Sabah şekeri düşük uyaninca erken kahvalti yapiyoz mecbur, bünye buna da alışır kanımcaBenim de kaziniyo ama yemiycem.
Sabah biraz şekeri düşük uyanirim :)
Çok sevindimVardır bir hayır canusu
Ben de 3 kilo versem yetecek ama hedef az olduğundan sanırım bur türlü veremiyorum Emma bana da yardım et lütfen.Diyete ve egzersize devam edip hedefim olan 2.5 kiloyu verecegim, zayif hallerime dönmek istiyorum kızlar
ASSOSyal
C ceycey0406
Minnosprenses
i p e k
RUJLU KIZ
Kahve __Kokusu
Jou
Suya da devam etmeli de mevsim degisip benim ayak üşüme zamanlarım geldiği icin su konusunda temkinliyim
Hele hele kış gelince emmoşş su pek bi zorluyor bizi onun yerine dukan çayına başladım 1 haftalık için bakalum neler olcak üstüne suda iciyorumDiyete ve egzersize devam edip hedefim olan 2.5 kiloyu verecegim, zayif hallerime dönmek istiyorum kızlar
ASSOSyal
C ceycey0406
Minnosprenses
i p e k
RUJLU KIZ
Kahve __Kokusu
Jou
Suya da devam etmeli de mevsim degisip benim ayak üşüme zamanlarım geldiği icin su konusunda temkinliyim
Ben de bi bakayim neydi o diye :)Hele hele kış gelince emmoşş su pek bi zorluyor bizi onun yerine dukan çayına başladım 1 haftalık için bakalum neler olcak üstüne suda iciyorum
Hedef az oldugundan degil de baska seylere canimiz sıkıldığı icin üstüne düşmüyor gibiyiz bence. Ne dersin?Ben de 3 kilo versem yetecek ama hedef az olduğundan sanırım bur türlü veremiyorum Emma bana da yardım et lütfen.
Yeni diyet fikirlerine açığım
Biliyormusun emmoşumm istersen yolliyim resmiBen de bi bakayim neydi o diye :)
Fark etmez beybi bakarim netten elde telefon nasilsaBilyormusum emmoşumm istersen yolliyim resmi
Yok canum kendim yapıyorum evde bak böyleFark etmez beybi bakarim netten elde telefon nasilsamarka fark ediyorsa gönder tabii bakalim seninki hangisi (gerçi açık mi aldin kapali paket mi bilmiyom ya).
emmoşş beni de gaza getir ama şimdi değil düğüden sonraDiyete ve egzersize devam edip hedefim olan 2.5 kiloyu verecegim, zayif hallerime dönmek istiyorum kızlar
ASSOSyal
Wilma11
C ceycey0406
Minnosprenses
Chocolita
Simurgp
i p e k
RUJLU KIZ
Kahve __Kokusu
Jou
Mintimint
Düğünden sonra balayında ipin ucu iyice kaçar tut şimdiden sen ipin ucunu en iyisi canımemmoşş beni de gaza getir ama şimdi değil düğüden sonra
ya kahvem zor vallah tutamıyorum gideceğim diye annem sevdiğim yemekleri pişiriyor iş yerinde ki ablada aynı tutamıyorumDüğünden sonra balayında ipin ucu iyice kaçar tut şimdiden sen ipin ucunu en iyisi canım
Tamam emmoşumm gaza getir benii amaaHaaa o benim icebilecegim bir sey degilmis ya, tarcin mideme dokunuyor benim, limon baska yerime :)) sag ol.
Kıyamam yaaaaya kahvem zor vallah tutamıyorum gideceğim diye annem sevdiğim yemekleri pişiriyor iş yerinde ki ablada aynı tutamıyorum
spor yapacağım kafaya koydum canım vallah ben 60 g göreceğimKıyamam yaaaayürü artık kuzum sende öyle yak bari
İnşaallah kuzu sen 60 ben 50 yi göreyim çok aminspor yapacağım kafaya koydum canım vallah ben 60 g göreceğim
Suya devam canımDiyete ve egzersize devam edip hedefim olan 2.5 kiloyu verecegim, zayif hallerime dönmek istiyorum kızlar
ASSOSyal
Wilma11
C ceycey0406
Minnosprenses
Chocolita
Simurgp
i p e k
RUJLU KIZ
Kahve __Kokusu
Jou
Mintimint