Hahahhhaİtfaiye hortumu mübarek. Bacim sen işiyor olmayasın
Mesela ben : ( ulkecek aglariz valla:))Hâlâ taşınmadı konu... önemli bir konu +18 e tasinirsa bir sürü üye yararlanamaz.
Brn hiç org olmadım o zaman bi damla bile yok
Bilmemki.. erkek olan gelsin:)Yinede bir kadın olarak orda burda konuşulması malzeme olunması iyi olmaz
deme öyleMesela ben : ( ulkecek aglariz valla:))
He iste bende yazamiom.. diom ztn pro olsam demek bu konulardan cikamam ha bire ban yerim.. hos bu gecede olacagi o : (deme öyleben sana yazarım taşınirsa ama oraya taşınınca pek yazan olmuyor prolardan
Demekki ulkenin yarisi yalan soluyo bu konuda:)Ben çok sevindim böyle bir konu açılmasına ve de kapatılmamasına. Yıllardır takip ediyorum ama asla böyle bir konu açamazdım. Evliliğin olmazsa olmazı cinsellik. Ama orgazm olan kadın sayısı yok denecek kadar az. E reelde bunu kiminle konuşursun. Bi gün kardeşime dedim yarım saat kaçamak yaptık çocuklar yokken diye güldü aa yarım saatcik mi diye. Soramadım tabi sizde ayıp olmasın da kaç saat diye. En açık konuşmamız bu. Zaten onda da yarım saat diye attım hepi topu 10 dk
İtfaiye hortumu mübarek. Bacim sen işiyor olmayasın
Yani bence öyleDemekki ulkenin yarisi yalan soluyo bu konuda:)
Goruyorsunuz goruyorsunuz Bir vajinanin dramini goruyorsunuz
BizimYani bence öyle
Hocam tuvalete gidebilir miyiz hüzünlü vajina ağlıyo şu an
Ben çok sevindim böyle bir konu açılmasına ve de kapatılmamasına. Yıllardır takip ediyorum ama asla böyle bir konu açamazdım. Evliliğin olmazsa olmazı cinsellik. Ama orgazm olan kadın sayısı yok denecek kadar az. E reelde bunu kiminle konuşursun. Bi gün kardeşime dedim yarım saat kaçamak yaptık çocuklar yokken diye güldü aa yarım saatcik mi diye. Soramadım tabi sizde ayıp olmasın da kaç saat diye. En açık konuşmamız bu. Zaten onda da yarım saat diye attım hepi topu 10 dk
öğrenci dersine çalış vajinanın aglanma sırası degilHocam tuvalete gidebilir miyiz hüzünlü vajina ağlıyo şu an
Yahu cevap verme.ne kadar komiksin ya harikasın süper
Yahu cevap verme.
Ben okuyup, cehalete bak
Bunkara mı gülüyor bu goncagüller diye iç geçirdim.
Kezbanlara sevişmeli konu lazım
Ki
Saçma sapan görgüsüz şaka yapıp gülen emoji koysunlar.
Sinir bozucu, cahil, gün görmemiş, koca ağzına bakan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?