- 2 Mart 2021
- 6.812
- 34.248
Tatli sohbet eşliğinde bolca su içmeli günlere merhaba dedik bakalım. İnşallah devamı gelir.Bende varım tek içmeye çalışıyorum böyle daha eğlenceli olabilir
Sen de Hosgeldin aramıza.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatli sohbet eşliğinde bolca su içmeli günlere merhaba dedik bakalım. İnşallah devamı gelir.Bende varım tek içmeye çalışıyorum böyle daha eğlenceli olabilir
Hoşbulduk nasıl olucak peki her su ictigimizde burayami yazicazTatli sohbet eşliğinde bolca su içmeli günlere merhaba dedik bakalım. İnşallah devamı gelir.
Sen de Hosgeldin aramıza.
Günde 3 buçuk litre. Çok değil mi ?Uygulamasını indirmiştim . Geçen yaz günde 20 bardak içiyordum
Fazla çıkmışsın bünyeniz alışkın değil galibaAma bugün belki 10 defa tuvalete çıktım.
Bu normal mi kizlar?
14 bardak su içtim.
YokHoşbulduk nasıl olucak peki her su ictigimizde burayami yazicaz
Öyle mi diyorsun?Fazla çıkmışsın bünyeniz alışkın değil galiba
Yok aksine az su içiyorum bazen hiç çay kahve olayı var bende çok o yüzden katilayim tek başına debelenmeyeyim su içmek içinYok
Akşam rapor verebilirsin şu kadar içtim diye.
Sohbet edip soru sorabilirsin.
Mesela ben sorayım sana madem çok su içiyorsun zaten.
Çok mu sık tuvalete çıkıyorsun yoksa benim bağırsaklarda mi bir sorun var ?
Aliskin olmadığım için çok su içmeye bugün çok yorucu geldi devamli tuvalete gitmek.
Tabiki de evetBen de geleyim mi
Ben çok şu içerim ama 3 litre sanmiyorum
Hoşgeldin cnm içeriz inşallah beraberBen de geleyim mi
Ben çok şu içerim ama 3 litre sanmiyorum
Suyu çok içtiğim zaman bende öyleyim normal bir durum tuvalet bekçisi gibi aylılamiyorum kapıdanYok
Akşam rapor verebilirsin şu kadar içtim diye.
Sohbet edip soru sorabilirsin.
Mesela ben sorayım sana madem çok su içiyorsun zaten.
Çok mu sık tuvalete çıkıyorsun yoksa benim bağırsaklarda mi bir sorun var ?
Aliskin olmadığım için çok su içmeye bugün çok yorucu geldi devamli tuvalete gitmek.
Bi gün zehirlenicem biliyorumÖyle mi diyorsun?
Sen 5 litre içen biri olarak kac defa çıkıyorsun?
Böbreğini yorma. Günde 5 litre su çok değil mi ?Bi gün zehirlenicem biliyorum
Saymıyorum ama 10 değil o kesin.
Vücudum istiyor elimde değil bilinçli yapmıyorum. Ben bi de sürahi değil de şişe kullanıyorum 2,5 litrelige dolduruyorum uğraşmıyorum bardakla.Böbreğini yorma.
Kac kilosun?Vücudum istiyor elimde değil bilinçli yapmıyorum. Ben bi de sürahi değil de şişe kullanıyorum 2,5 litrelige dolduruyorum uğraşmıyorum bardakla.
Bazen diyorum ki şeker hastalığımı var bendeHoşgeldin cnm içeriz inşallah beraber
Yarın başlıcam ben bugün olmadı Ama tuvalet konusu sıkıntı bende de ilk mesajımda da yazmıştım üşengeçlikten su içmiyorumAmacımız önce sağlık sonra
Genç kalmak güzellik pürüzsüz bir cilt.
Selulitten arınma
Baş ağrısından kurtulmak.
Enerjik hissetmek
Ve de fit olmak.