- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
AMİNNNNNNİnşaallah kuzu sen 60 ben 50 yi göreyim çok amin
clara sum ben diyet yapmıyorum ne bulduysam yiyorum ama az yiyorum mideninin üçte birini dolduruyorum peygamber efendimizin sünnetini uyguluyorum. birde yürüyorum şuan 10 bin adım oldu bile mesala
Duanin sonuna insallah deme cicim, sadece amin deBen de 55 i inşallah amin
Neden?Duanin sonuna insallah deme cicim, sadece amin de
Şifa ve bol kilo vermeler dilerim canummm
Arapca anlamdan hareketle.Neden?
Anladım canım sağolArapca anlamdan hareketle.
İnsallah Allah dilerse demek. Dilerse kabul etmeyebilir yani, duadan öyle bir anlam cikmamasi icin.
Mutlaka kabul etsin istedigimiz icin. Bitirirken amin deyip kapatiyoruz duayi.
Hocalar böyle demeye başladı :)
Hastayim ama öpebilir miyim?Anladım canım sağol
inşallahh işe yarar yaramazsa bırakırım hiç affetmemŞifa ve bol kilo vermeler dilerim canummm
Mâşâallah sanaCanummmm bak
Enfeksiyon hastalığımdan sonra üstüne 4 5 gibi kilo vermişim ve ustüne tabi gaza geldimm
clara
Eki Görüntüle 2920127
2 arkadaş dışarda çalışıyor, digerleri ev hanimi bildigim kadariyla.Peki bu şekilde beslenenler çalışıyor musunuz? Evde olsam ancak o zaman bu şekilde beslenebilirim çocuk falan yoksa tabi
evettt emmoşşMâşâallah sana
Sardunya degil mi o arkadaki arkadas?
Kız ben de pek severim sardunya. Ama sabirli degilim, bakamiyorum pek.evettt emmoşş
ben yeni evliydimm o zamann 4 senedir benimle beraber okadar seviyorumki beni hiç bırakmadıı
çiçekleri bi açar gider tekrar hemen başka yerden açarr kış geldii yavaştan yavaştan açılmaya başladıı
yazın hiç açılmıyor sadece yaprakları duruyor
pembişleriii yapraklarda coşuyorr
yaaa belki yerini sevememiştirr emmoşummKız ben de pek severim sardunya. Ama sabirli degilim, bakamiyorum pek.
Evde kalirken belediye basvuran kadinlara hediye etmisti domates biber fideleri ve bir de sardunya cicek. Kurudu gitti tekrar acmadi benimki, ben de kıydım attim topragini bahceye
Yok. Sürekli tuvalete gitmek ve o yorgunluğa hiçbir şey yememek insanı zorlar. Ev sakin genel olarak ve istediğinde uzanabilirsin mesela. İlgimi çekti ama bana göre değilmiş sizlere başarılar2 arkadaş dışarda çalışıyor, digerleri ev hanimi bildigim kadariyla.
Calisirken de zor olmaz ya, oruc tutmuş gibi düşünürsek. Olmaz mı
Sabah güneşi üstündeydi, ondan mı cok kuruyordu acaba, cok kuru görünce sık sulardım, benden mi oldu acaba hic bilmiyorum, geettiii getti getti. Seneler önce sıklamen rengi yine almıştım, yine bakamamistim, baskasina vermistim.yaaa belki yerini sevememiştirr emmoşumm
hafif güneşte alması gerek ama olduğu yerdede serin olcak
benim şansıma çok iyi gidiyor o sardunya giderse ben oturur ağlarım okadar seviyorumm