşimle konuşuyordum ,, bi arkadaşımında böyle 4-5 ayda oluyormuş isim vermeden dolaylı yoldan bi yerde okudum merak ettim diye eşime sordu:sence bir erkek 4-5 ay yapamadan dururmu dedim.Sağlık sorunu yoksa normal işliyorsa herşey 4 ayda bir erkek ne hale gelir biliyormusu dedi patlayacak bomba gibi olur dedi. YANİ UMARIM YAZDIKLARIMDAN BİR ŞEY ÇIKARMIŞSINDIR.Bu saatte otırup bu kadar şeyi sırf senin adına çok üzüldüğüm ve yol göstermek için yazdım.Lütfen mantıklı ol ve hayatına ona göre çiz.Sevgi saygı ve eşin için diğer yazdıkların çok önemli ama cinsellik olmadan bunların önemi yok.Çünkü anne olmanın yolu yataktan geçiyor canım ve sen birgün anne olmak isteyeceksin.Umarım hayatındaki sorunlar çözülür eşinle veya eşinsiz ona sen karar vereceksin.

Ben eşinizin geçmişte cinsel bir istismara uğradığını düşünüyorum. 22 sayfanın tamamını okudum. Eşinizin geçmişinde bir travma olduğundan haberdarsınız. Bu konuda onunla hiç konuşmayı denemediniz mi ? Psikoloğun odasından ağlayarak çıktığını söylemişsiniz.. İktidarsız insan cinselliği dener ama olmaz, sizin eşiniz ise hiç yeltenmiyor. Bu durumda en belirgin sorun çok üzülerek söylüyorum ki bir cinsel travma ve bunun getirisi olan cinsel soğukluk..

Ha bu arada bu parmak meselesini eşinizin size yapmış olduğu büyük bir saygısızlık ve terbiyesizlik olarak nitelendiriyorum. Rabbim yardımcınız olsun.

Psikoloğa gitmek yerine üroloğa gitmeyi neden denemediniz bu koskoca 3 yılda?
Tanıdığım birinde de bu sorun vardı, ameliyat edildi ve problemi ortadan kalktı.
Belki de psikolojik değil, biyolojiktir sorun.
Ve kendini böyle tanımlamamak adına da istemiyor olabilir.
Eşimle birkaç gündür küstüm, naz yapıyorum.
Buna rağmen nasıl yanıma yanaşmıyor diye triplerdeyim.
Siz nasıl 3 yıl dayandınız buna?
Bir kadının eşi tarafından arzulanmamasının hasarını hangi psikolog kaç yılda tedavi edebilir?

2haftadr internet paketim yoktu, ama aklmdaydinz hep, surenizde dolmus, esinzle konustunz mu?
Bni hatrladnz mi bnm esimde 2ayda bi yanasiyor bana, 2-3gundr kavgaliyiz surekli neyimi begenmiyorsun tiksiniyormusun diye adamin basinin etini yiyorm.konusmuyor. bn bisey soyleyince agzina kilit vuruyor resmen, bugun konuscakmisiz bakalim, aksama randevu verdi beyzade.

Hepsini okuyamdim fakat eşin iktidarsiz oldugunu düşünüyorum. Muhtemelen evlenmeden önce kendini denedi durumunun farkinda bunun için kaçıyor cinsellikten burda buklelikedi arkadasimizin konusu vardı onu hatırladım baya oldu ama o boşanmışdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…