Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçi kalaysiz bakir olacakmis, su icinde 8 saat bekleyince baska siseye aktaracakmisiz, öyle icecekmisiz, basladik bakalim.öyle birşey var mı acaba
7 bardak ictim.Su saate kadar gün içinde 12 bardak su içildi .
Vay be nerden nereye ben günde 2 bardak su içemeyen olarak.
Darısı diğer günlerimin başına
Pazardan geldim su içmeye başlicam pazara gitmeden yarım saat evvel içmeyi bıraktım ki pazarda daralmayım
Bizde çok bakır var deniyim o zmanİçi kalaysiz bakir olacakmis, su icinde 8 saat bekleyince baska siseye aktaracakmisiz, öyle icecekmisiz, basladik bakalim.
Verimli bir gün oldu 3 bardak daha içtimMsjimi görünce bir kaç bardak daha içersin diye alıntı yapıyorum.
Saat 10 a kadar bir 5 bardak daha içersen günü kurtarırsın.
Su içmenin bitiş saati gibi bir şeyi var mı ?@ Magnifiaque
@ Aktif Lora
@ Niloyatospikk
@ ozelbir_i
@ Mikan
@ Hifaa
@ Minnosprenses
@ memurhanim
Z Zerre
Drderdimderin
Yarın sabah ilk işimiz tartilmak olsun. ( 7 nisan)
Ve sabahtan başlayalım 2-3 litre su içmeye başlamaya.
(8 nisan )Bir gün sonra sabah aç karnına tekrar tartilin ve kac gr eksilmiş olduğunuzu da yazın çok merak ediyorum.
En çok gobekler üzülecek bu duruma.
Gobeklere elveda diyoruz çünkü.
1 ay sonra neler değişecek vücudumuzda çok merak ediyorum.
Gece yatmadan önceye kadar içmek serbest.Su içmenin bitiş saati gibi bir şeyi var mı ?
Ha tamam o zaman . Sürahi mi ve bardağımı yanıma aldım ve iğne oyası yapıyorum umarım içebilirimGece yatmadan önceye kadar içmek serbest.
Az bile çıkmışsın . Bende suyu çok içince öyle oluyorAma bugün belki 10 defa tuvalete çıktım.
Bu normal mi kizlar?
14 bardak su içtim.
Suyunu içtikçe ellerine can kan güç gelir.Ha tamam o zaman . Sürahi mi ve bardağımı yanıma aldım ve iğne oyası yapıyorum umarım içebilirim
Kasık sıkma egzersizi ile idrarın daha uzun tutma saglaniyormus. Hic denemedim ama duydum.Az bile çıkmışsın . Bende suyu çok içince öyle oluyor
Teşekkür ederimSuyunu içtikçe ellerine can kan güç gelir.
Ne iyi yapmışsın yanına alarak.
Afiyet olsun.
Faydalı olabiliyorsam ne mutluTeşekkür ederim
Aralık ve Ocak aylarında,sürahiyi günde 3 defa bitiriyordum. Şimdi tekrar başladım sayende
Uygulamasını indirmiştim . Geçen yaz günde 20 bardak içiyordumFaydalı olabiliyorsam ne mutlu
Bende varım tek içmeye çalışıyorum böyle daha eğlenceli olabilirFaydalı olabiliyorsam ne mutlu