- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz ye ye sağlıksız kalican bayılıp düşücen bak sonraSabah hurmali yulafimdan sonra su ve kayfe disinda bisi tuketmedim.
Bezelye yemegi yicem simdi bi dilim kepek ekmegi ile... yogurt..
Aksama allah kerim.
Benim de huyum bu iste... bisey yemem.. olum diyetindeyim sanki
Bugun spor erken yapicam cunku adam gelince isten geçe kalimca yorgun uyuyorum..
Spordan once haslanmis yumurta gomerim protein tozu az kalmis içersem herif kizar
Benim de bazı günler iştahım olmuyor yiyemiyorum ama metabolizmam resmen duruyor. Afedersiniz kabız oluyorum o zaman. O yüzden öğün atlamam lazımSabah hurmali yulafimdan sonra su ve kayfe disinda bisi tuketmedim.
Bezelye yemegi yicem simdi bi dilim kepek ekmegi ile... yogurt..
Aksama allah kerim.
Benim de huyum bu iste... bisey yemem.. olum diyetindeyim sanki
Bugun spor erken yapicam cunku adam gelince isten geçe kalimca yorgun uyuyorum..
Spordan once haslanmis yumurta gomerim protein tozu az kalmis içersem herif kizar
afiyet olsun yesil cayi iyi dedin yapayim az midem hazmetsin de , mide kuculunce bi parca da yese insan sisiyoBen yeme işini bitirdim 17.30 itibariyle
Kahvaltı: paylaştığım karışım
Öğle: 1 dilim tahıllı ekmek, 3 dilim hindi füme, kefir
Akşam: fırında sebzeli köfte, 2 dilim ekmek
Gece boyu da filtre kahve, su ve yeşil çay içeceğim
Çok zor canım Allah kolaylık versin. Fiziksel ve psikolojik baya efor sarfediyosun.Bugün çok yoruldum spor yapmaktan değil ama kucugumun tuvalet egitiminden dolayı orayi burayı temizlemekten.
Şu an ölü balık gibi bakışım ölü keçi gibi dışarı çıkmış dilim var.
Aha gene anne dedi.
İnşallah yine bir yerlere çiş yapmadı