• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

+18 derdim :( orgazm icin azalan umudum

Konularda Kezban ismini kullanarak yorum yapmak yasak hanımefendi
Çiğnedim yasağı
Hanfendi.
En fazla sabaha gri olurum. Cezam çoktan kesilmiştir.
Durduk yere bana niye yazdınız?
Yazmayın.
Kezban derim. Haa

Bizim
Millet abartio bazi seyleri bacim:) ahanda bak kiz konu acmis burda bile kocalarin seyind kdr geliodu tutmasam yani :)) yaw hadi erkekler gurur yapio sole yaparim bole yaparim diyo.. ama kadinlarda yalan soluyo.. ne bilim hem konusmak tabu olmus gibi hemde havasini atiyoruz kadinli erkekli :) burda bile deseki biri kocam 2 dk da bosaliyo kalibimi basarimki burda.. aaaaa benim
Kociskom su kdr zmnda bosaliyo diye yazanlar cikacaktr. He kimi tecrubesini paylasmk icin kimide nispet etmek icin.. kimide hava atmk icin:) pipicilik her yerde yani

Kesinlikle katiliyorum.
Erkekler de var bu kadinlar da da.
Aslina bakarsan iki tarafta da mutsuzluk orani cok yuksek.
Ama herkes number 1.
Gurur meselesi.

Kesinlikle katiliyorum.
Ama herkes number 1.
Gurur meselesi.
Sen nerelerdesin ya?
Akıllı yoruma ihtiyacı var buraların
:)

Kesinlikle katiliyorum.
Ama herkes number 1.
Gurur meselesi.
Aynen.. sorsan herkesin cinselligi evliligi super.. bu BDV nedense kocam beni istemiyolarla libidosu dusuklerle dolu :) guzel olan cinselliklerde var tabii.. ama hic bise gozuktugu gibi degil bence.. ve okuyoruzki biz kadinlar gene baskalarini mutlu etmek icin yasiyormusuz yazikki

Niye her konunun mokunu cikariyorsunuz yahu. Her konuda sidik yaristirdiginiz gibi gelip burda da salak salak bilmem kac bardak bosaliyoruz muhabbeti yapmissiniz. "Benimki 1,5 bardak, aaa senin ki yarim bardak mi, bir kasik bosaliyorsan sen öl"
Ne kadar sacma salak gorgusuz cahil cühela varsa hepsi kk da. :olamaz:
Siteye tc ile uyelik olmaz da ama keske bir zeka testi, ya da bir genel gorgu testi, adab-i muaşeret testi olsa da oyle alinsa.

Son düzenleme:
Kadınsınız, cinsellik ayıp değil, hayatın bir parçası, her sorun gibi cinsellikle ilgili sorunlarda konuşulmalı ama bir adabı, bir kuralı, bir üslubu olmalı.
Ne dilinizde ayar var ne yazdıklarınızı ben ne yazıyorum deyip süzgeçten geçiriyorsunuz, köşebaşındaki kahvede pişpirik oynarken x'in karısıyla yatak muhabbetinin döndüğü ortama döndürmüşsünüz resmen, eşleriniz sizlerin mahremini bu kadar detaylandırsa boşama sebebiniz olurdu.

Bence sizin başka sorunlarınız var.

Bebeği olmayanlar için hep "yatağa bebek yapacağız diye girmeyin, bu düşünceden vazgeçin.. Aksine sevişmek için eşinizi arzuladığınız için bu birliktelikten zevk almak için girin" derler.
Duydunuz mu bilmem.

Bence sizde orgazmı bir yok edin kafanızdan. Sizde eşinizi sevdiğiniz için yatağınıza yatın. Öyle detaylı anlamışsınız ki orgazmı çok ileri derece sorun etmişsiniz.

İtfaiye hortumu mübarek. Bacim sen işiyor olmayasın:KK53:
Konuya sadece bilgi vermek amacıyla yorum yaptım idrar kaçırma olabilir dendiğinde yaşayan biri olarak açıklık getirmek istedim. Bu bartholin bezlerinin salgıladığı bir sıvıdır. Tekrar tekrar alintilayip aynı soruyu sormayın lütfen. Teşekkür ederim

:KK70:
Ozellikle yumurtlama doneminde dedigine gore servikal akinti ile karistiriyor olabilir.
O cok baska bir sey ki oda 1 su bardagini doldurmaz.
Servikal akıntı çok farklı bişey onun için ilişkiye ihtiyaç yok malumunuz..

Herkes yaşayacak diye bir sey yok siz yasamiyorsunuz diye insanları yok efendim idrar kaçırıyorsun yok efendim servikal akıntı ile karıştırıyorsun diye yaftalamayin lütfen.

Bahsettiğim sıvı yoğun değil adeta su gibi bir şey renksiz kokusuz kasılma ve titreme ile geliyor sonrasında tuvalette gittiğinizde normal miktarda idrara cikabiliyorsunuz.

Öyle bir carpitildi ki yazdığıma pişman oldum yani.

Cok güzel muhabbetler de döndü cinsellik ayıp değil, ama herkesle ulu orta konuşulacak bı konu hiç değil. Hele ki genelleme yapmayıp bizzat yatak odasını anlatmak eşinin hakkini muhafaza etmemek olur. Bir derdin bir sıkıntın dahi olsa bu kadar aşağı inmemeli yorumlar diye düşünüyorum.

Selametle..

Konuya sadece bilgi vermek amacıyla yorum yaptım idrar kaçırma olabilir dendiğinde yaşayan biri olarak açıklık getirmek istedim. Bu bartholin bezlerinin salgıladığı bir sıvıdır. Tekrar tekrar alintilayip aynı soruyu sormayın lütfen. Teşekkür ederim
kızma yaa espri de mi yapmayak? :63:
Polemik falan çıksın diye yazmadım yani

Back