Yapıyorum canım alışık değilimm
Takımlar kapandı şimdiDahamı iyi oluyo öyle ben hiç katılmadım
Gelirr geneTakımlar kapandı şimdi
İnşallah :)Gelirr gene
Ne güzel. Tebrikler. Ben de verecem. Bakma kocalara, onlarin coguna göre kadin nefes alsin yeter. Biz kendimiz icin kilo verelim. Ben kendimi kilolu sevmiyorum. :)))clara canuummmmm şu 4günde 2.5kilo vermişim
Enfeksiyondan sonra gaza gelince dedim vermişken devam ediyim esim diyo herhalini seviyorum sıkma kendini diyo
doğrudurr canımm tabiikii öyle inşallah bırakmamNe güzel. Tebrikler. Ben de verecem. Bakma kocalara, onlarin coguna göre kadin nefes alsin yeter. Biz kendimiz icin kilo verelim. Ben kendimi kilolu sevmiyorum. :)))
Efet :)))konu değiştirme alakalımı kızz
aslında iyiydii o konu emma ile beraber falan diye güzeldiiiEfet :)))
Göz önünde olmayı sevmiyom be canaslında iyiydii o konu emma ile beraber falan diye güzeldiii
olsunnn hayırlısı olsun inşallahhh
Doğruduurr canımmm bugünde çok zor içtim o dukan çayııGöz önünde olmayı sevmiyom be can
Birakiver madem zorlama vücudunuDoğruduurr canımmm bugünde çok zor içtim o dukan çayıı
nedensee 3 4 gün sonra böyle bi mide rahatsız olmaya başlıyorr sanırım 4 gün oluyor bana ya fazlası iyi gelmiyor heraldee
Yaşıyorum yeni rekorlara koşuyorum kuzuAmanıııın sen hâlâ yaşıyon dey mi kuzum
Ben yere yapışırdım, kimse de kaldiramazdi herhalde bu sayiylaaa
Ediyorumm canuumBirakiver madem zorlama vücudunu
Yemene dikkat ediyor musun
emmoş istedi canoo Göz önünde olmayı sevmiyorum dedi de oyüzdenKIZ NİYE 2.5 LT OLDU BU TOPİK
3'ü herkes içemiyo, 3 çok bacımKIZ NİYE 2.5 LT OLDU BU TOPİK
Anladım canım benim3'ü herkes içemiyo, 3 çok bacım
Hepimiz fit olup mit'e gitcez beybi nasıEmma ile mit fit yoluna