Aslinda başlığı 2 litre olarak degistirebilirsem iyi olur bi bakayımYok. Sürekli tuvalete gitmek ve o yorgunluğa hiçbir şey yememek insanı zorlar. Ev sakin genel olarak ve istediğinde uzanabilirsin mesela. İlgimi çekti ama bana göre değilmiş sizlere başarılar
teşekkür ederim emmoşummSabah güneşi üstündeydi, ondan mı cok kuruyordu acaba, cok kuru görünce sık sulardım, benden mi oldu acaba hic bilmiyorum, geettiii getti getti. Seneler önce sıklamen rengi yine almıştım, yine bakamamistim, baskasina vermistim.
Seninki güzel masaallah, birbirinizden ayrilmayin güzeller
Kazene yaz cnm
Ahhh nur gittimi noluyorKazene yaz cnm
Amanıııın sen hâlâ yaşıyon dey mi kuzum
Benimki zayıfla diyor herifclara canuummmmm şu 4günde 2.5kilo vermişim
Enfeksiyondan sonra gaza gelince dedim vermişken devam ediyim esim diyo herhalini seviyorum sıkma kendini diyo
Her erkek aynı değill migimm beaa vallaaa benimki etli butlu seveyyBenimki zayıfla diyor herif
Ben etli butluyum da zayıf halimi hiç görmedi evlendigimden beriHer erkek aynı değill migimm beaa vallaaa benimki etli butlu seveyyama ben buaralar rahatsız oldum gaza gelmisken veriyim belki bebük böyle tutulur dedim şansımı deniyelum
Hee yok canım okadarda almam zaten sağlıklı değill düzenli beslenmek önemliBen etli butluyum da zayıf halimi hiç görmedi evlendigimden berikilo alırsan adam en son zayıfla der bence hiç alma aynı kal :)
Apartmanda yok mu bizim buralar sabahleyin işe gittigimde kadınlar yürüyor bende o zaman takımlardayım dedim ki acaba kadınlarda kadınlar kulubune mi takılıyor diye aklımı erememişimHee yok canım okadarda almam zaten sağlıklı değill düzenli beslenmek önemli
Bende evlendim aldım zaten maalesef sürekli evdeyim hareket ev içinde yetiyomu sanki hep yürüyüş lazım burda tenha biyer bide tekbaşıma hiç sevmem yürümeyii buyüzden ama bigün onuda kendimi gaza getirecem
Aboovv 20bin ayaklar kopuk resmenn ben enfazla 15bin attım ustüne çıkamadımApartmanda yok mu bizim buralar sabahleyin işe gittigimde kadınlar yürüyor bende o zaman takımlardayım dedim ki acaba kadınlarda kadınlar kulubune mi takılıyor diye aklımı erememişimvakla yürüyolar bide tanıdık vardı hergün 20 bin adım ata ata hemen kilo vermiş bide 20 bin benim yürüyüş anlamda en büyük rekoru 20 bindi
Valla takımlar yarışıyor katıldım o zaman hergün adım 20 bine yakllaşmaya çalıştım ama yarışma bitmek üzereyken tamamladım 20 biniAboovv 20bin ayaklar kopuk resmenn ben enfazla 15bin attım ustüne çıkamadım
Benim oturduğum yer site ben kolay kolay kimseyle kaynaşamam kuzumm bikaçkişi var oda hep çoluk çocuklu sıkıldım çocuğun içinde olmaktan etkileniyorum birden bire havalarda iyi güneş beni çarpmaz enazından haftaya başlarım daha çabuk veririm enazından
Leslie yap en iyis :) mesela dizi izliyom kalk leslie tap dalıp gider oAboovv 20bin ayaklar kopuk resmenn ben enfazla 15bin attım ustüne çıkamadım
Benim oturduğum yer site ben kolay kolay kimseyle kaynaşamam kuzumm bikaçkişi var oda hep çoluk çocuklu sıkıldım çocuğun içinde olmaktan etkileniyorum birden bire havalarda iyi güneş beni çarpmaz enazından haftaya başlarım daha çabuk veririm enazından
Yapıyorum canım alışık değilimmLeslie yap en iyis :) mesela dizi izliyom kalk leslie tap dalıp gider o
Dahamı iyi oluyo öyle ben hiç katılmadımValla takımlar yarışıyor katıldım o zaman hergün adım 20 bine yakllaşmaya çalıştım ama yarışma bitmek üzereyken tamamladım 20 biniçok eğlenceliydi özlüyorum yarışları