2,5 litre su

Hele hele kış gelince emmoşş su pek bi zorluyor bizi onun yerine dukan çayına başladım 1 haftalık için bakalum neler olcak üstüne suda iciyorum
Ben de bi bakayim neydi o diye :)

Reactions: Jou
Ben de 3 kilo versem yetecek ama hedef az olduğundan sanırım bur türlü veremiyorum Emma bana da yardım et lütfen.
Yeni diyet fikirlerine açığım
Hedef az oldugundan degil de baska seylere canimiz sıkıldığı icin üstüne düşmüyor gibiyiz bence. Ne dersin?

Bilyormusum emmoşumm istersen yolliyim resmi
Fark etmez beybi bakarim netten elde telefon nasilsa marka fark ediyorsa gönder tabii bakalim seninki hangisi (gerçi açık mi aldin kapali paket mi bilmiyom ya).

Haaa o benim icebilecegim bir sey degilmis ya, tarcin mideme dokunuyor benim, limon baska yerime :)) sag ol.

clara sum ben diyet yapmıyorum ne bulduysam yiyorum ama az yiyorum mideninin üçte birini dolduruyorum peygamber efendimizin sünnetini uyguluyorum. birde yürüyorum şuan 10 bin adım oldu bile mesala

Haaa o benim icebilecegim bir sey degilmis ya, tarcin mideme dokunuyor benim, limon baska yerime :)) sag ol.
Tamam emmoşumm gaza getir benii amaa ama tarcın yok tu bende bi limon yeşilçay madenduyu vesu deniyorum bakalım işe yarayacakmı bukadarherkes övdüğüne göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…