2,5 litre su

Yok. Sürekli tuvalete gitmek ve o yorgunluğa hiçbir şey yememek insanı zorlar. Ev sakin genel olarak ve istediğinde uzanabilirsin mesela. İlgimi çekti ama bana göre değilmiş sizlere başarılar🙋🏽‍♀️
Aslinda başlığı 2 litre olarak degistirebilirsem iyi olur bi bakayım 🙂

Sabah güneşi üstündeydi, ondan mı cok kuruyordu acaba, cok kuru görünce sık sulardım, benden mi oldu acaba hic bilmiyorum, geettiii getti getti. Seneler önce sıklamen rengi yine almıştım, yine bakamamistim, baskasina vermistim.

Seninki güzel masaallah, birbirinizden ayrilmayin güzeller 🥰❤️
teşekkür ederim emmoşumm
işte çok güneş altında durursa kurur benim camdan yansıtma oluyorr güneş vuruyor ama çok değill
💋💋 olsunn boşver o zaman :KK70:

Çarşı pazar gezilir 🤣🤣 clara clara
IMG_20210922_212140~2.jpg

clara clara canuummmmm şu 4günde 2.5kilo vermişim🤭
Enfeksiyondan sonra gaza gelince dedim vermişken devam ediyim esim diyo herhalini seviyorum sıkma kendini diyo :olamaz:

Her erkek aynı değill migimm beaa vallaaa benimki etli butlu seveyy 😁 ama ben buaralar rahatsız oldum gaza gelmisken veriyim belki bebük böyle tutulur dedim şansımı deniyelum🙈
Ben etli butluyum da zayıf halimi hiç görmedi evlendigimden beri 😅😅😅 kilo alırsan adam en son zayıfla der 😆😆 bence hiç alma aynı kal :)

• Komik
Reactions: Jou
Ben etli butluyum da zayıf halimi hiç görmedi evlendigimden beri 😅😅😅 kilo alırsan adam en son zayıfla der 😆😆 bence hiç alma aynı kal :)
Hee yok canım okadarda almam zaten sağlıklı değill düzenli beslenmek önemli
Bende evlendim aldım zaten maalesef sürekli evdeyim hareket ev içinde yetiyomu sanki hep yürüyüş lazım burda tenha biyer bide tekbaşıma hiç sevmem yürümeyii buyüzden ama bigün onuda kendimi gaza getirecem 😁

Hee yok canım okadarda almam zaten sağlıklı değill düzenli beslenmek önemli
Bende evlendim aldım zaten maalesef sürekli evdeyim hareket ev içinde yetiyomu sanki hep yürüyüş lazım burda tenha biyer bide tekbaşıma hiç sevmem yürümeyii buyüzden ama bigün onuda kendimi gaza getirecem 😁
Apartmanda yok mu bizim buralar sabahleyin işe gittigimde kadınlar yürüyor bende o zaman takımlardayım dedim ki acaba kadınlarda kadınlar kulubune mi takılıyor diye aklımı erememişim 😆😆😆 vakla yürüyolar bide tanıdık vardı hergün 20 bin adım ata ata hemen kilo vermiş bide 20 bin benim yürüyüş anlamda en büyük rekoru 20 bindi 😅😅

• Komik
Apartmanda yok mu bizim buralar sabahleyin işe gittigimde kadınlar yürüyor bende o zaman takımlardayım dedim ki acaba kadınlarda kadınlar kulubune mi takılıyor diye aklımı erememişim 😆😆😆 vakla yürüyolar bide tanıdık vardı hergün 20 bin adım ata ata hemen kilo vermiş bide 20 bin benim yürüyüş anlamda en büyük rekoru 20 bindi 😅😅
Aboovv 20bin ayaklar kopuk resmenn ben enfazla 15bin attım ustüne çıkamadım 😁
Benim oturduğum yer site ben kolay kolay kimseyle kaynaşamam kuzumm bikaçkişi var oda hep çoluk çocuklu sıkıldım çocuğun içinde olmaktan etkileniyorum birden bire havalarda iyi güneş beni çarpmaz enazından haftaya başlarım daha çabuk veririm enazından 🤷‍♀️

Benim oturduğum yer site ben kolay kolay kimseyle kaynaşamam kuzumm bikaçkişi var oda hep çoluk çocuklu sıkıldım çocuğun içinde olmaktan etkileniyorum birden bire havalarda iyi güneş beni çarpmaz enazından haftaya başlarım daha çabuk veririm enazından 🤷‍♀️
Valla takımlar yarışıyor katıldım o zaman hergün adım 20 bine yakllaşmaya çalıştım ama yarışma bitmek üzereyken tamamladım 20 bini 😆😆😆 çok eğlenceliydi özlüyorum yarışları 🤗🤗

• Beğen
Leslie yap en iyis :) mesela dizi izliyom kalk leslie tap dalıp gider o 😍

• Komik
Valla takımlar yarışıyor katıldım o zaman hergün adım 20 bine yakllaşmaya çalıştım ama yarışma bitmek üzereyken tamamladım 20 bini 😆😆😆 çok eğlenceliydi özlüyorum yarışları 🤗🤗
Dahamı iyi oluyo öyle ben hiç katılmadım 🤗

X