2.5 senelik Evlilik ve olamayan Cinsellik..

Konu sahibini bilmiyirumda genel olarak erkeklerde kontrolsuz bir durum var.geneli istekiz bir kismida cok asiri uc istekli.evet cinsellik evliligin ilk yillarindaki gibi olmuuor.ama sizin kide tuhaf bir durum allah yatdimciniz olsun

Biliyorum konu eski ve sadece 2-3 sayfa okudum. Ama soylemeden edemeyecem.

Bir erkek boyle oldugunu bile bile neden bir kadinla evlenir nasil gunahina girer anlayamiyorum!
Simdi yok iste cevre baskisi falan diyeceksiniz, ama o cevre hic kimsenin gunahina girecek kadar onemli degil.
Yazik degil mi kadina evli ama evlilik nasil bisey onu bile bilmiyor. Cok uzuldum size umarim bir cozum bulmussunuzdur

ya ben anlamadım şimdi, konu sahibinin eşi gay mi değil mi ne oldu?

iyi akşamlar arkadaşlar derdime ortak oldunuz için hepiniz sağolun. uzun bir süre giremedim. artık konuyu kısmende olsa eşimin ailesine açtık ve boşanma kararı aldığımızı.eşimle şuan aynı evde değiliz eşyalarını aldı apart daireye taşındı.hakkımızda hayırlısı herşeyin kayınvalidem daha farklı tepki verir diye bekliyordum.buraya gelecek galiba. ne yapmayalı nasıl davranmayalım bilmiyorum. eşimde ayrı kalmamızın evliliğe iyi geleceğini düşünüyor. hala anlamıyor ayrı kalmamızın sebebi ayrılma yoluna girdiğimiz için. mahkeme şuan adli tatildeymiş. pazartesi yinede dilekçe vermeye gideceğiz. ama biliyorum hepiniz içinizden kızıyorsunuz ama eşime ne kadar kızgın olsamda böyle severken nasıl ayrılacağım bilmiyorum.offfffkii offffff.

iyi akşamlar arkadaşlar derdime ortak oldunuz için hepiniz sağolun. uzun bir süre giremedim. artık konuyu kısmende olsa eşimin ailesine açtık ve boşanma kararı aldığımızı.eşimle şuan aynı evde değiliz eşyalarını aldı apart daireye taşındı.hakkımızda hayırlısı herşeyin kayınvalidem daha farklı tepki verir diye bekliyordum.buraya gelecek galiba. ne yapmayalı nasıl davranmayalım bilmiyorum. eşimde ayrı kalmamızın evliliğe iyi geleceğini düşünüyor. hala anlamıyor ayrı kalmamızın sebebi ayrılma yoluna girdiğimiz için. mahkeme şuan adli tatildeymiş. pazartesi yinede dilekçe vermeye gideceğiz. ama biliyorum hepiniz içinizden kızıyorsunuz ama eşime ne kadar kızgın olsamda böyle severken nasıl ayrılacağım bilmiyorum.offfffkii offffff.
agustosa kadar süre vermiştin hiç bi değişme olmadımı

boşandıktan sonra keşke diyeceğiniz bir durumun kalmadığına inanıyorsanız boşanın..
boşandıktan sonra kendinizi suçlamayın..Siz çok çabalamışsınız..
Bakireliğinizden bile onun yöntemiyle vazgeçmişiz..
Siz çok sevmişsiniz belli ama tek taraflı bu kadar sevgi ve fedakarlık bir gün bitiyor..

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun...

Severek ayrılmayı düşünmek bile beni üzüyor sizi anlamaya çalışıyorum. Ama şöyle düşünün siz 2 buçuk 3 sene sabretmişsiniz ve sevdiğiniz adamı beklemişsiniz. Kim ne derse desin evliliğin yüzde ellisinden fazlası cinselliktir. Çünkü cinsel hayatın ve uyumun çiftleri birbirine daha çok bağladığını aşkı daha çok körüklediğine inanıyorum.
Siz de kendinizi '' ben elimden gelen her şeyi belki de fazlasını yaptım'' diye telkin etmelisiniz.
Allah size sabır ve güç versin.
Umarım burada eskisinden daha mutlu olduğunuzu yazdığınız konuları da görebiliriz..

Bosanma dilekcesi verecegiz esimin annesi bu hafta sonu geliyor.konusacagiz tekrar.ama inanin insanin severek ayri kalmasi cok zormus
seviyorsan çok zor devam etsen yine yara alan sen oluyorsun cinsellik olmadan olur mu orasi çoook tartışılır kendin için en doğru karari vermeye çalış yine seversin yine yuva kurarsin bunu da düşün .istersen bi deneme süresi daha ver ama değişen bişey olur mu bilemeyiz

Siz ne kadar sabirli ve cefakar bir insanmissiniz valla tebrik ederim. Durumunuz aklima bir arkadasimi getirdi. Arkadasim aktif gay. Ve 1yil ailesinin uygun gorudugu bir bayanla evli kaldi. Evlerine gidip gelen bir erkek arkadasiyla da cinsel birlikteligi olmus evlilik boyunca. Kadin konduramamis bastan haliyle. Ama sonrasinda olanlar oldu bosandilar. Arkadasim da erkek arkadasiyla birlikte su an. Yani oyle birsey varsa aile falan dinlemeden geri durmak lazim. Hem adama hem kadina yazik.

X