- 21 Ağustos 2015
- 31.361
- 95.085
- 37
- Konu Sahibi Neredenbaksantutarsizlik
19 aylık alan kres özel kresdir.Ben 3 yaşında anaokulana verdim kızımı çok hevesliydi ona anlatmıştım biraz okulu işte arkadaşların olacak resim çizeceksin oyun oynayacaksın vs baya anlattım okulun nasıl bir yer olduğunu anlattıkça oda çok sevdi 3 4 ay hergun hastaydı yeri geldi hastanede yattık yeri geldi bir hafta evde yatti ilaçlar buhar makineleri iğneler öyle geçti suan yine hasta vitamin ilaçlarıyla devam ediyorum artık 10 gunde bir antibiyotik kullaniyoruz nerdeyse birde o yaşta kreşe vermenin bir eksisini daha soyliycem cocuk daha derdini anlatacak yaşta değil Allah korusun çocuğu azarlarlar bagirirlar şiddet olur felan anlatamaz öğretmen yada yardım abla yapmasada orda en az 10 15 çocukla olacak arkadaslarindan biri yapabilir haberiniz olmaz..artıları ne derseniz kesinlikle çok iyi sosyellesiyirlar hayal dünyaları gelişiyor yeni sorular yeni şeyler öğreniyorlar boyama oyun hamuru gibi şeylerle uğraşırken el ve parmak kasları gelişiyor güçleniyor paylaşmayı öğreniyorlar vs güzel yanlarida var yani
Ne azarı ne bagırması.
Herseyini wpdan atıyorlar gün icinde.
Fotosunu videosunu
Kac milyor o kresler ablacım biliyon mu sen?Cocuga bagırmayı bırak yel esse atıyorlar
Camiavlusuna bırakmıs gbi kadın dramatize ettiniz olayı