- 2 Mart 2021
- 6.812
- 34.248
Bozdum diyeti ben ya bugün çok fenaydi. Sabah simit yedim yanında ne yemedim boş ver. Öğlen çikolatalar şekerler lokumlar yedim. Bugün iki haftanın sonunda ödül gibi olsun mu bana öyle yapalım
Başka da bir sey demiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bozdum diyeti ben ya bugün çok fenaydi. Sabah simit yedim yanında ne yemedim boş ver. Öğlen çikolatalar şekerler lokumlar yedim. Bugün iki haftanın sonunda ödül gibi olsun mu bana öyle yapalım
Ne var la o da bi spor sonuçta konuşturma beni atılıcık topiktenSjsjsjsjsjsjsjsj
Şu adımı nasıl sayıyorsunuz ya ?sabah uyanır uyanmaz koca kupa ılık limonlu su içtim sonra hurmalı yulaf yidim.sonra dışarı çıktım sadece dışarda 3758adım atmışım eve geldim yğksek tempo müzikle göbek atarak temşzlik yaptım öğlen bi elma yidim ikindi gibi bi tane kurabiye ve havuç akşama maknna moyonozli 3 litre su bi bardak çay he bi de gırin ti içtim
Başka da bir sey demiyorum
Telefonun kendi uygulamasından . Eğer gün boyu üzerimde olsa rekortmen olurum kesin.Şu adımı nasıl sayıyorsunuz ya ?
Bayılırım, La Isla Bonita ile başlıyorSon şarkı hadi Nur pes etme yaparsın sen.
Seni seviyorum.
Kendime gazım
Mekik çekmeden uyuma o zaman .
Akşama kadar çok iyi gittim. Akşam eşim tutturdu mantı diye Herkesle birlikte ben de yedim tabii. Bugün kaçamak olduğu için yarın 5 dilim ekmek yemeyeceğim.@Niloyatospikk
@Minnosmeliss
Migrenben
@Catlak-kurabiye
@H M
Cookiie
@Minik Meleklerim
@morportakal
@renksizgokkusagi
ASSOSyal
Meybuz
@Summer-girl
B baby girlL
@Kahve __Kokusu
clara
@Hale yada lale
Chocolita
@Mintimint
@Pembe Lotus
@morpapatya_
@BereliPenguen
@Ahtapot Anne
@nur
Günün özetini ve raporunu istiyorum kizceler?
Sen sabah gör beni Arap atı gibi kosucamMekik çekmeden uyuma o zaman .
O zaman çok şey derim sabah seni okşar okşar severim
Ben sadık kaldım diyete nurum. 5000 adım civarı attım+Dans ettim@Niloyatospikk
@Minnosmeliss
Migrenben
@Catlak-kurabiye
@H M
Cookiie
@Minik Meleklerim
@morportakal
@renksizgokkusagi
ASSOSyal
Meybuz
@Summer-girl
B baby girlL
@Kahve __Kokusu
clara
@Hale yada lale
Chocolita
@Mintimint
@Pembe Lotus
@morpapatya_
@BereliPenguen
@Ahtapot Anne
@nur
Günün özetini ve raporunu istiyorum
Yazayım canım sabah güzel başlamıştım güne öğleden sonra anneme gittim çocuklara birşey hazırlamıştı ucundan azcuk yedim ama  su içmekte 3 litre az kaldı yatana kadar tamamlarım. Birde günlük spor yapma programı indirmiştim inşallah onu yaparsam çok iyi olacak.@Niloyatospikk
@Minnosmeliss
Migrenben
@Catlak-kurabiye
@H M
Cookiie
@Minik Meleklerim
@morportakal
@renksizgokkusagi
ASSOSyal
Meybuz
@Summer-girl
B baby girlL
@Kahve __Kokusu
clara
@Hale yada lale
Chocolita
@Mintimint
@Pembe Lotus
@morpapatya_
@BereliPenguen
@Ahtapot Anne
@nur
Günün en çalışkanım seçiyorum seni dadini balını yerim senin ❤❤❤❤❤Ben sadık kaldım diyete nurum. 5000 adım civarı attım+Dans ettim
3 lt su tamamlıcam
@Niloyatospikk
@Minnosmeliss
Migrenben
@Catlak-kurabiye
@H M
Cookiie
@Minik Meleklerim
@morportakal
@renksizgokkusagi
ASSOSyal
Meybuz
@Summer-girl
B baby girlL
@Kahve __Kokusu
clara
@Hale yada lale
Chocolita
@Mintimint
@Pembe Lotus
@morpapatya_
@BereliPenguen
@Ahtapot Anne
@nur
Farkımız yok ben de öğle abdest aldım namazi zor kıldım.Sevgili i p e k 3 litre su sayesinde abdest tutamaz oldum her vakitte yeni abdest alıyom bacısı . HÖÖÖRRRRMETLER
Sen hepimize birer paket mesane pedi de yolla bu bele olmaz mekik çekün su için demeyi bilin.donlar hep ıslak her hapşurukda .senden ötürü be yaFarkımız yok ben de öğle abdest aldım namazi zor kıldım.
İnat ettim o abdestle 5 sayfa Kuran da okudum sonra devam edemedim .
Kitabi kapattığım gibi tuvalete fırladım.