- 16 Nisan 2021
- 788
- 1.080
- 33
Tamamdır.Zaten yumurta toplama Haziran'da olacak transfer Ağustos sonunda olacak.O süreye kadar dikkat etmeye çalışacağım tabi 2-3 kilo daha versem süper olacak.Zatem 2 ay çok dikkat ettim ama son 20 gün bozdum iyice ama iki gündür daha dikkatli yedim ,şu paketli gıdayı şekeri tamamen kesmek gerekecek.Harikasın.
Simdi sen tüp bebek öncesi bol bol maydanoz sulu içecekler hazirla kendine. Vücudun toksinlerden arinsin.
Tüp bebeğe başlamadan 2 hafta önce kes.
Tertemiz vücuda gelsin minik kuşun.
Şunun şurasında pek bir şey kalmamış ama neyse
Bal, pekmez her gün yemen gerekiyor en az 1 tatli kaşığı.
Sebze yemekleri.
Et, tavuk, balık, meyve, yoğurt, su
Bu kadarcık.
Hazir gıda düşmanı burasıTamamdır.Zaten yumurta toplama Haziran'da olacak transfer Ağustos sonunda olacak.O süreye kadar dikkat etmeye çalışacağım tabi 2-3 kilo daha versem süper olacak.Zatem 2 ay çok dikkat ettim ama son 20 gün bozdum iyice ama iki gündür daha dikkatli yedim ,şu paketli gıdayı şekeri tamamen kesmek gerekecek.
Hadi bakalım sizden gaz alarak devam edeceğim bende.Yarin akşama yazarım ne yediğimi içtiğimiHazir gıda düşmanı burası
tam yerindesin.
HemennNiloyatospikk
Minnosprenses
D u t
Catlak-kurabiye
H M
Cookiie
Minik Duduklu Tencere
GeyikliGece
athena
ASSOSyal
Meybuz
Summer-girl
B baby girlL
Kahve __Kokusu
clara
H Hale yada lale
Chocolita
Mintimint
Pembe Lotus
M morpapatya_
BereliPenguen
Ahtapot Anne
@nur
Günün özetini ve raporunu istiyorum kizceler?
Harikasın.Hemenn
Benim işim çok hareketli o yüzden avantajlıyım.
3.5 litre su içildi
1.000 ip atladım
Süper beslendim
Şeker-kaçamak sıfır
40 dakika tüm vücut egzersizleri yaptım
Canım ben onu farklı deniyordum çok daha etkili olıyordu. Bi yerden görmedim 2 kürü birleştirdim diyelim. 2,3 kaşık kadar yogurta pulbiber ,yarım limon,azar azar toz zencefil,zerdeçal ve tarçın karuştırıp yiyodum vucuda hararet veriyor metabolizma hızlandığı için ve çok susatıyorBir kase yoğurt içine az da pul biber .
Ilk defa yapıyorum bakalım.
Göbek eriten diye geçiyor .
Benim Göbek de gidecek mi?
Ben bu gün çok güzel uydum nur diyetini yaptım 3 lütfen fazla su içtim 11.000 adım attımNiloyatospikk
Minnosprenses
D u t
Catlak-kurabiye
H M
Cookiie
Minik Duduklu Tencere
GeyikliGece
athena
ASSOSyal
Meybuz
Summer-girl
B baby girlL
Kahve __Kokusu
clara
H Hale yada lale
Chocolita
Mintimint
Pembe Lotus
M morpapatya_
BereliPenguen
Ahtapot Anne
@nur
Günün özetini ve raporunu istiyorum kizceler?
Günaydın caaanim dün öğlen 2 den beri hiç yemek yemedim birazdan süt içeceğim yemek yiyesim yok
Günaydın canım dizim çok kötü bu gün ne yapacağımı bilmiyorum kramp girdi adım atmakta zorlanıyorum
Gecmis olsun. Evde ona uygun krem vb. var mı?Günaydın canım dizim çok kötü bu gün ne yapacağımı bilmiyorum kramp girdi adım atmakta zorlanıyorum
hiç bakmadım işe geldim merdiven çıkamadım resmenGecmis olsun. Evde ona uygun krem vb. var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?