- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Çiğnedim yasağıKonularda Kezban ismini kullanarak yorum yapmak yasak hanımefendi
Hanfendi.
En fazla sabaha gri olurum. Cezam çoktan kesilmiştir.
Durduk yere bana niye yazdınız?
Yazmayın.
Kezban derim. Haa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çiğnedim yasağıKonularda Kezban ismini kullanarak yorum yapmak yasak hanımefendi
Bizim
Millet abartio bazi seyleri bacim:) ahanda bak kiz konu acmis burda bile kocalarin seyind kdr geliodu tutmasam yani :)) yaw hadi erkekler gurur yapio sole yaparim bole yaparim diyo.. ama kadinlarda yalan soluyo.. ne bilim hem konusmak tabu olmus gibi hemde havasini atiyoruz kadinli erkekli :) burda bile deseki biri kocam 2 dk da bosaliyo kalibimi basarimki burda.. aaaaa benim
Kociskom su kdr zmnda bosaliyo diye yazanlar cikacaktr. He kimi tecrubesini paylasmk icin kimide nispet etmek icin.. kimide hava atmk icin:) pipicilik her yerde yani
Hee valla öyle dedi. Yarım saat için çorabını bile çıkarmazmış şımarık yaa hep arsızdı zaten o küçüklüğünden beriYarım saatçik mi dedi? :)
Tövbe tövbe esas yarım saatten fazla yapan napıyo anatomi baştan yazılır diye düşünüyorum ben.
Sen nerelerdesin ya?Kesinlikle katiliyorum.
Erkekler de var bu kadinlar da da.
Aslina bakarsan iki tarafta da mutsuzluk orani cok yuksek.
Ama herkes number 1.
Gurur meselesi.
Aynen.. sorsan herkesin cinselligi evliligi super.. bu BDV nedense kocam beni istemiyolarla libidosu dusuklerle dolu :) guzel olan cinselliklerde var tabii.. ama hic bise gozuktugu gibi degil bence.. ve okuyoruzki biz kadinlar gene baskalarini mutlu etmek icin yasiyormusuz yazikkiKesinlikle katiliyorum.
Erkekler de var bu kadinlar da da.
Aslina bakarsan iki tarafta da mutsuzluk orani cok yuksek.
Ama herkes number 1.
Gurur meselesi.
Sen nerelerdesin ya?
Akıllı yoruma ihtiyacı var buraların
:)
Fakirler tontriko
Fakirler tontriko
Uyari almisim gidelim.burdan :)))Plesantası yanlış yerde olan birine sordun bacım bu soruyu Benim ki de acayip hüzünlü
Konuya sadece bilgi vermek amacıyla yorum yaptım idrar kaçırma olabilir dendiğinde yaşayan biri olarak açıklık getirmek istedim. Bu bartholin bezlerinin salgıladığı bir sıvıdır. Tekrar tekrar alintilayip aynı soruyu sormayın lütfen. Teşekkür ederimİtfaiye hortumu mübarek. Bacim sen işiyor olmayasın
Servikal akıntı çok farklı bişey onun için ilişkiye ihtiyaç yok malumunuz..
Ozellikle yumurtlama doneminde dedigine gore servikal akinti ile karistiriyor olabilir.
O cok baska bir sey ki oda 1 su bardagini doldurmaz.
kızma yaa espri de mi yapmayak?Konuya sadece bilgi vermek amacıyla yorum yaptım idrar kaçırma olabilir dendiğinde yaşayan biri olarak açıklık getirmek istedim. Bu bartholin bezlerinin salgıladığı bir sıvıdır. Tekrar tekrar alintilayip aynı soruyu sormayın lütfen. Teşekkür ederim